2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزيزم سري اول كه انتقال دادم و سقط شد نميدونستم مراحل مرخصي چطوري هست به همين خاطر ٣ روز اول رو با م ...

دکترتون با چه عنوانی استعلاجی دادن؟

واسه تایید نرفتین کمیسیون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ارمغان جون امروز آزمايش داشت ؟

اره ولی خبری ازش نیست...ارمغان جون بیاخبربده عزیزم

@armaghan

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم از امروز مجبور شدم بیام سرکار ولی حالت نشسته کمر و دلم درد میگیره  آزی جان برای سو ...

راستش من گذاشتم هفته ششم رفتم و شکمی انجام دادم اما اگه نگرانی میتونی زودتر انجام بدی ولی دیگه باید واژینال انجام بدی

[QUOTE=99606393]عزیزم مگه سابقه خواهرتون یادت رفته، برو آز بده توکل  هزار ماشالا چه خوب یادته ...

عززیییزم ان شاءالله غروب حسابی سورپرایز بشی با ی بتای خوب😘😘

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم، ذخیره تون چه قدر هست و دفعه چندم آی وی اف هست؟ 

سلام من سومین باری هست که میکرو انجام میدم ذخیره ۱ هستش چون دفعه های قبل تعداد تخمک کم بود بود اینبار سیکل طولانی با سینافکت برام تجویز کردن حالا نمیدونم که وقتی سینافکت میزنم از روز ۸ ستروتاید هم باید بزنم یا نه؟چون امروز روز ۸ هستش دکترم امروز نیست و فردا بهم وقت داده موندم چیکار کنم؟

عزيزم سري اول كه انتقال دادم و سقط شد نميدونستم مراحل مرخصي چطوري هست به همين خاطر ٣ روز اول رو با م ...

من احتمالا انتقال بعدیم بیفته تو مدارس، یه هفته میتونم بهونه جور کنم نرم ولی هفته دوم رو چه کنم!؟ نمیخوام کسی متوجه بشه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم نگران نباش ، همچنان بگو بیمار طرازی ام و تا بیاد بخاطر اینکه کارت عقب نیفته برو با یکی دیگه. ...

نه هنوز.مدارکمو دید گفت پاپ اسمیر و آز هورمونی روز 2قاعدگی و سونو بده و بیا 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم کاش با دکتر پادمهر ویزیت آندومتریوز بشی، چون دو بار انتقال منفی داشتی یه مقدار مشکوک هستی، اون آ ...

کجا هست دکترپادمهر؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
دخترا کسی شماره تلفن رادیولژی کاخ رو داره؟ میخوام وقت بگیرم برای عکس رنگی هر چی میگردم تو نت نیست

به نظر منم استراحت بعد + شدن خیلی مهمتره

زینب جون شما استراحتت در چه حده؟من سری پیش که رفتم پیش دکترم تو سه هفته ۹۰۰گرم وزنم اضافه شده🙈🙈 غذا هم زیاد نمیخورم ولی خیلی فعالیت بدنیم کم شده همسرم بعد از اون خونریزیم دیگه نمیزاره تو خونه کار کنم

خدا جونم شکرت...
دخترا من جواب آزم منفی شد الان میخوام بعد از پریودم برم عکس رنگی چون تا حالا عکس رنگی ننداختم به ن ...

سلام ناراحت شدم عزیزم نمیدونم چی بگم ان شاءلله بزودی دلت شاد شه 

خداجونم شکرت       
عه واقعا😍 چندتا آمپول داشتین؟من 3 تا داشتم

من ۲تا اما به تعداد نیست از اخرین امپولتون ۱۰روز بگذره کافیه و ازمایش بدین درسته عزیزم⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم