2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام همسرم وقت آزمایش dfiداشت از دیروز تب داره و ببخشید اسهال و استفراغ داره آزیترومایسینم باید بخور ...

سلام عزیزم یکی دو ماه دیگه حداقل، منم همسرم واسه آی یو آی دوم این جور شد عقب افتاد دو ماه

عزيزم مرخصي گرفتم ، من هم بارداري قبليم كه با آي وي اف بود و هم اين بارداري كه طبيعي بود رو كلا مرخص ...

یعنی بعد مثبت شدن جواب آز مرخصی گرفتی یا از روزی که انتقال دادی؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دخترا من جواب آزم منفی شد الان میخوام بعد از پریودم برم عکس رنگی چون تا حالا عکس رنگی ننداختم به ن ...

خیلی برام سنگینه برای بار سوم بنویسم متاسفم، امیدوارم ما رو هم درد خودت بدونی😔😔😔

نه گلم مشکلی نداره فقط قبلش هماهنگ کن و نوبت بگیر، چون باید آنتی بیوتیک بخوری

یعنی بعد مثبت شدن جواب آز مرخصی گرفتی یا از روزی که انتقال دادی؟

عزيزم سري اول كه انتقال دادم و سقط شد نميدونستم مراحل مرخصي چطوري هست به همين خاطر ٣ روز اول رو با مديرمون هماهنگ كردم و نرفتم و بعد از مثبت شدن هم يك هفته رفتم و بعد كه خونريزي داشتم ديگه ٣ هفته مرخصي استعلاجي گرفتم كه سقط شد .

سري دوم انتقالم تابستون بود چون من معلم هستم ديگه ١٠ هفته اينطورها بودم كه مدرسه ها باز شد و كلا بعدش رو مرخصي استعلاجي گرفتم .

بارداري طبيعيم هم كه كلا بعد از مرخصي زايمانم ٧ هفته بودم كه مرخصي استعلاجي گرفتم .

خیلی برام سنگینه برای بار سوم بنویسم متاسفم، امیدوارم ما رو هم درد خودت بدونی😔😔😔 نه گلم مشکلی ند ...

الهی خدا نی نی ت برات حفظ کنه عزیزم

منم میخوام دوباره محکم شروع کنم

توکل به خدا