2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
زینبی جان من امروز رفتم دکتر برای ادامه کارم که بهم ۳,۷۵ امپول دکاپیتایل زدن میشه بگی برای چی هست؟؟ ...

عزیزم ان شاالله به سلامتی و دل خوش، روی داروهاست هر دعایی دوست داری بخون تا ان شاء الله مامانت کنن😍😍😍

گلم روز چندم سیکل باید بزنی اینو؟ 

مرسی قربونت برم آره دقیقا ویار خیلی شدیدی سراغم اومده، این اواخر هر کی هر چی میگفت گوش میدادم دقیقا ...

زینب جان امیدوارم بهتر بشی زودی.لااقل تا سه ماهگی دیگه کلا تموم بشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست دارم ولی نمیاد چرا ؟؟؟  خوددرگیری پیدا کردم دیگه 😎 یعنی قبلش هیچ علائمی نداشتی؟

وای من که از هفته اول بعد از انتقال حالم بده.

حس تهوع دارم. گاهی چیزی بخورم بدتره ، گاهی نه ، میخورم بهتر میشم.

اما حالتشو همش دارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسی گلم،ماهی جان من شهرستانم پنج ساعت راهه نمیدونم همینجا یه دکتر انتخاب کنم یا این راهو بیام مطب ...

گلم واسه ساک اگر درد مشکوک تو پهلوهات سمت تخمدان ها نداری نیازی نیست بری، دو هفته بعد مثبت شدن باید بری سونو قلب ان شاء الله، 

آزمایش هم یا بعد سونو قلب مینویسه یا هفته 8 این حدودا، که گاهی سونو کنترل رشد جنین هم انجام میدن و بعدش هم نوبت غربال 

ممنونم عزیزم چون آسپرين دارم منع مصرف اون قرص هم هست، یک هفته بعد قطع آسپرين می تونم اونو شروع کنم، ...

عزیزم الان بهتری؟اشکال نداره این روزا هم میگذره...مواظب خودت باش و سعی کن حداقل چیزایی مثل اجیل اینا بخوری یکم خاصیت داشته باشه.البته من خودم وقتی تهوع داشتم از همه چی بیزار بودم و فقط چیزای هله هوله میتونست حالمو یکم بهتر کنم...چیزایی مثل لواشک،چوب شور،بیسکوییت نمکی،کشک...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ب منم همینوگفتن،فقط من تو رختخواب زیادورجه وورجه و تکون میخورم میترسم ضررداشته باشه

نه بابا راحت باش، دوستانی اینجا هستن تو اروپا و کانادا انتقال دادن، هیچ کدوم از مراقبت های ما رو نکردن شکر خدا مامان شدن، خاطرت جمع مامانی به سلامتی 🤗🤗🤗🤗

عزیزم الان بهتری؟اشکال نداره این روزا هم میگذره...مواظب خودت باش و سعی کن حداقل چیزایی مثل اجیل اینا ...

آره خدا رو شکر، همش میگم خدا به داد بیماران صعب العلاج و بچه های بیمار برسه، همش اونا میان جلو چشمم براشون دعا می کنم

[QUOTE=99427574]عزیزم ان شاالله به سلامتی و دل خوش، روی داروهاست هر دعایی دوست داری بخون تا ان شاء الله مامانت کنن😍 ...[/QQUO

خدارو شکر که بهتر شدی انشاالله حالت تهوع کمتر میشه خوب میشی 

همون دیروز تمام دارو رو تزریق زیر جلدی کردن برام تو موسسه و گفت چهارتا ال دی رو هم بخور پریود شدی روز دوم بیا 

[QUOTE=99427574]عزیزم ان شاالله به سلامتی و دل خوش، روی داروهاست هر دعایی دوست داری بخون تا ان شاء ا ...

به سلامتی گلم، دوستمون توضیح داده بود، رحم و تخمدان رو خاموش می کنن تا هم فولیکول های یکنواختی داشته باشی و هم کنترل همه چی رو دست بگیرن

وای بدتر نشه‌ البته من توی بارداری های قبلیمم داشتم تهوع رو.  ولی یک بار هم بالا نیاوردم.

من اولش ذره ایی علامت نداشتم خوشحال بودم بد ویار نمیشم ولی وقتی شروع شد هر روز شدید تر از دیروز 😬😬😬 ان شاء الله نی نی(ها) سالم باشن و اذیت هم نشی