2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
بچه ها من چرا هییییچ علائمی ندارم ؟😕 دلم میخواد عق بزنم تا خیالم جمع شه که هست . نگین خل شدما ولی ن ...

من از اختیار خودم استفاده می کنم و با قابلمه میام سراغتا🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

خدایا اینا الان داغه کلشون تو خودت نی نی شون رو بدون این قرتی بازیا سالم و سلامت بذار بغلشون

😭😭😭😭😭😭ترسیدم. حالا باید چکار کنم؟ 

عزیزم چرا ترسیدی برو فقط آزمایش های تومور مارکر رو برات بنویسن اگر نرمال بودن با خیال راحت برو سیکل پانکچر و انتقال

اتفاقا وقتی مشکلات رو میشن باید خوشحال بشی که یه قدم به مثبت شدن نزدیک تر شدی 

توکل به خدا آزها رد بده خیالت راحت میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یعنی هیچی جوابگو نیست قرصی سیرابی چیزی دکتر میگه باید چیکار کنی؟🌷🌷خیلی سخته اینجوری

نه گلم هر چی بگی امتحان کردم، آخه یه آب‌نبات چی داره، معده ام اونم پس میزنه

هیچی دیگه هر روز باید سرم بزنم اونم 2 لیتر

تازه امروز کلیه های من حس کردن بهشون آب رسیده

وای زینبی جونم چرا همچین شدی اخه؟!ببین یه قرص هست شنیدم زنجبیلی هست برای رفع حالت تهوع میدن من دوستا ...

ممنونم عزیزم چون آسپرين دارم منع مصرف اون قرص هم هست، یک هفته بعد قطع آسپرين می تونم اونو شروع کنم، خریدمش اونم اسمش هم الان بسته اش پیشم نیست میذارم بعدا فکر کنم ومیگان بود

نه هیچ مشکلی نداشتم،دکترم نگفت پرستاربخش ای وی اف موقعی ک خواست مرخصم کنه توصیه کردسه روزاول چون لان ...

اوکی واسه همین تعجب کردم 😉😉😉 گلم هیچ اجباری نیست که چه مدل باشی هر جور دلت راحت تره

فقط چون از لحاظ علمی فعالیت واسه خون رسانی به رحم خوبه و هر چی خون تازه و پر اکسیژن بیشتر به رحم برسه لانه گزینی با احتمال بالاتری اتفاق میفته میگم

شما هم مثل خواهر خودم دوست دارم زودتر نتیجه مثبت تپل بگیری عزیزم

من رویان میرم.حرفی از ازمایش نزد...اره من میرم میدم همونا رو واسم مینویسه تو دفترچه..گفت میتونی بدی ...

خوب نزدیک خودمون ، بگیم هپارین رو هم‌مینویسه؟

دکتر زنان معمولی برم؟

تا کی باید آمپول رو زد؟

البته من آز دوم رو بدم ، شنبه ، زنگ میزنم مرکز. اونام میتونن بگن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زينبي جان شما كه ميگي طبعت سرد بوده آيا بعد از انتقال احساس گرما تو قسمت شكمت داشتي يا همچنان بدنت س ...

آره اتفاقا بعد انتقال هم هییییییییییچ تغییری نداشت دمای بدنم، دست و پاهام یخ یخ بود

از هفته 6 به بعد حرارت بدنم یواش رفت بالا خودم سردم میشه ولی به هر کس دست میدم داغم یا کسی پیشم بشینه میگه خیلی داغی

گاهی هم یخ می کنم

فیاما جون چند ماه قبل یه مستند در مورد انتقال جنین دیدم پزشکان یه مرکز در انگلستان یه نمونه خیلی کوچ ...

کلا اینجا روششون مبتنی بر سعی و خطاست و تو این راه اونقدر جتین هدیر نیدند که یک گروهی کلا ذخیرشون به صفر میرسه بعد داستان اهدایی رو شروع میکنند. سه تا جنین من تو انتقال اول از دست رفتن دوستم ۱۲ تا جنینش مرید باز دست خالی موند!

یک خانمی دیدم تو گاندی میگفت ۱۶ ساله دنبال درمانم و خیلی مراکز رفتم و انجام دادنو نشده سالهای اول با تحمک خودش و سالهای اخیر با اهدایی! 

واقعا اینا راجع به توان روحی و جسمی بیمار چه فکری میکنند ؟ توان مالیش بماند

حتی سطح استرادیول رو هم اندازه گیری نمیکنند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه اولم دختره و طبیعی باردار شدم. الان ده سالشه بعد دیگه تا پنج سال به هر دری زدم نشد تا اینکه میکر ...

خدا حفظشون کنه.

شرایطمون یک‌کم شبیه.

منم قصد دارم اگر این یکی فسقلیم یکی بود و به سلامت دنیا اومد ، دو ساله ک شد برم برای انتقال بعدی.

چون دیر میشه و پشت سرهمی بهتره.

عزیزم .... ان شاءالله زودتر بهتر شی.. ویار شدید اومده سراغت😟 مطمعنن راه های زیادی امتحان کردی حالا ...

مرسی قربونت برم آره دقیقا ویار خیلی شدیدی سراغم اومده، این اواخر هر کی هر چی میگفت گوش میدادم دقیقا همین کارهای شما رو انجام میدادم

حتی یه نقطه روی ساعد هست طب فشاری میگه اونو سه دقیقه محکم فشار بدی تهوع کم میشه ولی هییییییییییچی😢😢😢😢

باز خدا رو شکر با سرم و دمیترون داخلش میشه یه چیزی بخورم دعا کنین با همین بتونم سر کنم

واسه عوق زدن، خیلی نگرانم چنان فشاری عضلاتم به پایین میاره عذر می خوام چند قطره ادرار تو مثانه باشه میزنه بیرون😔😔😔😔😣😣😣

سعی می کنم از این به بعد نگه دارم با دستم حتما

شما هم این جوری بودی؟ 

فیاما جون چند ماه قبل یه مستند در مورد انتقال جنین دیدم پزشکان یه مرکز در انگلستان یه نمونه خیلی کوچ ...

دوستان میشه بپرسم خطر داروهایی ک استفاده میکنیم در چه حده؟ میدونید؟ 

مثل هپارین و پروژسترون؟

منم دوست دارم ولی نمیاد چرا ؟؟؟  خوددرگیری پیدا کردم دیگه 😎 یعنی قبلش هیچ علائمی نداشتی؟

خودم میام می کشمت🤣🤣🤣🤣😝😝😝😝بیا منو ببین خوبه دستام کبوده، رگ نمونده برام، الان آنژیوکت رو با هپارین لاک تو دستم گذاشتن فردا هم از همین استفاده کنن

برو توبه کن