2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047368 بازدید | 684596 پست
سلام دوستان من اومدم دکترم سونو کرد میگه بقایا در اندازه ۲۰ در ۱۰ میلیمتر نزدیک دهانه رحم باقیمونده ...

سلام تارا جان خدا رو شکر نزدیک دهانه رحمه، 

نه دیگه اگر قرار بود بیاد تا حالا دفع شده بود، همون قرص کمکت میکنه، فقط کاش بپرسی در کنار قرص زعفران و میخک و اینا هم کمک می کنه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این یعنی من فقط یه بار شانس انتقال دارم یعنی میشه با یه بار حامله بشم یه سوال داره مغزم میخوره ...

گلم مشکلتون چی بود؟ همسرتون هم ضعیف بوده؟ یا فقط تخمک ها نابالغ بودن، چه قدر دیرتر پانچکرت کردن که جبران بشه؟ 

قرص چی بگیرم ؟  الان پریود اولم هنوز تموم نشده  نگران پریود دومم که با تاخیر بیاد اخه وا ...

قرص جلوگیری دیگه

ولی نمیذاره طبیعی اقدام کنی دیگه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مال من تیترم امروز  ۳ شده .اولین بار ۲۷ بود روز بعد ۳۷ شد دیگه خوشحال شدم منتظر بودم .امروز اول ...

عزیزم خیلی متاسفم، ان شاء الله خدا به زودی برات جبران کنه، دفعه چندم بود انتقال میدادی؟ 

نگران درد نباش الان مثل درد پری عادیت هست، یا یه کم بیشتر، ولی این آزمایش ها رو نگه دار حتما

بچها من خیلی نگرانم آخه شاید خونمونو عوض کنیم بریم خونه ای که آسانسور نداره طبقه ی دوم ِ حالا همش اس ...

گلم پله حتی طبقه 4 هم باشی ذره ایی اثر منفی نداره، این دو هفته هیچ تغییری تو زندگی لازم نیست، دو طبقه حتی برای دوران بارداری هم مشکلی نداره، من کلی دکتر زنان میشناسم مطبشون کلی پله داره، نگران نباش عزیزم، حتی من لکه بینی داشتم از دکترم پرسیدم، گفت هیچ مشکلی نداره راحت و عادی پله برو، اصلا بهم می گفت راه برو دائم تو خونه

سلام .مرسی بابت اطلاعاتی که دادی.برای من ژل واژینالشو تجویز کرده .شما اطلاع داری خارجیشو از کجا میشه ...

عزیزم زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی نزدیک ترین داروخانه به منزلتون رو میده 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام بچه ها خوبین

امیدوارم یه عده زیادی مامان داشته باشیم

بچه ها من امروز ج غربالگریمو گرفتم توش نوشته جفتanterior lowیعنی قدامی پایین.

قبلا هم سزارین داشتم یعنی تقریبا اگه روی بخیه نباشه نزدکیشه

انقدر گریه کردم چشمام باد کرده

کسی اینجوری بوده خیلی نگرانم

اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون‌میشم در اختیارم‌بذاره

این‌بار چهارمه باردار میشم دیگه در توانم نیست که دست خالی بمونم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
۷ ساله درگیرم .هرچیزی که فکرشو بکنی انجام دادم .پسرم ۵سالش بود تصمیم گرفتم برا بچه دوم ماشالله الان ...

عزیزم خب خدا رو شکر که یه شازده داری دیگه غمت چیه انشالله یه دخملی ناز کوچولو هم خدا خیلی زود بهت میده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین