2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047397 بازدید | 684597 پست
دوباره باید برم مشورت کنم با چند نفر ببینم چی میگن،من خودمم ارشدمو ژنتیک خوندم ولی موندم تو این راهی ...

ترانه جون چن تا سينال اف زدين؟ ب مام دادن ميترسم استفاده كنن همسرم، شما بعد از اون ٥ميليون باز آز دادين ببينيم الان بدون سينال چنده؟

...
بچه ها من دلم داره میترکه از 44تا تخمک فقط 3تا جنین دارم هر کی با من بود حداقل 10تا جنین با کیفیت دا ...

بابا غصه نخور منم ۴ تا جنین بیشتر ندارم باید خدا بخواد اگه اون بخواد با یه جنین هم میشه نی نی بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیه مبارکت باشه عزیزم دوست من روز12 بوده24 روز 14شده 49 روز 16 شده 110 ک دکترش گفته خوبه گفت ...

عزیزم امروز رفتم ازمایش دادم جوابش ساعت 2اماده میشه امروز روزه 20 انتقاله خانمه گفت رنجه این ازمایشگاه از 25 تا 250 مشکوک ولب مرزه پس برا من لب مرز بوده تلزه ردزه 17 لب مرز بود دیگه نمیدونم چی میشه توکل به خدا ممنون عزیزم ولی خوشبین نیستم اخه دیروزم بیبیچک گذاشتم بعداز دوساعت یه خطه کمرنگ افتاد دیگه خیلی دیره 20 روزه انتقال دادم فقط میگم خدایا قراره نگیره خارج رحمی اینا نباشه

بابا غصه نخور منم ۴ تا جنین بیشتر ندارم باید خدا بخواد اگه اون بخواد با یه جنین هم میشه نی نی بیاد

اخه میدونی کلی فرتیل اید خورده بودم با کلی مغزیجات اینا اونم از چند ماه قبل چرا باید این همه بی کیفیت باشن خدایا الان به شوهرم چطوری بگم خیلی شانس میخواد بار اول بگیره منم این همه خوش شانس خدایا 😭😭😭😭😭بیچاره مامانم خشک ش زده

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بچه ها من دلم داره میترکه از 44تا تخمک فقط 3تا جنین دارم هر کی با من بود حداقل 10تا جنین با کیفیت دا ...

ارزو جان بخدا به تعداد جنین اینا نیست دوست من یکی داشت وگرفت من 16 تا داشتم با کیفیتم بودن هیچی از الان انرژی منفی به خودت راه نده 

سلام دوستان من اومدم دکترم سونو کرد

میگه بقایا در اندازه ۲۰ در ۱۰ میلیمتر نزدیک دهانه رحم باقیمونده با اینحال گفت قرص استفاده کن اینا بیاد بیرون تا کارت به کورتاژ نکشه

وقتی دهانه رحمه خودش نمیاد بیرون؟ قرص برای چی دیگه؟

گفت به تیتر فعلا کاری نداریم تیتر شاید یکماه طول بکشه بیاد زیر رنج

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ارزو جان بخدا به تعداد جنین اینا نیست دوست من یکی داشت وگرفت من 16 تا داشتم با کیفیتم بودن هیچی از ا ...

عزیزم این یعنی من فقط یه بار شانس انتقال دارم یعنی میشه با یه بار حامله بشم یه سوال داره مغزم میخوره چرا این همه فولیکول نارس بود از 44تا چرا فقط، 3تا اخه لطفا هر کی بلده کمکم کنه علت این همه نابالغ بودن چیه میدونین من فکر نکنم یه بار دیگه این راه ها رو بتونم برم با این همه هزینه خدایا هیچ زنی رو شرمنده نکن تو رو به قرآن ت قسم برنا جان انشاءالله همه چی خوب پیش بره منتظر جواب آزمایش ت هستیم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
من امروز رفتم برایه ازمایش دیدم اصلا نمیتونم به شروع دوباره فکر کنم خیلی خستم خیلی خدایا خودت به همم ...

مال من تیترم امروز  ۳ شده .اولین بار ۲۷ بود روز بعد ۳۷ شد دیگه خوشحال شدم منتظر بودم .امروز اول صبح لکه بینی حالا هم تیتر ۳ 😭😭😭دلم میخواد زار بزنم حالا باید درد یک سقط هم تحمل کنم .حالم خیلی خراب شد . 

بچها من خیلی نگرانم آخه شاید خونمونو عوض کنیم بریم خونه ای که آسانسور نداره طبقه ی دوم ِ حالا همش استرس گرفتم که بعد انتقال با پله ها چیکارکنم😔کسی اینجا هست که خونشون پله داشته باشه و انتقالش مثبت شده باشه ‌؟ یا اینکه حتما باید آسانسور باشه پله خیلی ریسک داره بعد انتقال ؟😔