2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
سلام عزیزم اتفاقا به یادت بودم دیروز، خدا رو شکر مبارکت باشه عزیزم، دردت در چه حدیه؟ اگر کمه مهم نیس ...

مرسی که به یادم بودی   امروز که رفتم آزمایش بدم، بهشون گفتم، گفتن اگه شدید یا بدتر شد، بهشون بگم. خیلی کم نیست خیلییم زیاد نیست. گفتن تا ۴ هفته بعد از پانکچر، تخمدان هنوز درگیرشه.

مرسی عزیزم همچنان محتاج دعاییم، ان شاء الله برای شما هم به زودی درست بشه و نی نی تون رو بغل کنین، دع ...

من یه دختر خدا بهمون هدیه داده هفت سالشه اینقدر خواهر برادر دلش میخواد و التماسمون میکنه و سوالای جور واجور میپرسه که اشکمونو در میاره.هر جا میره زیارت یا مناسبت مذهبی یا مثلا وقتی بارون بیاد  میگهمامان من من از خدا هیچی نخواستم دلم خیلی چیزا میخواد ولی گفتم اونا را نده به جاش  خواهر برادر بده چرا همه دوستام دارن من ندارم.بازارکه میریم ما را مجبور میکنه برای خواهر برادر ی که قراره بیاد لباس بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم همچنان محتاج دعاییم، ان شاء الله برای شما هم به زودی درست بشه و نی نی تون رو بغل کنین، دع ...

عزیرم من یه جسارت بکنم؟میدونم که شما خودت استادی ولی از این به بعد خیلی مواظب خدت باید باشی شب دیر میخوابی توان  بدنی ات کم میشه .بدن به خواب شب خیلی نیاز داره. البته من خودمم دیر میخوابم ولی شما الان باردارید بیشتر به مراقبت نیاز دارید

خخخخخخخخخ حالا باور کردی حسابی، اگر موثر بود حتما دکترا توصیه می کردن، ولی تازه ضرر هم داره نتیجه عک ...

آره، دقیقا   چندین بار دکترِ تاکید کرده بود که زندگی عادیتو داشته باش، فقط چیز سنگین بلند نکن یا ورزش خیلی سنگین نکن. خخخخخ میگفت هر روز میتونی بری باشگاه! آخه اینا یکی از عادات ِروزانشون باشگاه رفتنه، گفتم من کلا باشگاه نمیرم تو زندگیِ عادیم  

مبارکه عزیرم انشالله بسلامتی  

ممنونم، تا بیبی چکو دیدم، زدم زیرِ گریه، اصلا باورم نمیشد،۷،۶سال بود فقط یه خط میدیدم، همونجا دعا کردم همهٔ منتظرا، خیلی زود چنین روزیو ببینن. آمین

سلام بچه ها‌.من دوشنبه پانکچر شدم.۱۲ تا تخمک داشتم.دیروز زنگ زدم بیمارستان گفتن ۳ تا جنین واست تشکیل ...

استرس نداشته باش، به منم فردای پانکچر گفتن ۴تا جنین شدن. توکل کن به خدا، آرامش داشته باش مخصوصا بعد از انتقال. موفق باشی   

زينب جون من انشاالله يكشنبه ميرم سونو واسه گرفتن دارو و انتقال  ديدم دكترم روزي ٣تا استراديول ...

لیانا جون پریود شدی عایا؟؟؟؟ پس چرا من نشدم هنوز !!!!

فکر کردم انتقالمون  با همه🤔🤔🤔 

عزیزم من اصلا دلم نمیاد، همون آیه الکرسی بخون دیگه، سختش نکن گلم خدا هم سخت نمیگیره، مهم جو دعا کردن ...

زينبي جون عاخه اگه اسممو پاك نكني اونوقت خداي ناكرده مديون اين همه نفر ميشم كه اذيت ميشم، من خيلي خيلي تعداد نتونستم بخونم كه نميرسم ديگه متاسفانه، حالم خرابه نميتونم بخونم😟😔 همين روزا نوبتمه، زودتر بايد برم كنار تا برام نخوندن كه مديون نشم، خب آخه بچه ها برا توسل قرار گذاشتن كه البته منم توسل دوس داشتم، ولي خب نتونستم، حالا شايد كسي راضي نباشه براش به جا توسل ايت الكرسي بخونم،،،

نوشته م هم دعاي توسل بود اين ني ني سايت كه پيش فرض تايپ ميكنه سر خود تغييرش داده به كميل😂😂

...
تاراجون خداب دلت آرامش بده عزیزم شرایطت خیلی سخته حقداری اینجوری بیتاب باشی امافک کن ادم توهرشرایطیک ...

عزیزم خدا به دل مهربونت نگاه کنه برات بسازه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
هیچی عزیزم فردا میرم ازمایش میدم بینم رشد بتام چطوربوده؟شماچکار کردین بتایه شماهم پایین بود

امروز ازمایش بتا دادم دوباره . از دیشب که شیاف پروژسترون رو گزاشتم افتادم به لکه بینی .دلدرد شدیدی هم گرفتم . ببینم جواب ازمایش چی میشه ببرمش پیش دکتر