2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047462 بازدید | 684604 پست
گلم باعث شد همسرم التهاب بیضه و اپیدیدیم بگیره و تو بیمارستان هم نشد تشخیص بدن به تورشن پارشیال(نصفه ...

اون وقت دلیلش رو از کجا فهمیدید مال یخ بوده؟خیلیا التهاب میگیرن .منم شوهرم چند سال قبل فتق عمل کرده بود و بدون هیچ علامتی پارسال که برای بچه پیگیری میکردیم متوجه شدیم التهاب اپیدیدیم و مجاری گرفته بهدلیل همون عمل چند سال پیش.و در اثر التهاب مجاری کامل بسته شده

اینجا به همه برای انتقال جنین آمپول پروژسترون میدن؟ شنیدم خیلی درد داره، اصلاً دیگه دلم نمیخواد آمپ ...

گلم من شیاف داشتم تا قبل لکه بینی، بعد یه مدت آمپول و بعد دوباره دکترم چند روزه گفت دوباره شیاف بذارم جای آمپول

درد که موقع زدن خیلی نداره ولی بعدش جاش قلمبه میشه، واسه همین من 4 روز سمت راست میزدم، 4 روز سمت چپ، تو اون مدت سمت مخالف رو کمپرس گرم میذاشتم تا خوب بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون وقت دلیلش رو از کجا فهمیدید مال یخ بوده؟خیلیا التهاب میگیرن .منم شوهرم چند سال قبل فتق عمل کرده ...

البته حدس زدن در اثر اون عمل التهاب گرفته باشه شاید هم به دلایل نا معلدن دیگه گدفته باشه.تورشن پارشیال چیه

زينب جون من انشاالله يكشنبه ميرم سونو واسه گرفتن دارو و انتقال  ديدم دكترم روزي ٣تا استراديول ...

گلم شما ال دی هم داشتی؟ یا بوسرلین یا دیفرلین؟ اگر اینا رو داشتی ضخامتت با همون استرادیول بالا میره و نگران نباش هر وقت اوکی بود انتقال میدن شاید واسه شما زودتر باشه نسبت به بقیه 

گلم باعث شد همسرم التهاب بیضه و اپیدیدیم بگیره و تو بیمارستان هم نشد تشخیص بدن به تورشن پارشیال(نصفه ...

ان شاالله دیگه به زودیای زود نینی تون میاد.ما هم چهار ساله درگیریم شوهرم بنده خدا تا حالا چند تا عمل کرده.هر بار هم خیلی حالش بد میشه نمیدونم چرا درمان این درد اینقدر طول میکشه

از ابن متن خوشم اومد فرستادم براتون شاید حال دلتونو خوب کنه . به شدت افسرده ام و علائم پریودی دارم ش ...

خیلی قشنگ بود عزیزم، واقعا شکر تو روزهای سخت، خیلی جیگر می خواد، نگران علائم نباش منم اون روزای آخر این جور بودم گفتم پری اومد و تمام 

یادته نگران بودی نذاشتن بخوابی، دیدی داری مامان میشی😍😍😍😍

آره، کلی از دستشون حرص خورده بودم  ولی مثل اینکه راست میگفتن! من انقدر تو این چند سال تاپیکایِ آی وی اِفو تو نینیسایت خونده بودم، حرف این بیچارهارو باور نمیکردم.

فقط میترسم تا به دکتر شوهرم بگم برامون بنویسه قبول نکنه دیدی که بدشون میاد ما در درمان دخالت کنیم فک ...

من این جور مواقع حالت پرسشی و پیشنهادی میرفتم جلو که ناراحت نشم، مثلا می گفتم نظرتون در مورد فلان مکمل چی هست، واسه ما خوبه یا بد، یا چرا واسه ما لازم هست یا نیست

یا میگفتم فلان آزمایش از نظر شما چه جوره خلاصه با سیاست زیر پوستی یه سری کارها رو جلو بروم 

یا واسه ایمنی و انعقادی دیدم مرکزمون واسه من زیر بار نمیره خودم خیلی شیک رفتم پیش زرنانی🙈🙈🙈

اون وقت دلیلش رو از کجا فهمیدید مال یخ بوده؟خیلیا التهاب میگیرن .منم شوهرم چند سال قبل فتق عمل کرده ...

چون آزمایش کردن هیچ علت ویروسی و باکتریایی نبود، قبلا هم هیچ نوع عمل جراحی همسرم نداشته، و بلافاصله چند روز بعد از شروع یخ درمانی این اتفاق افتاد د دکتر همسرم هم گفت میتونه علتش یخ باشه و گفت دختر چرا واسه همسرت یخ گذاشتی ما گفتیم خنک نه منجمد

چی بگم والا، بنده خدا همسرم خیلی اذیت شد، هر روز می فهمید یه جاش مشکل داره

ولی بازم شکر نازایی باعث شد به موقع بفهمیم یه سری بیماری مثل سنگ کلیه و کبد چرب و... همسرم دارن و پیگیر اونها هم بشیم

البته حدس زدن در اثر اون عمل التهاب گرفته باشه شاید هم به دلایل نا معلدن دیگه گدفته باشه.تورشن پارشی ...

توشن یعنی پیچش بیضه و یه بیماری اورژانسی برای آقایون هست که بیضه درون کیسه خودش می پیچه و جریان خونش قطع میشه و اگر تا 6 ساعت اول برای جراحی اقدام نشه ممکنه از دست بره

ولی مال همسر من تو سونو داپلر جریان خون دیده می‌شد ولی در کل بعد از کلی معاینه به این نتیجه رسیدن باید باز بشه و بررسی کنن

پارشیال یعنی نصفه

ان شاالله دیگه به زودیای زود نینی تون میاد.ما هم چهار ساله درگیریم شوهرم بنده خدا تا حالا چند تا عمل ...

مرسی عزیزم همچنان محتاج دعاییم، ان شاء الله برای شما هم به زودی درست بشه و نی نی تون رو بغل کنین، دعای همیشگی منه واسه همه مامان ها که هنوز بچه ندارن یا بچه دوم و چندم دوست دارن

شادی جون مبارک باشه 🌷🌷🌷 داروهای بعد پانکچر چی بود ؟

ممنون عزیزم   انشاالله توام بزودی میای میگی مثبت شدی.

به من شیاف پروژسترون(اِندومترین)داده بودن، روزی ۳ تا.که امروز بعد از آزمایشِ خون، گفتن دیگه استفاده نکن، بدنت خودش خودکفا شده، به اندازه کافی، تولید میکنه.  

آره، کلی از دستشون حرص خورده بودم   ولی مثل اینکه راست میگفتن! من انقدر تو این چند سال تاپیکای ...

خخخخخخخخخ حالا باور کردی حسابی، اگر موثر بود حتما دکترا توصیه می کردن، ولی تازه ضرر هم داره نتیجه عکس میده

چون آزمایش کردن هیچ علت ویروسی و باکتریایی نبود، قبلا هم هیچ نوع عمل جراحی همسرم نداشته، و بلافاصله ...

بله همه کارهای خدا دلیلی داره خدا کنه قدرت درک حکمت هاشو را هم بهمون بده تا کمتر اذیت بشیم.ان شاالله از حالا به بعد دیگه شادی باشه براتون