2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047652 بازدید | 684621 پست
بچه ها عکس ازمایشایه هورمونیمو بزارم برام تفسیر میکنین وضعیتم چطوره?   میگم شاید فرجی شد خودم ب ...

همسرت مشکلی نداره؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
اگه نمیومدم اینجا بگم دق میکردم😑 سونوگرافی گفت درواقع الان باید بچت ۲۵ هفته باشه ولی توی سونو ۲۴ د ...

از همین حرف آقای دکتر خودت باید متوجه شی که اصلا حالش خوب نبوده آخه واسه ۲ روز میگه رشدش خوب نبوده! تازه اگه همونم درست حساب کرده باشه، اصلا دیگه به حرفاش فکرم نکن عزیزم

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم خاکستری جون ان شاالله که همینطور باشه خیلی ازت ممنونم، تو هم اصلا بخاطر حرفای این دکتره ...

فداتشم خانمی...من که همیشه به یادتم.توام دعا کن مشکلی نباشه وزن نی نی زیاد مهم نیست ولی کیسه ی آبم مشکلی نداشته باشه تا سه چهار هفته دیگه که میرم سونو.کی نوبت سونو داری عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت برم خاکستری جون ان شاالله که همینطور باشه خیلی ازت ممنونم، تو هم اصلا بخاطر حرفای این دکتره ...

نگین جون بنظر من کل توکلتو بده ب خدا و بهش اعتماد کن این سنگ افتادنا جلو پات برا تصمیم دور از جونت سقط بچت همش حکمت داره

سر تایمی ک دکتر فرزانه گفته انشالله میری سونو مجدد و میای همه ی ما رو خوشحال میکنی قربونت برم اصلا استرس نداشته باش خدا مرده رو زنده میکنه چ برسه ب این شاهزاده کوچولوی تو ک مطمئنم خدا حواسش بهش هست

همسرت مشکلی نداره؟ 

واقعا نمیدونم هر چی ازمایشه بیرون داده خوب بوده یه ازمایش تو مرکز ناباروی شهر خودمون داد که خوب نبود البته مرکزش اموزشی هم هست وتازه کاره دیگه نمیدونم چقدر جوابش قابله اعتماده

از همین حرف آقای دکتر خودت باید متوجه شی که اصلا حالش خوب نبوده آخه واسه ۲ روز میگه رشدش خوب نبوده! ...

والا ما شانس نداریم که.همه دکترا به ما میرسن حالشون خراب میشه😂

چی بگم خواهر....خیلی حرفاش ناراحتم کرد.ان شاالله برم بندر بگه همه چی خوبه حالم خوب شه..حاضرم سختی مسیر و استرسای تو ماشین بودنو به جون بخرم...

خدا به همه این مثلا دکترا عقل بده که اینجوری با روح و روان زن باردار بازی نکنن...توام نگران نباش فسقل خاله حالش خوب خوبه😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فداتشم خانمی...من که همیشه به یادتم.توام دعا کن مشکلی نباشه وزن نی نی زیاد مهم نیست ولی کیسه ی آبم م ...

راستی. خاکستری  جون یه  سوال؟؟

شما شکمت  بزرگ  شده ؟؟

اگه. اره. میشه. بگی. بالای. نافت. هم. بزرگ شده. یا حداقل خود نافت. 

برای. من. فقط. زیر نافم. بزرگ شده. و. هنوز. تکرر. ادرار. دارم. و خیلی. خیلی. برای. زایمان زودرس. میترسم. بچم. خیلی. پایینه

خاکستری جون من نمیدونم ولی مطمین باش نینیگلت هیچ مشکلی نداره انشالله بسلامتی بیاد بغلت

ممنون مهربونم😘ان شاالله جشن مامان شدن خودت به همین زودی

گلم اینا آزمایش هایی هست که اگر کسی خدای نکرده حداقل دو بار منفی شد ارزش بررسی دارن، ببین اصلا منظور ...

اها. من نمدونستم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اینارو بعد از چندبار میکرومنفی میگیرن. اونم نه همه ی دکترا. بعضیاشون. آزمایش های ژنتیکی و ایمنی و ان ...

ممنون عزیزم

نمیدونستم اینارو

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نگین جون بنظر من کل توکلتو بده ب خدا و بهش اعتماد کن این سنگ افتادنا جلو پات برا تصمیم دور از جونت س ...

خیلی ممنونم از دلگرمیت عزیزدلم همه امیدم‌به خداست که بهم رحم کنه ان شاالله که همینطور باشه که شما میگین و حکمتش سالم بودن بچه م باشه...

الحمدالله❤