2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684608 پست
سلام نگين جون ، واي اصلا نميدونم حكمت اين قضيه چيه واقعا ، كاش همون تهران آزمايشت رو انجام داده بودي ...

واقعا خودمم توش موندم اصلا فکر نکنم تا حالا همچین چیزی پیش اومده باشه آره همون سونو رو میدم ببینیم اندفه چی میخواد بشه، قربونت برم عزیزم ممنون که به یادمی و دعام میکنی ان شاالله خودتم زایمان راحتی داشته باشی عزیزم❤

الحمدالله❤

گفت طبق سونوی قبلیت رشد بچه ت خیلی هم خوبه و همه چی درسته

فقط بچت رشد قدیش یکم بالاتر از نموداره که اونم بخاطر قد بلند بودن خودته.وگرنه رشد سر و شکم و همه چیش درسته

بعد گفت حق نداشته انقد استرس بهت بده،نهایتش اینا رو مینوشت و بقیشو میسپرد به دکترت که برات توضیح بده

گفت بخواب معاینه کنم ببینم اندازه شکمت چجوریه

معاینه کرد گفت خوبه با سن بارداریت میخونه

گفت مگه ابریزش یا ترشح زیاد داشتی؟گفتم نه.گفت این سونوی دوم کلا برام قابل قبول نیست چون توی سونوی انومالیت حجم مایع دور جنین نرمال و خوب بوده.نمیتونه یهو کم شده باشه تو این چند هفته...گفت ولی برای اینکه خیالمون راحت شه بعد سه هفته یا نهایت چهار هفته برو بندر دوباره پیش همون که برای انومالی رفتی.اونجا دستگاهشون پیشرفته تره..گفت تو این مدت مایعات زیاد بخور و سعی کن غذاهای مقوی بخوری.ولی خیالت راحت وزن بچت مشکلی نداره قرار نیست که بچه گوریل بزایی...فشار و وزنمم چک کرد گقت همه چی خوبه

ولی سونوگرافی لعنتی استرس انداخت به جونم.بچه ها کسی تجربه ی منو داشته؟چه کارایی بکنم تا سه چهار هفته ی دیگه که آب دور بچه زیاد شه و‌ وزنش اوکی شه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خودمم توش موندم اصلا فکر نکنم تا حالا همچین چیزی پیش اومده باشه آره همون سونو رو میدم ببینیم ا ...

عزیزدلم پیامتو خوندم غصه نخور ان شاالله حکمتی توی این تاخیرها و اتفاقات باشه و بچتو صحیح و سالم بغل بگیری...صبر کن تا سونو ببین چی میشه.دعا میکنم اینبار خوش خبر باشی و بگی همه چی عالی بوده توی سونو😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من دکتر رفتم طبق سونوی قلب برام هفته ی بارداری رو حساب کرد گفت امروز ۲۴ هفته و ۵ روز هستی. ق ...

چرا رفتی سونو؟ دکترت خواسته بود؟

اتفاقا من چنروزه ترشحاتم خیلی زیاد شده و اصلا فک نمیکردم ربطی ب کیسه آب بچه و رشد داشته باشه

منم دیروز دکتر بودم برام 24هفته و 5روز زد یعنی امروز ب امید خدا 25هفتمون تموم شده و رفتیم توی 26

ب دکترمم گفتم برا سونو وزن و رشد جنین

گفت الان زوده هفته 30 باید بری

وزن پرنسست چقد بود؟

من تاحالا وزنشو حتیتو انومالیم بهم نگفتن

اصلا خودتو نباز ،مطمین باش خیر توش بوده،یه مشورتی با دکترها بکن،حتما یه راه حل هست،خودتو و نی نی بسپ ...

ممنون عزیزم ان شاالله همینطور باشه سعیمو میکنم قوی باشم ولی هیچ‌جوری قابل کنترل نیست خدا خودش کمک کنه

الحمدالله❤
سلام. رفقا من فردا میرم برای انتقال . امیدوارم اینار ، خواست من و خدا یکی باشه. این چند روزم س ...

به امیدخدا....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

اگه نمیومدم اینجا بگم دق میکردم😑

سونوگرافی گفت درواقع الان باید بچت ۲۵ هفته باشه ولی توی سونو ۲۴ داره نشون میده!

ولی ماما بهم گفت طبق سونوی قلب که پیش همین ادم هم رفتی حساب میکنم الان ۲۴ هفته و ۵ روز هستی،اینجا هم امروز برات نوشته ۲۴ هفته و ۲ روز

معلوم نیست ایشون هفته رو چند روز حساب میکنه که میگه رشد بچت کمه!

خلاصه کلی خیالمو راحت کرد.گفت از نظر رشد بچت مطمئن باش خوبه ولی درمورد کیسه ی آب چون ترسوندتت برو بندر.هرچند که غیرممکنه کم شده باشه.چون اندازه ی دور شکمت هم خوبه!

توی سونوی امروز وزن بچه رو زده ۶۹۳ +- ۳۰

و نوشته حجم مایع امنیوتیک حداقل نرمال است AFI ۷۰ mm

بچه ها توروخدا هرکی میدونه کمکم کنه

اگر دستگاه اینجا درست باشه من تا دو سه هفته دیگه چیکار میتونم بکنم که رشد و اب دور بچه خوب بشه؟در روز چند لیوان اب بخورم؟تا الان حداقل ۱۰-۱۲ لیوان میخوردم

چرا رفتی سونو؟ دکترت خواسته بود؟ اتفاقا من چنروزه ترشحاتم خیلی زیاد شده و اصلا فک نمیکردم ربطی ب کی ...

خودم خیر سرم خواستم برم ببینم هماتوم کم شده یا چی.چون دارم شیاف استفاده میکنم.اصلا کاری به کیسه ی اب و وزن نداشتم رفتم گند زد به اعصابم.اتفاقا من اصلا ترشح نداشتم.یادتونه حتی چندبار پرسیدم اینجا...

نمیدونم ترشحات ربطی به کیسه ی اب داره یا نه ولی ماما اینجوری گفت

وزنشم تقریبا ۶۷۰ گرم بود 

حالا باید ببینم بندر کی نوبت میدن برم دوباره بررسی کنه

اگه نمیومدم اینجا بگم دق میکردم😑 سونوگرافی گفت درواقع الان باید بچت ۲۵ هفته باشه ولی توی سونو ۲۴ د ...

خاکستری جون من نمیدونم ولی مطمین باش نینیگلت هیچ مشکلی نداره انشالله بسلامتی بیاد بغلت

عزیزدلم پیامتو خوندم غصه نخور ان شاالله حکمتی توی این تاخیرها و اتفاقات باشه و بچتو صحیح و سالم بغل ...

قربونت برم خاکستری جون ان شاالله که همینطور باشه خیلی ازت ممنونم،

تو هم اصلا بخاطر حرفای این دکتره که معلوم نیست چش بوده اینطوری باهات حرف زده استرس نگیر خداروشکر مامات گفته خوبه دیگه، خودتم که میگی ماشاالله تغذیه ت خوبه مطمئن باش خداروشکر همچی طبیعیه❤

الحمدالله❤
اینا که میگید چیه؟؟ ما همون ازمایشهای روتین که از اول گفتن رو انجام دادیم همسرم فقط از اسپرم داده. ...

اینارو بعد از چندبار میکرومنفی میگیرن. اونم نه همه ی دکترا. بعضیاشون. آزمایش های ژنتیکی و ایمنی و انعقادی مال بدن خانم‌هاست.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خودم خیر سرم خواستم برم ببینم هماتوم کم شده یا چی.چون دارم شیاف استفاده میکنم.اصلا کاری به کیسه ی اب ...

منم هفته22فقط رفتم برا استعلاجی پیش پزشکی ک مسئول زنان بارداره و تخصصشزنانه و خیر سرش 20سال سابقه کاری داره

گفت بخاب معاینت کنم بعدش گفت ک سریع برو زایشگاه زایمان زودرس داری

در حالیکه من اونروزنسبتبروزای دیگه حالم خیلی بهتر بود

من واسه یه چی دیگه رفتم اون یه استرس جدید برام درست کرد

5روز استراحت کردم و بعدش رفتم پیش پزشک خودم گفت خیلی بی ربط گفته

پنجشنبه ۲۷ تیر 

ان شاء الله بارداری. آفرین به ارادت که تا الان دربرابر بی بی چک مقاومت کردی 🥰

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)