2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
آره عزیزم میدونم چی میگی من خودم رشتم مرتبطه،برای بیماریهای دیگه رو من نمیگم برای کسایی که مثل من مم ...

کدوم آز از ایمنی انعقادی مربوط به همینه که راجبش بحث میکنید؟منم انجامشون دادم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام. من سنو آنومالی رفتم و همه چی نرمال بود خداروشکر. انشاالله قسمت همه دوستان منتظر بشه. فقط گفت ب ...

عزيزم خدا رو شكر كه همه چيز خوب بوده ، خانمي نگران نباش الان اكثر دكترها اين اكوي قلب رو مينويسن من هم انجام دادم چيز خاصي هم نيست مثل يك سونوگرافي ساده هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مجددا دکتر رفتین؟ یعنی 4 روز دیگه زایمانتونه به سلامتی؟؟ 😍😍😍😍

بله خانمي امروز رفتم دكتر ، قرار بود ٣٠ تير باشه زايمانم ولي نميدونم چرا با تاريخش حال نميكردم . 😍😍😍 حالا به اميد خدا همين پنجشنبه هست زايمانم ، چهارشنبه شب ميخواستم خودم يك پست بگذارم و خبر بدم ، دعاگوي همه دوستان هستم و ملتمس دعاي بسيار .

کدوم آز از ایمنی انعقادی مربوط به همینه که راجبش بحث میکنید؟منم انجامشون دادم 

آز ایمنی رو انجام دادین؟من  CD 16  یا ۱۹ دقیق یادم نیست یدونه از رنج آزمایشگاه بالاتر بود ولی خب چون سابقه خانوادگی آرتریت روماتوئید تو فامیل و خانوادم هست دکتر برام سرم آی وی آی جی و قرص پردنیزولون نوشت،آرتریت روماتوئید بیماری خود ایمنیه،راستی من پسوریازیسم دارم که اونم خود ایمنیه واسه همین سیستم ایمنیم مشکل داره،شما هم حتما با دکترت مشورت کن اگه آزمایشت مشکلی داشته باشه خودش میگه

خانمي بايد داشته باشي قرص كلسيم رو ، تازه دكتر من تا دو الي ٣ ماه بعد از زايمان هم ميگه هم آهن و هم ...

وای خدایا پس چرا این دکتر برا من ننوشته!یعنی الان مشکلی پیش میاد؟فردا برم مطبش پس

از دست اینا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

[QUOTE=97391826]بله خانمي امروز رفتم دكتر ، قرار بود ٣٠ تير باشه زايمانم ولي نميدونم چرا با تاريخش حال نميكردم . هورااااا به  سلامتی عزیزم التماس دعا،دقیقا روز آزمایش من زایمانته،یادت نره منووو

@مامان_سبحان۷

[QUOTE=97391826]بله خانمي امروز رفتم دكتر ، قرار بود ٣٠ تير باشه زايمانم ولي نميدونم چرا با تاريخش ح ...

چشم عزيزم ، هميشه دعاگوي همه شما دوستان گلم هستم ، 

ترانه جون چند بار ميخواستم بنويسم يادم ميرفت باورت ميشه اتفاقا چند روز قبل از اينكه بيا اينجا خبر بدي دوباره انتقال جنين دادي خيلي به يادت بودم و ميخواستم بيام سراغي ازت بگيرم .

چشم عزيزم ، هميشه دعاگوي همه شما دوستان گلم هستم ،  ترانه جون چند بار ميخواستم بنويسم يادم مير ...

قربونت بشم مرسی عزیز دلم برام یه دنیا ارزش داره، منم همیشه تو فکرتونم از ته دلم دعا میکنم براتون ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشین و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلتون

عزيزم خودت رو نگران نكن بيخود از اين به بعد هم بخوري مشكلي نيست .

باشه عزیزم ممنون...بخدا حرصم گرفته از دست دکترم😤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 دیگه روغن نزن عزیزم گرمی هم زیاد نخور متعادل رفتار کن آب زیاد هم یادت نره ولرم باشه بهتره ان ...

ممنون عزیزم . ان شاءالله

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷