2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ببخش من جواب مى دم اما چون سيكلم نچرال بود خواستم كمكى كرده باشم دكتر وضعيت رحمتو و آزمايشهايى كه ا ...

ممنون. آره . ولی میدونین ، من فکر میکنم توی ایران ترجیحشون اینه نچرال نباشه. 

حس میکنم باید پیشنهاد میدادم تا بررسی کنن.ولی خودشون جز الویت هاشون نیست.

راستش منم چون درگیر چک کردن ایمنی انعقادیا بودم که هی بگم بنویسن و قبول کنن و ...... یادم رفت نچرال رو بگم بررسی کنن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستای گلم من امروز دومین روز انتقالمه (از روز بعد انتقال) از دیشبه شکمم بشدت داغ میشه و رون پا ...

دیگه روغن نزن عزیزم گرمی هم زیاد نخور

متعادل رفتار کن آب زیاد هم یادت نره ولرم باشه بهتره

انشالله که خوش خبری

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست جان پیامت صفحه چنده؟ عزیزم اینجا هر کی جواب سئوالتون رو بدونه حتما، حتما جواب میده

این پیامه

سلام دوستان. یادتونه گفتم همسرم اوایل ک فهمیدم مشکل داریم یه ماه دارو خورد یکمممم بهتر شده بود؟ بعد دوبار میکرو ناموفق گفتیم تقویت کنیم شاید خوب شد. حدودا 6میلیون دارو گرفتیم(فرتیل اید، کانت بوست، موتولیتی بوست و آمپول اچ سی چی و هزار تقویتی دیگه) یه ماه بعد آز داد تو خوزستان مورفولوژی 70شده بود و بقیه هم تقریبا یه کوچولو بهتر بعد دوماه از داد مورفولوژی 50 تعداد و تحرک مجموع آو بی25بو، همون بود. الان امروز رفت ابن سینا آز اسپرم وdfiداده که از اسپرم جوابش حاضر شده موفو و تحرک 0شده. تعداد هم از 3شده 1میلیون.توروخدا هرکسی چیزی میدونه راهنماییم کنه دارم دیوونه میشم از وقتی زنگ زده فقط دارم زار میزنم. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام. من سنو آنومالی رفتم و همه چی نرمال بود خداروشکر. انشاالله قسمت همه دوستان منتظر بشه. فقط گفت برو اکو قلب. برا چی اکو میریم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
و عزیزم ی مساله دیگه،همسرت اگر میتونه آزمایش رو تکرار کنه،همسر من آزمایش داد تعدادش بین ۲ تا ۳ میلیو ...

والا ما از اخرین نزدیکیمون تقریبا 1.5روز گذشت تا آز داد ممکنه اون تاثیر داشته باشه روی حرکت و مورفو؟من اصن واسه تعداد ناراحت نیستم چون دیگه مطمئنا باز میکرو. ولی اینکه مورفو از 70و 50بیاذ 0 و حرکت از 25بیاد 10واقعا فاجعس. آخه نمیدونید چقدر تقویت شد این مدت. گرون ترین داروها، بهترین میوه.... موندم واقعا... مرتببببببب کمپرس یخ. دفه های قبل که آز داد که مورفو 70 و 50بوذ مرتب تا لحظه ای که آز داد یخ گذاشت

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم خودت رو ناراحت نکن،هیچ چیز به اندازه استرس آدم رو داغون میکنه،من امروز دکتر جنین شناس بهم گفت ...

آخه من که نمیگم خدایا چرا من میکرو کنم؟ من از اینکه تو این مسیر هم آنقدر اذیت شیم ناراحتم. اینهمه از خیلی از علایق و تفریحاتمون زدیم که فقط پول برا درمان باشه. بعد اونوقت قربون خدا برم اینطوری؟؟ میدونم همه کسایی که اینجاییم همه هم دردیم. همه این گرفتاری هارو دارن.ولی تحمل و صبر همه مث هم نیست که😭من اصلا آدم صبوری نیستم 

گلم اگر آزمایشات خوب بود دیگه بعیده لازم باشه بزنی، اگر اوکی نبود بزن

مرسی زینب جون 

آخه دکتر اخرین حرفش این بود آزمایششو بده .امپولم بزنه .برای همین من گیج شده بودم 

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
سلام. من سنو آنومالی رفتم و همه چی نرمال بود خداروشکر. انشاالله قسمت همه دوستان منتظر بشه. فقط گفت ب ...

به سلامتی عزیزم😍جدیدا اکثر دکترا میگن اکوی قلب برید، رفتنش ضروری نیست ولی ضرری هم نداره، واسه محکم کاری، میخوان ببینن خدای نکرده ناهنجاری قلبی نداشته باشه که 99 درصد هم اصلا چیز خاصی نیست

این پیامه سلام دوستان. یادتونه گفتم همسرم اوایل ک فهمیدم مشکل داریم یه ماه دارو خورد یکمممم بهتر ...

عزیزم دفعه های قبلی آز هاتون رو توی مراکز ناباروری میدادین؟ 

یا آزمایش های معمولی‌؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اوایل که فهمیدیم مشکل داریم فقط من تنبلی تخمدان داشتم و ازمایشای شوهرم که بیرون میگرفت خوب بود ولی ا ...

عزیزم شک نکن مشکل اسپرم دارین، منم ذخیره ام 6 و خورده ای بود، پری منظم، درد تخمک گذاری وسط سیکل حس می کردم، ولی مشکلمون در اصل اسپرم بود

البته آزهای تکمیلی هم داده بودم

عزیزم دفعه های قبلی آز هاتون رو توی مراکز ناباروری میدادین؟  یا آزمایش های معمولی‌؟

آزمایشات آزمایشگاه خوزستان با رویان زمانی که تو سیکل میکرو بودم تقریبا یکی بوداااا. ولی الان نتیجه سه هفته پیش آزمایشگاه خوزستان با ابن سینا کلی تفاوت داشت