2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست
سلام خانما شب بخیر منو یادتون میاد دوبار انتقال منفی داشتم دکترمو عوض کرده بودم خواستم بگم هیچموقع ا ...

سلام عزیزم. خدارو هززززارااااان مرتبه شکر... مشکلتون چی بود پس که آی وی اف کردین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستاي مهربون قديمي دلمممم خيييلي واستوووون تنگ شدددده، هيچ جاي مجازي اين تاپيك نميشه واسم، هرك ...

سلام پرپر عزیز خوبی؟ اگه اشتباه نکنم دخملی خدا بهت داد

یه چند نفری جدید مامان شدن، لی لا فعلا داره انرژی جمع میکنه تا دوباره شروع کنه، هانا تازه دخترش به دنیا اومده و فعلا اینا تو ذهنم اومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخواستم بزنم چون از غروب دل درد پری اومد سراغم خواستم بدونم خبری هست یانه😁😁

هومت جان چه خبر لکه واینا نداری اگه فقط درد پری باشه که بد نیست اینا علایم باردازیم هست راستی  چند دقیقه بعداز انتقال بلند شدی ورفتی دسشویی و اینکه چقدر استراحت کردی وبار چندمته ؟ ببخشید خیلی زیاد سوال پرسیدم

دوستان بنظرتون از چه روزی بعد انتقال باید بی بی چک زد ؟ من دهم زدم منفی بود حالم گرفته شده 😥😥😥

عزیزم به قول آنا جون دیر زدی، یه هفته قبل انتقال نشون میده

جمع کن این بساط بی بی رو آخه مامان خوب، آفرین

هومت جان چه خبر لکه واینا نداری اگه فقط درد پری باشه که بد نیست اینا علایم باردازیم هست راستی هومت ج ...

نه بابا. خواهش میکنم

لک ندارم فقط درد یواش😁😅

اولین باره انتقال میدم

من ۵۰ دیقه بعدش بلند شدم رفتم دسشویی

تقریبا دو روز کامل استراحت کردم

بعد کم کم تو خونه راه میرفتم تا دیروز

دیروز یکساعت ونیم تقریبا سرپا بودم نهار درست کردم

که بنظرم بهتر بود نمیکردم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستان من از دیشب یه دل درد یواش پریودی پس زمینه دلمه😄😄 بنظرتون بد نیست؟؟ شماره رویان دارید من ز ...

عزیزم چه خبره از الان بی بی 😲😲😲😲بابا من واسه خودم حساب می کنم روز 10 میزدم نشون نمی‌داد، نکن این کارا رو آفرین، شماره رویان داخلی خانم کوهستانی رو دارم نمیدم از الان والا😁😁😁😁😁

عزیزم چه خبره از الان بی بی 😲😲😲😲بابا من واسه خودم حساب می کنم روز 10 میزدم نشون نمی‌داد، نکن این ...

برا دل دردم میخوام زنگ بزنم

میخوام بپرسم اشکال داره یانه

از دیشب میگیره ول میکنه

بی بی چکم همینجوری زدم😁😁بقیه اصرار میکردن نزن بابا

گفتم نگران نباشین خودم میدونم زوده. همینجوری میزنم

وقتی منفی شد من بقیه رو دلداری میدادم که اشکال نداره. زود زدم🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها نظرتون درمورد انتقال فرش چیه؟ به من گفت احتمال داره انتقال فرش برات بدیم من که رحمم تقویت نکر ...

عزیزم تقریبا فرقی نداره با نتقال فریز در عمل، چون اینجا جنین فرش داری که بهتره از فریز، تو فریز رحم آماده تره، پس فرقی نداره، هر کدوم گفتن به صلاحت و انجام بده

بچه ها من خیلی نگرانم اخه من الان روز 12 پریود هستم فقط روزی دو تا پیورگان زدم با hmgکارما و تعداد ف ...

عزیزم فکر کنم ذخیره شما خیلی بالا باشه و پیورگان خیلی داروی خوبی هست اگر اشتباه نکنم قوی تر هم هست، بی خود استرس به خودت نده خانمی روی تعداد این همه تمرکز نکن، ان شاء الله مامان میشی عزیزم، توجه به این اعداد هیچ کس رو مامان نکرده عزیزم، خدا بخواد یک جنین هم تو رو مادر می کنه، پس با انرژی برو جلو

یعنی شانس آوردی داری می خندی وگرنه ماهیتابه آنا🍳🍳🍳🍳🍳

🤣🤣🤣🤣🤣

حالا جدی جدی. اشکال نداره این دل درد؟؟😁

نه عزیزم چه اشکالی آخه

قربونت

خداروشکر. همسرم بدو بدو رفت نتو نگا کرد ببینه چه خبره

خودم که اصلا تلاشی برای پیدا کردن دلیلش نکردم

بعد اومد گفت تو نت نوشته از۱تا۳ روز طبیعیه درد