سلام دوستان
ی سوال میشه اگه میدونید کامل راهنماییم کنید
من هیچ مشکلی ندارم و تا پارسال هر ماه فقط ی سری دارو میدادن و سونو و امپولهای برای ازاد سازی تخمک و بعد تعیین برای روزهای نزدیکی
۹۶ ی دکتر جدیدی رفتم منو فرستاد رویان برا آز اسپرم همسرم گفت جاهای دیگه احتمال خطاش زیاده تو مشکل نداری باید همسرت چکاپاش دقیق انجام شه بعد رفت آز اسپرم و ... گفت برید دکتر اسپرمش ضعیفه برید ارولوژی و بعد واریکوسل خفیف داشت گفت بخواهید مینونید جراحی کنید میتونیدم نکنید اما همسرم ی دکتری تو بیمارستان پارس انتخاب کرد و جراحی شد بعدش اسپرم و تحرکش بعد ۳ ماه کمتر شد که به پیشنهاد دکترم رفتیم رویان و تشکیل پرونده دادیم اول کلی عکس و آزمایش و ....
بعدش گفتن مشکلی نیس حتی طبیعی هم میتونید باردار شید با داروهای کمکی اما من قبول نکردم و بخاطر سنم میکرو رو پیشنهاد کردم اما قبول نکردن و گفتن اینجا ی مرکز پژوهشیه اول بعد درمانی پس ریسک نمیکنیم حتما باید iui داشته باشی و به اجبار iui کردم که منفی شد بعد دفعه بعد به اصرار رفتم تو سیکل میکرو پانکچر و هایپری شدید و دوباره اتاق عمل و تخلیه آسیت و کلی داستان میکرو و نتیجه منفی و هی تکرار مکررات .....
الان که دیروز جواب میکروم منفی شد یادمه بچه ها قبل پانکچر ی سری آزمایش انجام دادن که من و همسرم هیچ کدومشو انجام ندادیم