2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
میگم شما عزیزانی که ازمایش ایمنی انعقادی دادید. .میشه بدم یه دکتر ایمونولوژی واسم بنویسه بعد اگه مش ...

عزیزم میتونی بدی دکتر ایمونولوی بنویسه کلا تخصص خود اوناست بعدش میتونی به خودشم نشون بدی بگه چیکار کنی

را من ۱۰روزه دادن و ۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان شد و کلا از الان اب زیاد بخور و اب زرشک و اب انار خونت و رقیق میکنه که خیلی مهمه و پیاده روی حتما روزی۱ساعت داشته باش

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها یه سوال حیاتی دارم میشه هر کی میدونه جوا بده؟🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 من از اول انتقال روزی ۲ ...

جواب سوال اولت رو نمی دونم، سوال دوم فکر می کنم هر آمپول معادل دو تا شیاف باشه، سوال سوم هیچ فرقی ندارن فقط بعضی ها با آمپول سازگار هستن بعضیا با شیاف که تحت نظر پزشک باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا اینهمه روز خونه موندی؟! چه حوصله ای داری  من روز سوم تموم نشده بود زدم بیرون روز ۴ و ۵ ه ...

از حد شما یکم کمتر😁خلاصه مواظب باش خسته نشی و فشار نیار اما منم بیرون میرم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
جواب سوال اولت رو نمی دونم، سوال دوم فکر می کنم هر آمپول معادل دو تا شیاف باشه، سوال سوم هیچ فرقی ند ...

ممنون عزیزم انشاللله جواب مثبتت😍🌷

سلام بچه ها، من اگر آزمایشهامو بزارم کسی می تونه راهنماییم کنه. اصلا نمی دونم اینا چی هستن. ایمنی انعقادی هستن یا نه؟ الان بفکرم رسید که اصلا دکترم برای من چه آزمایشهایی داده چون نشونش که دادم چیز خاصی نگفت ولی چرا هر دفعه منفی میشم؟ این آزمایشها کامل هستن اصلا؟

سلام بچه ها، من اگر آزمایشهامو بزارم کسی می تونه راهنماییم کنه. اصلا نمی دونم اینا چی هستن. ایمنی ان ...

بزار عزیزم بچه ها بعیا بلدن جواب میدن😍مگه شما انتقال ندادین؟

منم ۶ هفته و ۶ روزم 😊😊😊امروز میخوام برم سونو

منم امروز ٦ هفته و ٦ روزم ولي دكترم گفت شنبه هفته آينده برو سونو تو ٧ هفتگي 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بزار عزیزم بچه ها بعیا بلدن جواب میدن😍مگه شما انتقال ندادین؟

چرا انتقال دادم ولی از دیشب رفتم تو فکر که نکنه من مشکلی دارم و خبر ندارم که منفی میشم. البته اینبار تازه ۶ روزه انتقال دادم. دکترا که اصلا حرف نمیزنن بسکه سرشون شلوغه فقط میگن خوبه. پس اگه خوبه چرا کار من به بار ششم کشیده

آره عزیزم این یه تعدادشونه فک کنم جز اصلیا هستن.من از جوابشون سر در نمیارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین