2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
میشه بگید چطور وچه وقتهایی میخوردید؟ 

صبح ناشتا میخوردم.البته من اصلش از زنبور دار فامیلمون میگرفتم.دیدم فوق العاده تلخه قاطیش کردم با عسل.البته عسلش زیاد نباشه .نوک قاشقی هر دفعه میخوردم...بعدشم دوسین میخوردم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
مبارک باشه عزیزم😍😍😍انشالله که اونها هم عصر خوش خبر هستن الین جان هم انشالله با معجزه خدا دل ...

ازي جون سلام خوبي؟ ميگم شما برا اقدام طبيعي تايم خاصي مدل خاصي اقدام داشتي؟ شنيدم ميگن بعضي روشا برا طبيعي بهتره يا بعضي تايم ها كه حوالي تخمك گذاريه،، درسته؟ اقدام ب فاصله كمتر از ٤٨ ساعت ميمن باعث ضعف اس پ رم ميشه درسته؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم ای یو ای خیلی اذیت شدم ولی تو دوتا انتقال که داشتم اصلا درد نداشتم 

واای جدی میگی خدا خیرت بده امیدوار شدم حداقل ینفر مثل من پیدا شد آخه همه میگن واای آی یو آی که چیزی نیس حتما خیلی ترسویی یا مثلا لوسی😐ولی بااینکه خدا می دونه چه دردی رو تحمل کردم آخرم انقد دستکاری کردنم که لک دیدم 😣

سلام به همه مامان قدیمیا و مامان جدیدیا و تبریک به همه مامان هایی که امروز مثبت شدن. امیدوارم که همگی به سلامتی دوران بارداری رو طی کنید.من روز دوشنبه ۲۰ خرداد انتقال دادم و بار ششممه که میکرو میکنم 🙈. برام خیلی دعا کنید خودم هنوز باورم نمیشه که ۶ بار این ره رو رفتم. این سری از روز انتقال تا الان کمردرد دارم. علتش چی می‌تونه باشه؟  

عزیزم منم عین خودتم.ژل رویال فوق العاده اس تجربه دارم که میگم ها...تو سونوها دکتر گفت بدنت به داروها ...

عکس ش رو میفرستی لطفا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستاي خوب من ٢١ آز بتا دادم و بتام ٢٤٥ بود امروز تكرار كردم ٥٩٨.٢٠بود به نظرتون رشدش خوبه&nb ...

بله خوبه مبارکت باشه عزیزم

درباره سرم اطلاعاتی ندارم ، دکتر برات تجویز کرده؟!

دوستاي خوبم به هر سه مامان خوشگل خيلي تبريك ميگم انشاالله نينياتونو صحيح و سالم بغل بگيريد واسه منم ...

عزیز دلم هر سوالی داشتی بپرس.

من از بهمن که سومین انتقالم منفی شد شروع کردم به پیاده روی هر روز ۲بار صبح و عصر میرفتم پیاده روی اروم و گرمی مثل عسل و ارده  شیره طبیعی و مثلا غذاهای سرد و دقت میکردم با رو۵ن زیتون یا خود زیتون یا مصلح هر غذا میخوردم

و هر روز ۷.۸ لیوان پر آب میخوردم.و آب زرشک با نمک و آب انار یه روز در میون میخوردم که اگه غلظت خون دارم رفع شه تا انتقال بعدیم که این سری بود

و ۲روز قبل انتقال سرم ای وی ای جی زدم و اسپرین و ۱ماه قبل انتقال شروع کردم به خوردن

تو سیکل که افتادم لوبیا سبز خریدم برای آندومترم و روزی یه کاسه با اب و نمک میپختم و ۴.۵روز خوردم تا اندومارم رفت بالا و نشاسته هم ۲روز مونده به انتقالم تا روز۷ رو گاز درست میکردم میخوردم

و حتما ازمایش ویتامین د۳ بدهحتما ماهی ۱عدد قرص ویتامین د۳ ۵۰۰۰۰ بخور و روز قبل انتقال یه دونه خوردم و ویتامین امگا۳هم از ۲.۳ماه قبلش یه روز در میون میخوردم

روز انتقال تو اتاق تا نوبتم بشه راه میرفتم تا رحمم گرم و پر خون شه بعدش۳روز خوابیدم و نمازام و رو میز و نشسته خوندم

و از روز۴ اهسته روزی ۲بار ۱۰ دقه راه میرفتم که خون جریانش مناسب باشه در بدن 

و تو این مدت هم گزنه بگیر با نبات و دارچین دم کن بخور برای غلظت خون عالیه من ماه اخر هفته ای ۲بار درست کردم خوردم

اما از انتقال دیگه نباید این چیزا رو بخوری همه رو قبلش انجام بده عزیزم به امید موفقیت مطمین هستم اینبار مامانی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربون محبتت عزیزم کاش تهران بودم اینجاها رو میرفتم، من تهران و زیاد نمیشناسم اون موقع ها که میرفتم ا ...

عزیزم اگه تونستی و اومدی تهران خبر بده خودمو بهت می رسونم باهات میام هرجا خواستی. به خدا از ته دلم می گم.

عکس ش رو میفرستی لطفا

عزیزم والا برا انتقال قبلیم بود که همشم خوردم .الان ندارم که برات عکس بگیرم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آرامش جان من طبعم خيلي سرده از يه ماه قبل انتقال چه كارا كردي رحمت گرم شد ؟ بادكش اينا هم انجام داد ...

افرین بادکش و یه روز در میون ۱۴ بار انجام بده دور ناف۵تا لیوان میزارن

و من کمربند شتر خریدم ۱۵تومان ارزونم هست و همش تا روز انتقالم بستم صدام که کردن برم برا انتقال باز کردم وقتی رفتم خوابیدم شکمم گرم بود البته قبوش همش تو اتاق راه رفتم تا جریان خونم عالی باشه🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سمپا جونم شما الان آماده میشی برا انتقال بعدی؟چه کارا میکنی؟من و شما سرمون بی کلاه موند خخخخ

دوست جان من یه فریز دارم اگه خدا بخواد و از فریز در بیاد... اخه تخمکم ژنتیکی ضعیفِ

والا تصمیم جدید ندارم

میخوام برم یه سونو پیش پادمهر نظرش رو درباره لوله هام و وضعیت فعلی ام بپرسم 

تا امتحانات دانشگاهها تموم نشه نمیتونم مرخصی داشته باشم فعلا سرم شلوغِ😓

انشالله که به زودی خبرهای خوب ازت میشنوم عزیزم

نازگل😐😐😐 برای یروز نگرانی😡😡😡 حیف که دوتا جوجه داری وگرنه ماهتابه لازم بودی🙈🙈 من از همون اول ...

🤣اره عزیزم دیروز رفتم سونو خداروشکر قلبشون تشکیل شده بود سنشونم باز ۵روز بالاتر گف دکتره هرجا یه چیز میگن دیگه فهمیدم نگرانیم الکیه😐

خدایاشکرت.
بچه ها شیاف سیکلوژست چه معضلی شده!!! ظاهرا اصلا گیر نمیاد و قیمتش سه چهار برابر شده!!! یکی دوماه ق ...

نه من گرفتم ۲۰تاش و ۱۰۰تومان از تهران 🌷🌷تازه بدون دفترچه عزیزم اینجا فراوون