2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دیدی تارا حالا بیام بزنمت با ماهی تابه آنا جون هی ما گفتیم لک لانه گزینیه هی تو گفتی نه من میدونم نی ...

مرسي عزيزم
اگه خدا بمن يك دوقلو دخترو پسر بده يعني ديگه از درياي بيكران لطفش سيرابم كرده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله عزيزم من بار اول بود كه انتقال ميدادم ذخيره تخمدان 2.4 LH و FSH حدود 4 خودم مشكلي نداشتم جز س ...

وایییی بخشید تارا جون شوخی کردم باهاتون گفتم با ماهی تابه بالاخزه بزرگترین و یه موقع ناراحت نشین🤗

خدارو شکر که گرفت واقعا معجزه خدا گوارای وجودتون

برای تشکیل شدن قلب و سلامتی نی نی منم دعا کنید🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم توضيح دادم پست قبليم انتقال اولمه من نميدونم آمار مثبت ايشون بالاست يا پايين ولي با اطمينان ب ...

به مدیرتونم سلام برسون بهش زبون درازی کن🐴😁بگو اذیتم کنی بچه هام و میفرستم سراغت😊خلاصه هواسش باشه اذیتت نکنه😍😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وااای دقیقاااا منم دهانه ی رحمم تنگه موقع ی آی یو آی پدرم در اومد انگار قشنگ مجبور شدن یه تیکه گوشت ...

عزیزم منم ای یو ای خیلی اذیت شدم ولی تو دوتا انتقال که داشتم اصلا درد نداشتم 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
نگین جون من تخصصی ندارم ولی کم خودتو سرزنش کن عزیزم این که دیگه دست ما نیست خواست و حکمت خداست بجای ...

ممنون عزیزم از دلداریت فقط کاش این روزا بگذره همش میگم کاش بیهوش بشم دیگه هیچی نفهمم بعد اینهمه بدبختی...

شوهرم‌عصری بیاد تصمیم بگیریم، نگاه کردن برا فردا عصر بلیط قطار برا تهران نبود با ماشینم که سخته هواپیماهم خیلی گرون میشه خدا خودش رحمی کنه

الحمدالله❤
جواب من منفي شد انشاالله سه تاي ديگه با خبر خوب بيايد براي منم دعا كنيد سريه بعد انشاالله

متاسفم دوستم

سری بعد که خیلی دور نیست بهت تبریک دوقلویی میگیم انشالله🌸

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها من رفتم از دادم جوابشم گرفتم نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت😭😭😭😭😭😭 حداقل یه روزنه امیدی ...

سلام مباااارکه عزیزم برای همه بچه ها دعا کن 💜

خداجونم شکرت       
میگم بچه ها نشاسته رو از چند روز قبل و بعد انتقال بخورم  ؟چطوری آماده اش کنم؟

عزیزم من یکی دو روز قبلش تا روز۷خوردم و نشاسته رو با اب سرد وب قاطی کردم بعدش رو حرارت ملایم وقتی جوش اومد ۵دقه هم میزدم تا خامیش بره بعد میخوردم🌷🌷

امروز شده ۱۲ روز. بتام ۴۰. بچه ها امیدی هست به نظرتون؟ ولی با همین عدد هم انگار دنیا رو‌ بهم دادن.&n ...

واسه روز ۱۲ خوبه عزیزم 

معمولا همه روز ۱۴ یا ۱۷ آزمایش میدن 

خداجونم شکرت       
چندتا دکتردیگه هم برو.جاهاییکه دستگاه سونوشون قوی باشه وسونوگراف ماهر باشه. آن شاالله  چیزی ن ...

تو این چند روز ۳ جا سونو شدم و یه جا هم اکو قلب، بازم اگه تهران نتونستم برم همینجا مجدد سونو میدم ببینم خدا چی میخواد، خیلی ممنونم عزیزم

الحمدالله❤
سلام مباااارکه عزیزم برای همه بچه ها دعا کن 💜

ممنونم عزیزم😘 انشاءالله به زودی قسمت شما. من هر لحظه تو فکر همه بچه ها بودم و هستم. برا منتظرا دعا می کنم به زودی دامنشون سبز برای مامانا هم دعا می کردم به سلامت نی نی هاشونو بغل بگیرن❤️

به مدیرتونم سلام برسون بهش زبون درازی کن🐴😁بگو اذیتم کنی بچه هام و میفرستم سراغت😊خلاصه هواسش باشه ...

فكر كنم روزي كه بفهمه با آمبولانسو اون لباس آستين درازها بياند دنبالش ببرندش ديوونه خونه يعني حجم خوشحاليش از اين  خبر اينقدر زياده ها 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزیزم از دلداریت فقط کاش این روزا بگذره همش میگم کاش بیهوش بشم دیگه هیچی نفهمم بعد اینهمه بدبخ ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم انشأالله که به بهترین شکل مشکلتون حل بشه وآرامش برگرده بهتون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تو این چند روز ۳ جا سونو شدم و یه جا هم اکو قلب، بازم اگه تهران نتونستم برم همینجا مجدد سونو میدم بب ...

نگین جون اگه تهران اومدی سونوی دکتر سعادت تو سعادت اباد دستگاهش خیلی خوبه. البته احتمالا جاهای دیگه هم هست ولی من اینو میشناسم. فکر کنم انا جون هم همین اخیرا اینجا رفته بودن