2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
نه من تهوع ندارم تنها مشکلم اینه که گاهی وقتی زیاد سرپا وایمیستم فشارم افت می کنه سرم گیج می ره بای ...

منم خيلي اينطوري هستم و من تنگي نفس هم ميگيرم و خيلي اذيتم ميكنه. سعي كن زياد سرپا واينسي يا بشيني يا دراز بكشي. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزیزم.خوبی؟ ببخشید صفحات زیاده و نتونستم پیدا کنم ببینم نتیجه ی انتقالت چی شد.آرزو میکنم مامان ...

مثبت شدم 

اما ظاهرا این مثبت شدن هنوز اول راهه

ممنون که پیگیر بودی 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يعني چون Ivf اي هستم مقررات خاصي در مورد استراحت مطلقمون هست ؟

عزيزم من بيمه ام خدمات درماني هست و تا ٤ ماه مرخصي استعلاجي رو با تاييد پزشك معتمد خود اداره مون يعني آموزش و پرورش ميتونيم داشته باشيم كه تا ٤ ماه رو زياد سخت نميگيرن و معمولا همه ميتونن استفاده كنن ولي بيشتر از ٤ ماه بايد توي كميسيون پزشكي استان بررسي بشه كه براي من سر دخترم چون مدارك آي وي اف داشتم دو ماه هم اضافه تر تونستم تاييد كنم و ٣ ماه اول بارداريم هم تابستون بود كه كلا حتي يك روز هم سر كار نرفتم .

عزيزم من بيمه ام خدمات درماني هست و تا ٤ ماه مرخصي استعلاجي رو با تاييد پزشك معتمد خود اداره مون يعن ...

یعنی فقط به خاطر ای وی اف بودن زمان استعلاجیتون رو زیاد کردن؟

خانما میشه با دلای مهربونتون برام دعا کنید این انتقال چهارممه و روز ۱۲ انتقالم هرچی به روز آزمایش ...

عزیزم فکر کنم آز داری فردا.... 

انشالله دلشاد برمیگردی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر طرازی گفت فقط این مارک رو قبول دارم... فکر کنم شوهرم ۱۱ تاش رو پیدا کرد از ۲۰ تا ... ۱۱ تا شد ۳ ...

بهتر بود میرفتی داروخانه هلال احمر یا شهید کاظمی اول داروها رو تائید میزدن بعد بخری تا بیمه تعلق بگیره

محاسبه هفته بارداري از روز انتقال چجوريه؟ 

والا من این مدلی حساب میکنم:

تعداد روزهای از انتقال تا زمان محاسبه+2 هفته+ سن جنین موقع انتقال

مثلا اگه امروز 20 انتقال جنین 3 روزه هستین میشه:

20+3+٢هفته

میشه ٣ هفته و 2 روز+٢ هفته

که نهایتا میشه ۵ هفته و ٢ روز

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

خدا رو شکر مبارک باشه عزیزم دوران بارداری خوبی داشته باشی😍😍😍

خدا جونم شکرت...
عزیزم مگه برای خانومای شاغل قانون خاصی هست برای عمل میکرو ؟؟ به جز مرخصی زایمان مگه چیز دیگه ایم دار ...

عزيزم اگر كارتون دولتي هست كه حتما داريد ، تامين اجتماعي رو من درست نميدونم ولي خدمات درماني ٤ ماه مرخصي استعلاجي در سال داره كه با وجود شرايط ويژه مثل ميكرو يا شرايط ديگه بيشتر هم ميشه كه من براي دخترم ٦ ماه استفاده كردم .