2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
الهی هزار مرتبه شکر امسال ی عالمه بچه های زمستون داریم😍😍😍😍 مبارک عزیز دلم 

ممنونم عزیزم انشاللله نی نی شما هم خدا حافظش باشه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

ای جانم مبارکه عزیزم  خدایا شکرت🙏🙏♥️♥️♥️

آخی خیلی خوشحال شدم گوارای وجودت خانومی 

التماس دعای زیاد دارم 

بتات چند بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذی جان😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 لطفا شماره یکی ازخونواده همسرت ربده بهم،حیفه بیخبربمونن😂😂😂😂😂😂اگه ...

ای شیطون 😂😂😂ادم های خوبین اتفاقا من چون دفعه قبل اون مشکل برام پیش اومد دوست ندارم فعلا به کسی بگم حتی به مامان خودمم نگفتم هنوز

آرامش جوون مبارک باشه🌷🌷🌷

ممنونم عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

عزیزم دلم 😍😍😍خداروشکر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻مبارکت باشه انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت و لذتشو ببری😘😘😘😘😘

عزیزم مبارک باشه خداروشکر❤

ممنونم عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷

امروز روز ۱۲ و روز ۱۴ پری انتقالم بود🌷🌷

خب12+3(سن جنین)+14=29

میشی 4هفته و1روز😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جانم مبارکه عزیزم  خدایا شکرت🙏🙏♥️♥️♥️ آخی خیلی خوشحال شدم گوارای وجودت خانومی  التم ...

عزیز دلم انشاللله منتظر بتای تپل شما هم هستم خیلی دعا کردم.🌷🌷🌷🌷🌷۲۱۴بود عزیزم

عزیزم دلم 😍😍😍خداروشکر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻مبارکت باشه انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت و لذتشو ببری😘😘😘 ...

ممنونم عزیزم انشاللله شما هم زودی بری قبل نازنینش و صداش و بشنوی به سلامتی ودل خوش🌷🌷🌷🌷

خب12+3(سن جنین)+14=29 میشی 4هفته و1روز😊

این برام زده ۳ هفته و خورده ای.🌷🌷🌷ممنون عزیزم

انشالله هممون تجربه کنیم خانومی و دل هممون شاد شه😍😍😍

انشاللله به امید خدای ارحم الراحمین🌷🌷🌷🌺

خدا كنه خيلي تپل باشه چون سن من اجازه نميده واسه بارداري دوم اقدام كنم يدفعه دو سه تا با هم بياند&nb ...

انشالله شما سه قلو باردار میشی خدایا هممونو کمک کن دل همه رو شاد کن، به انتظار هممون پایانی شیرین بده 

الهی آمین♥️♥️🙏🙏