2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045613 بازدید | 684476 پست

@تورک_آنا    

سلام انا جون خوبی

سپیده ام خواهر سمی

نمیدونم یادته یا نه طرازی برام ازمایش ایمنی و انعقادی نوشت که شاید ژن سمی رو منم داشته باشم که فاکتور apcr 226 بود عددش 

جواب ایمنیامم هنوز نیومده 

واسه 16 م وقت دارم پیش طرازی چیکار باید بکنم خیلی ناراحتم  

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
پس اخرشم بدون لک لانه گزینی باردار بودی😍 خدا رو شکر. کاش الهام و تارا و بعدشم من تو این هفته و ...

الهی امین ای خدای مهربون

اره عزیزم اصلا لک لانه گزینی تا به این لحظه ندیدم اصلا دنبال علایم نباشید واقعا به علایم نیست بدن هر کسی یه طوره

انشاللله به زودی منتظر خبرای خوبت هستم🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم میترا فروتن بیمارستان بهمن خانوم مومنیه عزیزم ممنونم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷🌷

مال من طرازیه امیدوارم جواب بگیرم باهاش  

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

عزیزم تبریک میگم...شادیت ادامه دار خانمممممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم مبارکه خدا رو شکر .😍😍😍😍😍به سلامتی به دنیا بیاد ان شاالله  اره عزیزم به قول دوستمون ...

ممنونم عزیزم انشالله بهترینها برای شما🌷🌷🌷 تو صفحه قبل نوشتم همه رو بازم اگه سوالی بود در خدمتم.جنین هامم ۳روزه بودن و همش دیده بودم بچه ها ۵روزه هستن و جواب گرفتن یکم دلم شکسته بود اما وقتی خدای ارحم الراحمین بخواد واقعا هیچ چیز غیر ممکن نیست.الحمدلله رب العالمین

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خوندم فوتم کردم😁😁😁

عددبتاتون چندشد؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مال من طرازیه امیدوارم جواب بگیرم باهاش    

دکتر طرازی که عالیه عزیزم انشاللله حتما جواب میگیری🌷🌷🌷🌷🌷🌷

عزیزم تبریک میگم...شادیت ادامه دار خانمممممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍

انشاللله ممنونم عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷

ممنونم عزیزم انشاللله اینبار جواب بگیری🌷🌷🌷 من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم هم ایمنی مشکل داشت که ...

خدا رو هزاران بار شكر

خداي شكرت كه دل دوستمونو شاد كردي

عزيزم چند تا جنين انتقال داده بودي؟ چند روزه بودن؟ دكترت كي بود ؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عددبتاتون چندشد؟

عددم ۲۱۴شد عزیزم🌷

الهی امین ای خدای مهربون اره عزیزم اصلا لک لانه گزینی تا به این لحظه ندیدم اصلا دنبال علایم نباشید ...

الان دیگه با خیال راحت برو بی بی بزن اونایی که خریدی رو‌دستت باد نکنه😄

دکتر طرازی که عالیه عزیزم انشاللله حتما جواب میگیری🌷🌷🌷🌷🌷🌷

مرسی انشالله

خدا رو هزاران بار شكر خداي شكرت كه دل دوستمونو شاد كردي

ممنونم تارای عزیز از خدا میخام که هر چه زودتر با شادی بیای و خبر بارداریت و بدی

الهی آمین یا ارحم الراحمین🌷🌷🌷🌷

بچه ها کمک!!!!❌❌❌❌❌ بتام شد ۱۸۰۰۰ دکترش گیر داده بیا تکرار کن یا فردا برو سونو این عدد برای هفته ه ...

آزی جون نازنینم چقدر شادتر میشم اگر دو قلو داشته باشی.😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

....حتما خدا بهترین ها رو بهت بخشیده.....میدونست عاشق بچه ای...

عزیزم کلاسی دیگر جور کن برای دخترت که بری سونو😉کاش همسرت وقت میگرفت تو محل کارش پارتی بازی اینجو معنای دلچسپی میده😁تو فقط تایمش برو وقت گیر نشه زیاد😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنونم عزیزم انشالله بهترینها برای شما🌷🌷🌷 تو صفحه قبل نوشتم همه رو بازم اگه سوالی بود در خدمتم.جن ...

مرسی عزیزم دعا کن برای منم .عزیزم سری قبل سرم استفاده نکرده بودی؟

خدای مهربونم شکرررررت .