2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ان شالله سلامت باشه مادربزرگای فامیل ما میگن وقتی شکم کوچیکه و تو پهلوهاست بچه پسره😆 امان ازدست ا ...

والله براي من كه سر دخترم و همين الان شكمم تقريبا يك شكل بود كلا هم توي هر دو بارداريهام زياد شكم ندارم حتي من يك هفته آخر ارديبهشت رو رفتم مدرسه سركار ، معلم بهداشت مدرسه مون اصلا نفهميده بود من باردارم فكر كرده بود يه كمي شكمم به خاطر مثلا چاق شدن بزرگ شده يكي از همكارهام بهش گفته بود با اينكه ماه هفت رو تمام كرده بودم اون موقع .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ایا چن تا کیست نابوتین زیر هشت میل در سرویکس میتونه مانع رسیدن اس به داخل رحم و مانع بارداری ...

عزیزم نمیدونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ایا چن تا کیست نابوتین زیر هشت میل در سرویکس میتونه مانع رسیدن اس به داخل رحم و مانع بارداری ...

کیست نابوتین یک توده پر از مایع درون گردن رحم است که معمولا شما آن را احساس نمی کنید.نام این کیست از نام کاشف آلمانی آن مارتین نابوت گرفته شده است .این کیست وقتی تشکیل می شود که غدد موکوسی گردن رحم مسدود می شود .معمولا این پدیده در دوران نوجوانی یا پس از زایمان ایجاد می گردد .معمولا حین یک معاینه لگنی تشخیص داده می شود .

واقعیت این است که کیست های نابوتین جزو بیماری های دهانه رحم نیستند و ضایعات بی خطری هستند که بعضی از بیماران با اطلاع از وجود آنها در دهانه رحم، نگران می شوند. در دهانه رحم نسج غددی ترشحی وجود دارد که این ترشحات شرایط را برای بارداری مناسب می کنند. اگر این غدد دچار عفونت شوند یا دهانه غدد بسته شود و ترشحات غدد داخل مجرا انباشته شود، به کیست نابوت تبدیل می شود.

کیست های نابوت اصلا جای نگرانی ندارند. اندازه آنها از چند میلیمتر تا چند سانتیمتر متغیر است. این کیست ها گاهی در معاینه و گاهی هم در سونوگرافی دیده می شوند. این کیست ها معمولا در خانم هایی بیشتر است که سابقه عفونت مکرر یا مزمن دهانه رحم دارند. کیست ها به درمان خاصی نیاز ندارند.

بندرت کیست نابوتین به درمان نیاز دارد در صورت لزوم توسط پزشک سوزانده میشود (کوتر ) و یا با سرمای شدید برداشته می شود.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا کنه مبارکیش اقلا تا اخر هفته هم ادامه میدا کنه شامل حال ما هم بشه

عزیزم وقتی چیزی از خدا میخواد به وسعت عظمتش بخواد.... 

چرا لااقل تا آخر هفته بخوایی؟؟؟؟

انشالله برکتش بی وقفه قسمت تک تک دوستامون بشه.... 

قسمت هر کس و هر چیزی که خیر و برکت داره بشه.... 

اره منم دیگه گفتم.حساس نباشم ب تکون...راستی دکتر ک بچه رو چک کرد گفتم.جنسیتش هم معلومه گفت شومبولشو. ...

خخخخخخخخخ.... 

سلام بچه ها من امروز رفتم سه تا فندوقامو با خودم آوردم😍😍التماس دعا

قدمشون پر خیر و برکت باشه عزیزم.... 

انشالله هر چند تاشو (حداقل یکیشو که حتما) که صلاحه بتونین بغل کنین.... 

پیشاگیش مامان شدنت مبارک.... 

٦ هفته و ٢ روز از روز انتقال حساب كرديد يا بريودي؟ 

از روز انتقال.... 

که با سونوها مطابقت داشت.... 

اوهوم   ممنونم ،دعاکنیدتا آخر همه چی خوب باشه آزمایش پس فردامم خوب باشه گفته دوشنبه باز آزمایش ...

چون طبیعیه دیرتر برو بع ٧-٨ برو....

البته من برا پسرم ۶ هفته و ۵ روز قلب تشکیل شده بود... 

یعنی تقریبا ٧ هفته داشت کامل میشد.... 

دوستان کسی در مورد آزمایش توکسوپلاسما اطلاعاتی داره؟ اگه IgM و IgG هردو منفی باشه مفهومش اینه که ف ...

بله عزیزم حرفت درسته.... 

مراقبت خاصی که نمیدونم ولی کلا بهتره زیاد با حیوانات در تماس نباشی... 

خصوصا مدفوعشون فکر کنم.... 

مرسی عزیزم. اره راستش یکم نگرانم. لکه بینی خیلی کمی دارم درحد یه لکه های قهوه ای همسرم میگه طبیعیه خ ...

استراحت رو بیشتر کن.... 

اگه ادامه دار بود با دکترت مطرح کن لازم باشه پروژسترونتو بیشتر میکنه.... 

سلام تورک آنا جان چشم دوباره سوالمو می پرسم دنبال دکتر خوب می گردم که بتونم به حرفاش اعتماد کنم ق ...

عزیزم بله من هر دو وروجکامو پیش خود‌ رفتم.... 

اولی با میکرو دومی با معجزه.... 

من که باهاش حس خوبی داشتم..... 

سلام آنا جون و دوستان  آزی جون ،افسووون جون و صدف جون و پووو عزیز بهتون تبریک میگم 🌷🌷🌷

سلام به روی ماهت عزیزم.... 

چه خبرا مامان قریب الوقوع؟؟؟

آنا جون کلی اعصابم خورده دوباره کارم موند یادتونه گفتم چمدونم تو مسافرت گم شد نتونستم قرص تیروئیدمو ...

عزیزم عجله نکن اولا حتما خیری تو این عقب افتادنها هست.... 

دوما بله میتونه بی‌تاثیر نباشه.... 

میدونم بیقراری اما صبوری کن انشالله به زودی میوه شیرین صبرتو در آغوش خواهی گرفت.... 

همین الان یک لک کوچیک‌ قهوه ای دیدم!

انشالله لک لانه گزینیه....