2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
عزیزم آمار دقیق ندارم اما تقریبا میشه گفت 50-50 بوده.... 

مرررسي عزيز دلم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ایدی مامان سبحان رو دارید میخوام صداش کنم

@مامان_سبحان۹۷  

فکر کنم اینه.... 

یا @مامان_سبحان7    

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون من تو سونو دخیره تخمدان،دکتر نصر گفت ذخیرت کمتر از یکه،،،و همون موقع روز دوازده پریودی شش تا فولی ریز پنج میل فکر کنم داشتم و دو تا بزرگ،نوزده و بیست و یک،یعنی در کل هشت تا

یه جوری گفت ذخیرت خیلی کمه من فکر کردم یعنی کلا همون هشت تا رو دارم،فکرم درسته یا نه؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها ایدی مامان سبحان رو دارید میخوام صداش کنم

دومیه فکر کنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوبی آنا جون دیدم انلاینی،بچه های گلت خوبن،

خدارو شکر عزیزم.... 

خوبیم.... 

دعاگوی خاله ها هستن.... 

آنا جون من تو سونو دخیره تخمدان،دکتر نصر گفت ذخیرت کمتر از یکه،،،و همون موقع روز دوازده پریودی شش تا ...

عزیزم نمیدونم.... 

یعنی بدون تحریک تخمدان اینارو داشتی؟؟؟ 

آز ذخیره ندادی؟؟؟ 

عزیزم گوارای وجودت....  انشالله خدا هر چند تاشو که قراره به سلامت بغل کنی برات نگه داره.....&n ...

ممنون ولی تو یونگ نوشته یکی شامل yolk sac و دو ساک فاقد yolk sac....پزشک سونوگرافی گفت باید منتظر بمونیم ببینیم رشد میکنن یا نه...واقعیتش نمیخوام سه تا باشن چون نه برا بچه نه برا مادر خوب نيست...کسی بوده ريداکت کرده باشه

چشمت روشن عزیزم خیلی خیلی تبریک صدف جون خواهش میکنم برا من خم دعا کن

ممنونم عزیزم محتاجم به دعا،انشاءالله خیلی زود خدا معجزشو  میزاره تو دلت💖

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم خوب برات انتقال میدن دیگه بقیش به شانست و همت وروجکات و نهایتا خواست خدا برمیگرده.... 

هزینه ش چقدر میشه؟پاسخ بدین خوااهش میکنم

نی نی یار چرا😢😢کاربریم ترکوندی😖😖
ممنون ولی تو یونگ نوشته یکی شامل yolk sac و دو ساک فاقد yolk sac....پزشک سونوگرافی گفت باید منتظر بم ...

عزیزم انشالله خدا همون تعدادی میده که بدنت کشش داره..... 

بله دوستانی بودن ریداکت کردن و زایمان موفقی داشتن..... 

انشالله کار به ریداکت نمی‌کشه و تعداد معقول در حد توانت میشه.... 

هزینه ش چقدر میشه؟پاسخ بدین خوااهش میکنم

عزیزم هزینش با مرکز و میزان داروهات بستگی داره دقیق نمیشه گفت.... 

شما بگو کدوم مرکزی هر کی اخیرا اون مرکز رفته کمکت میکنه.... 

برا من سال 94 حدودا 7 تومن شد.... 

البته بدون سونو و ویزیت.... 

اهوازم

خصوصی میری یا دولتی؟؟؟