2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم بدی خیالت راحتتره اما شاید به جاش یه دکتری بری که بهتر باشه.....  خلاصه فقط و فق ...

آره میخوام برم بیمارستان تحت نظر باشم،اما دیگه لازم نیست به رویان زنگ بزنم بگم؟یا نه دیگه به اونا ربط نداره

راستی این عدد بالاست؟ینی احتمال دوقلویی داره یا ن ربطی نداره؟ چون دکتر آزمایشگاه گفت سابقه دوقلویی دارید تو خانواده گفتم داریم اما قبلا میکرو کردم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مبارکه عزیز دلم طبیعی باردار شدی؟

ممنونم آره  دعاکنید همه چی خوب پیش بره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم بازم مبارک باشه.

ممنونم انشاءالله خیلی زود قسمت همه بشه خیلی به یاد بچه های اینجا و همه کسایی ک منتظرن بودم و هستم

عزیزم نگرانی نداره اگه چیز نگران کننده ای بود با این بتا حتما درد داشتی پس احتمالا یا دو تاست یا حتی ...

توکل به خدا انشاللله ک خودش محافظ همه مامانا و نی نیاشون باشه 

خدا جونم شکرررت  
نه عزیزم ..خیلی نگران بتام خیلی بالاس یا رنج ازمایشگاه بالاس؟

عزیزم بتای شماچنده؟

وای جدی عزیزم؟همه بهم میگن چطور نمیفهمی.باید تا الان حسش میکردی.هی میخوام توجه نکنم به حرفاشون ولی ن ...

خاكسترى من كه بهت گفتم ١٪؜ هم نگران نباش منم از هفته ٢١ به بعد خيلى كم و از هفته ٢٢ بيشتر حس كردم تكوناى خانم خانمارو

جفت قدامى همين جوره و بيشتر هم از دو طرف پهلو حس مى كنى 

خيالت راحت باشه مطمينم جوجه ات عاليه و اصلا فكراى منفى نكن عزيزم🙏🏼🌸💕

سلام پریچهر خوبی؟ اره من فردای نیمه شعبان انتقال داده بودم، میدونی من بعد از انتقال با وجود شیا ...

مرسی عزیزم. خدا از دهنت بشنوه گلم یادمه اوایل همش با تاخیرام بی بی میزدم اما وقتی تخمک گذاری ندارم چه فایده . بعیده بارداری برای من

واسه اینم سیکل دوم بعد انتقال مدزوکسی خوردم. ۳ روز لک دارم خسته شدم پس کی میاد

شمام همون روز ک خونریزی روان داشتی روز اولت بود

بعدش مگه نمیخواستی طبیعی اقدام کنی؟ بی بی زدی؟ اگه سنت کمه و وقت داری برو طبیعی. من ۳۶ ام واسه اینم ای یو آی دوم رو قبول نکردم. و گرنه با دارو معمولی مثل ۳ تا سینال تخمک آزاد میکردم اما بدون دارو نه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام دوستان من امروز رفتم سونو واژينال شدم و يه دونه ساك بارداري تشكيل شده بود امروز ٥ هفته و ٦ روزمه و دكتر گفت واسه قلب و جنين زوده بايد دو هفته ديگه برم . واسه شما كي قلبش تشكيل شد ؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞 ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبی ...

عزیزم به من گفتند 35 روز بعد از انتقال جنین سونوی شکمی برو برای قلب. قبلش اصلا نرفتم. شما هم ان شاءالله 35 روز بعد از انتقالت برو سونو و می بینی که همه چیز خوبه