2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
دوتا عزیزم

پس مامان دوقلوها شدی به سلامتی ومبارکی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم گفت خوبه و برو سلفری یا امنیو؟؟؟؟متوجه نشدم ان شاالله که همه چی خوبه.چرا امنیو حالا؟!ولی ...

من چون سری قبل مشکل کروموزومی داشتم مستقیم باید آمنیو بشم میتونم سل فری هم بدم و منفی باشه خوبه ولی اگرخدانکرده مثبت بشه دوباره باید آمنیو بدم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
الهی فدات بشم.....  صدف جون شما بودی ذخیرت خیلی پایین بود؟؟؟؟

خدانکنه عزیزم،آره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

ممنون از همه دوستاني كه بهم انرژي مثبت دادن و دعام كردن 

امروز پانكچر انجام دادم با كلي استرس و گريه بيهوشم كردن 😶ولي بعد نيم ساعت كه بهوش اومدم ١٥تا تخمك داشتم كه دكتر گفت خوب بوده گفت دوشنبه با مركز تماس بگير كه هم تعداد رو هم روز انتقال رو بهم بگن 

فقط من شايد چهارشنبه انتقال بدم به نظرتون خوبه يا ماه بعد ؟ما ما گفت كه از نظر همه چي عالي بودي به خاطر همين دكتر صلاح دونسته انتقال بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشالله مثبتی خانومی اونم با یه بتای تپل😍😍😍 استرس رو از خودت دور کن که برای جوجه هات خوب نیس

ممنون عزیزم انشا... به امید خدا 

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم انشالله بهترینا منتظرته.... 

ممنون آنا عزیز  امید به خدا .مرسی که این جمع رو ساختی که همه حرف همو درک می کنیم و باعث دلگرمیه 

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
دوستان من بتام ۱۷۴۳۰ شد       چرا انقدر زیاده امروز ۱۵ انتقالمه

الهی شکر مبارکه انشا... دوقلو 

سلام آناجون یه سوال، من قرص آهن و کلسیم و پریناتال دارم، واسه زمانبندی مشکل دارم که کی بخورم جذبش به ...

عزیزم کلسیم رو نهایت دو ساعت قبل خواب باید خورده باشی..... 

من توصیه نمیکنم شب بخوری..... 

فقط با آهن و فولیک تایمش نزدیک نباشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای جدی عزیزم؟همه بهم میگن چطور نمیفهمی.باید تا الان حسش میکردی.هی میخوام توجه نکنم به حرفاشون ولی ن ...

زوده هنوز عزیزم.... 

کم کم بیست به بعد تازه اونم نامحسوس حس خواهی کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من بتام ۱۷۴۳۰ شد       چرا انقدر زیاده امروز ۱۵ انتقالمه

مبارک باشه عزیزم.

خدایا حالا که داری با همین فرمون دل بیشتر دوستامونو شاد میکنی موقع ما یه وقت فرمونتو چپ نکن.بزار دل ماها هم شاد بشه.ان شالله دوستان دیگه هم بزودی با خبر بتای تپلشون دلشاد بشن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.