2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ولی بنظرمن ذخیره تخمدان ر باید روز۳پری داد و پرولاکتین ر هر روز میتونی بدی مگراینکه دکترا بگه که روز ...

ذخیره اصلا روز خاصی نداره.... 

حتی تو تفسیرش لحاظ نمیشه روز خاصی باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم هنش نگاه میکنم ببینم لک لانه گزینی میبینم یا نه🤐🤐🤐🤐فعلا که ندیدم😁قراره انشاللله بارداری بدو ...

باید حتما لک ببینیم ؟ لک دیدن نشونه مثبت شدنه؟ من ندیدم 

اتفاقا دیروز اون خانمی که امپولامو میزنه ازم پرسید لک دیدی؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منم روز ۱۵ نوشت منم تا حالا بی بی مثبت ندیدم انشالله این دفعه میبینیم اونم‌از نوع پررنگش😊😊😊 ...

چند تا جنین انتقال دادی؟ چند روزه بودن؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرجان جون دارم از گلو درد و بدن درد میمیرم، یهو سرما خوردم، رفتم بیمارستان صارم فرستادن پیش دکتر عمو ...

عزززیزم 😢

حالا فعلا همون قرص گیاهی رو بخور.. سوپ و بخور شلغمو.. اره منم چندروز سردرد داشتم قرص نخوردم.فقط دستمال میبستم... من یکشنبه دوشنبه آزمایش میرم به احتمال زیاد.

ببین با دکتر زنانتم مشورت کن. گاهی زودتر پیش گیری بشه بهتره ... خدای نکرده کهنه بشه بعد باید قرص قوی تر بخوری.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
گفت بعضی ها از دماغ خونریزی دارن

عزیزم منم دقیقا لک بینی اول اسپرینو قطع کردم... بعد انوکسان رو.نگران نباش.😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
چند تا جنین انتقال دادی؟ چند روزه بودن؟

برام دو تا انتقال دادن

آخرین سونو بهم گفتن برات بلاست میکنیم

من روز انتقال دیگه نپرسیدم که بلاست شد یا نه، کیفیتم نپرسیدم

انشالله خدا برامون بخواد

سلام انا جون من با میکرو باردارشدم. .الان ماه هفتمم  .تا الان خوب وزن اصافه کردم ولی این ماه ...

عزیزم نگران نکن خودتو.... 

شرمنده من چند روزیه درگیر مهمونم... 

تازه به پستت رسیدم.... 

4 روزی عقبم ازتون.... 

عزیزم اگه موردی باشه دکترت مکمل میده یا رژیم غذایی میده.... 

الکی به خودت استرس نده... 

حرص و جوش و استرسم سعی کن از خودت دور کنی و روحیات دردونت اثر میذاره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون راسته که کسایی که از طریق بیوپسی اسپرم میگیرن از همسرشون، شانس خیلی کمتری دارن به نسبت بقیه ...

عزیزم اطلاعات تخصصی زیادی ندارم اما به نظرم همین که باور کنی هیچی برا خدا غیرممکن نیست کافیه.... 

شما تلاشتون کردین بقیه رو بسپاری به خدا.... 

اگه تهرانی یه سر برین پیش امیر ج ن ت ی... 

ازمایش منو نوشته واسه روز ۱۵! خیلی دیره بعدم تا حالا بی بی چک مثبت ندیدم بزنم اگه مثبت شد اقلا این ...

انشاللللللللللللللِه عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها با وجود خونریزی میشه شیاف سیکلو استفاده کرد؟

والا من که موقع خونریزی دو تا شیاف سیکلو داشتم.... 

وای دقیقا منم همش چک میکنم فعلا خبری نبوده🙄 توکل بر خدا

ای خدا واقعا سخت اما خدا خیلی مهربون فقط به مثبت فکر کنیم انشالللللل توکل به خودش🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من دکتر بخاطر پایین بودن جفتم برام شیاف نوشته؟واجبه مصرف کنم؟بعدش شیاف خارجی گیر نیومد ایرانی ...

اگه تجویز کرده حتما استفاده کن.... 

حتی شده ایرانی.... 

پرولوتون چی اونو نداد؟؟؟ 

برای منم روز ۱۵ نوشت منم تا حالا بی بی مثبت ندیدم انشالله این دفعه میبینیم اونم‌از نوع پررنگش😊😊😊 ...

انشاللللله عزیزم حتما مثبتی اره منم امپول زدم شنبه🌷🌷🌷

سلام ببخشید د3همون ازمایش ویتامین د هست؟

بله...