2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
مرسی عزیزم  نی نی چه حالی میکنه با این مامان شاعر و خوش ذوق😊😊😊😘😘

از نی نی نگو ک....😂😂😂 هم اکنون صدای من رو از دشویی میشنوید😃😁😊🙈🙈🙈🙈

خدایا خودت قسمت همه کن از این جوجه ها❤🐰

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
هنوز هم گشنتون ميشه؟😊😊

اره..الانم باید مدام ی چیزی بخورم تاضعف نکنم وگرنه تهوعم شدید میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم طبیعی بود به لطف خدا. ورم برای چی!؟

مبارک باشه عزیزم،خیلی خبر خوبی بود شب عیدی😊

میدونم خیلیای دیگه هستن که خواننده ی خاموشن ولی از زیر و بم اتفاقات تاپیک خبر دارن و الان دارن کلی ذوق میکنن واست! همیشه اینجور وقتا وسوسه میشم برم پیامای موقع منفی شدنو بخونم و کیف کنم از اینکه خدا اینقدر زود جبران میکنه واسه بنده هاش!😀

مبارک باشه عزیزم،خیلی خبر خوبی بود شب عیدی😊 میدونم خیلیای دیگه هستن که خواننده ی خاموشن ولی از زیر ...

وااای دختر باورت میشه همینکارو کردم!!!رفتم پیام های قبلیمو و گریه و غصه هامو خوندم😂😂😂ایکاش موقع سختی ها میدونستیم چی منتظرمونه وقتی گریه میکردم میگفتم یعنی میشه این روزای بد با روزای خوش جا به جا بشه. 

آنا حق داره بیاد دنبالم با ماهیتابش 😬 همش تو  دلم میگفتم بتام کمه باید تکرار کنم و هزارتا فکر ...

بتات عالى بود فكراى منفى رو بريز دور 

فقط از اين روزات لذت ببر اصلا متوجه نشدم كه چه جورى به هفته ٣٤ رسيدم چشم رو هم بذارى تموم مى شه پس لذتشو ببر هر روز و هر لحظه و قوى و محكم برو جلو

بعد از مثبت شدن فقط دو بار ديگه رفتم مركزى كه ميكرو برام كردن و بعد از اون بايد دكتر انتخاب مى كرديم كه تحت نظرش باشيم و از اونجاييكه همه آزمايشها براشون اوكى بود اصلا هيچ فرقى با بقيه خانمهايى كه طبيعى باردار شدن تا به امروز نداشتم و زايمانم هم انشالله همه چى خوب پيش بره طبيعى هست

مطمين باش تو هم بعد از يه مدت بايد دكتر انتخاب كنى و اصلا استرس نداشته باش عزيزم

مطمينم خدا هر لحظه همراه خودتو جوجته🙏🏼❤️😘😘

فداتشم عزیزم...راستش بعضی روزا یبوست اذیتم میکنه...از انجیر و روغن زیتون و کاهو اینا متنفر شدم بعد ح ...

عزيزم من خودم هر وقت آش پرسبزي ميخورم و همينطور سيب ديگه يبوست نميگيرم ، كيوي هم خوبه البته ، صبح ناشتا آب گرم هم خوبه ، حالا اينها رو هم امتحان كن نگران هم نباش اصلا .

سلام من ٤ روزه انتقال دادم ميشه علائمتون بعد از انتقال و بگيد كه نشانه هاي بارداري مثبت بوده

عزيزم الان براي علايم خيلي زوده ، من كه خودم جز بي علامت ترينها بودم ، يعني واقعا به غير از كمي معده درد كه تازه اون هم از هفته ١٠ به بعد برام شروع شد حتي اوايل بارداري تهوع هم نداشتم ، اصلا به علايم فكر نكن فقط با خودت تكرار كن كه ان شا الله همه چيز خوبه و داري مامان ميشي .