2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
اره گلم منم معتاد اینجا شدم تقریبا هیچ پیامی رو از دست نمیدادم😘 عادت کردم به همتون ولی چند روز دید ...

به سلامتي عزيزم ان شا الله كه يكشنبه همه چيز برات خوب پيش ميره ، براي شما هم مطمئن باش هيچ مشكلي نيست و ني ني ات به سلامت به دنيا مياد .

عزيزم يعني شما بعد از سونوي nt ديگه هيچ سونويي داخل مطب دكترت هم انجام ندادي ؟ يا صداي قلب رو نشنيدي ؟

به سلامتي عزيزم ان شا الله كه يكشنبه همه چيز برات خوب پيش ميره ، براي شما هم مطمئن باش هيچ مشكلي نيس ...

الهی آمین

نه عزیزم هیچ سونویی نرفتم...خودمم خیلی بی قرارم اما همش میترسم سونوی زیادی بد باشه واسه نی نی(دکترم گفت نرو تا انومالی)...ولی خیلی دلم میخواست برم صدای قلبشو بشنوم...نه من از هفته ی ۱۳ تا الان هیچ سونویی نرفتم...دو سه هفته قبل بهداشت هم رفتم به امید اینکه صدای قلب جوجمو بشنوم که ماما گفت چون هماتوم داری و جفتت پایینه ریسک نمیکنم فشار بدم ممکنه به خونریزی بیفتی...منم ترسیدم و منصرف شدم!

چطور مگه خانمی؟خودمم خیلی فکر و خیالای الکی میزنه به سرم...اگه حداقل حرکاتشو میفهمیدم کمتر از این فکرا میکردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چه غذاها و میوه های رو بعد انتقال نخوریم بهتره من که دیروز انتقال داشتم همه چی دارم میخورم یه ج ...

عزیزم غذاهای و میوه های حاوی ویتامین A رو اصلا نخور و حاوی ویتامین سی رو کمتر بخور ، گرمی اصلا نخور

عزیزم غذاهای و میوه های حاوی ویتامین A رو اصلا نخور و حاوی ویتامین سی رو کمتر بخور ، گرمی اصلا نخور

کدوم میو‌ه ها ویتامین A دارن من نمی‌دونم سی رو هم فقط پرتقال و لیمو اینا رو میدونم

بچه هاییکه مثبت شدین میگین چند روز بعد انتقال رفتین حموم و چجوری رفتین؟؟🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

میگن سه روز اما من یه هفته بعد رفتم 🙈آب داغ نباشه و حمام خیلی کوتاه ، سخته اما چاره ای نیست ، اینارو تو مرکز به ما گفتند و دوستم هم ماما هست میگه همین الان هم حمامت کوتاه و آب داغ نباشه

سلام من دو روز بعد رفتم با آب ولرم نشستم روی صندلی همسرم کمکم کرد لیف زد و خودم هم سرم رو شستم  ...

ممنونم عزیزم💎

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
شکم دارم فکر نکنم نیاز باشه بین انگشت بگیره ولی بازوم چربی نداره ک فکر کنم ب شکم بزنم بهتره س انگش ...

تقریبا ۴.۵سانت از ناف فاصله داشته باشه جای تزریق بیرون تر بزنید💎

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آن شاالله همچنین برای شما چندم آزمایش دارین؟

۴شنبه دیگه خدایا صبر بده 💎💎💎💎💎😊

میگن سه روز اما من یه هفته بعد رفتم 🙈آب داغ نباشه و حمام خیلی کوتاه ، سخته اما چاره ای نیست ، اینار ...

ممنونم عزیزم💎

سلام 

من امپول سینافکتم تموم شد دوباره خریدک ولی بستش وامپولاش فرق میکنه ...امپولش زیرجلدیه ولی خیلی سر سورنگش کوتاست...باید چجوری بزنم؟من قبلش که امپول میزدم سرنگش تا ۱۰۰سی سی درجه داشت ولی این تا پنجاه داره ..الان موندم با این سرنگ 😞

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
۴شنبه دیگه خدایا صبر بده 💎💎💎💎💎😊

وای منم پنج شنبه دیگه هر روز اندازه یسال میگدره انگار

من روز شش اتتقالم زیر دلم یک کم به سمت راست یک جایی سفته و یک احساس فشار و درد خفیف دارم اونجا

بنطرتون توهم زدم بچه ها یا جای امپولاس یا نی نی همونجا لونه کرده؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم