2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
رویان نیمه دولتیه. هزینش بین دولتی و خصوصی میشه من برا پانکچر فقط ۱۷۰ تومن بیمارستان ازم گرفت اما د ...

من اصلا هیچ مشکلی ندارم، تخمک گذاری منظم دارم، شوهرم هم اسپرمش خوبه، ولی باردار نمیشیم، میگن ناباروری بدون علت مشخص، حالا انگار بیمارستانای دولتی رو فقط سالی یه بار میشه رفت، از سهمیه م استفاده کنم فعلا، نشد میرم رویان

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
نه عزیزمم مشکلی برای جنین نداره این نگرانیت بدتره خیلیا حتی تو خوتریزی هم سونو واژینال شدن توکلت به ...

الهی امین ایشالا همه فسقلیا سالم دنیا بیان

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نشو.... انشالله که خیره. استراحتت رو بیشتر کن ولی من لجم میگیره از دست این دکترا😠 خب مگه مرض ...

اره ب خدا من نمیدونم چ  چیزیه ک فقط باید واژینال انجام بدن😐

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من اصلا هیچ مشکلی ندارم، تخمک گذاری منظم دارم، شوهرم هم اسپرمش خوبه، ولی باردار نمیشیم، میگن نابارور ...

ان شالله ک هر کدومو انتخاب کردی بار اول نتیجه بگیری و از دست دکترا راحت شی. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بین 12 تا 14 سیکل،بستگی پاسخ رحم به داروها داره، مثلا من روز 12 و یکی دیگه هم. که با من بود روز 14 ش ...

مرسی عزیزدلمممم😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام به همگی .دوستان عزیز با عرض کلی معذرت ، شما واسه درمان یبوست چیکار میکنید ؟من روغن زیتون ، الو ، سبزیجات ، آب همه چی میخورم اما انگار فایده ای نداره ...

سلام به همگی .دوستان عزیز با عرض کلی معذرت ، شما واسه درمان یبوست چیکار میکنید ؟من روغن زیتون ، الو ...

و خاکشیر رو با اب جوش درست کن بخور اینم خوبه ....شربت تخم شربتی هم خوبه 

خدا جونم شکرررت  
۱.۵۳ یعنی چی عزیز؟؟ساخت کجا بود..چند گرفتید؟؟

عزیزم دقیقا نمیدونم ساخت کجاس

پشت ودق قرصها زده ۱.۵۳

هر ورق ۱۰ تایی حدود ۳۰ هزارتومن

اگه بتونم عکسشو میفرستم اپلود نمیشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم