2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
سلام دوستای گلم امروز جواب آزمایشم مثبت شد بتام 225 شد و واقعا از خدا ممنونم که منو همسرمو مورد لطف ...

عزیز دلم خدارو شکر انشاللله به سلامتی و شادی بغلش کنی

خیلی خوشحالم برات عزیزم خدا خیلی مهربون🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم سلام  از همتون ممنونم که برام دعا کردید. راستش تا دیشب هم خیلی درد داشتم تقریبا مط ...

عزیزم انشاءالله ایندفعه حتما مامان.میشی ب لطف خدا🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اي جونم مباركت باشه عزيزم،براي منم دعا كن بعدازظهر ميخوام جواب از بگيرم

عزیزم انشاللللله به دل خوش مثبت😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
داروخانه مدیکو بهت میده همون نزدیک بیمارستان دی اما داروخانه فتح ممکنه نده به بیمارای نصر میده تو ...

واقعا نصر برای خودش مافیا درست کرده باور کن من هرچی تو گاندی بیمار نصر دیدم تخمک اهدایی گرفتن!! اینم که مافیای دارو!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بهش گفته بودن گرید چند هستن یا چند سلولی؟ لطفا

نمیدونم عزیزم اگر میدونستم بهتون میگفتم که گریدشون چی بوده

ولی گفت اینقدر ضعیف بودن که تا از فریز خارج کردن گفتن بیا سریع انتقال

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام دوستان من آزمايشمو تكرار كردم خداروشكر شد ١١٠٠ . ان شالله قسمت همه منتظرها به زودي زود ان شالله. 

فقط يه چيزي رفتم پيش دكترم گفت خيلي خيلي خيلي استراحت كن هنوز جنين سرحاي اصليش قرار نگرفته و با دارو فعلا داخل رحم گفتم به شما دوستايي هم كه تازه مثبت شدين بگم كه خيلي حواستون باشه . ان شالله همه چي خيره 🙏🙏🙏🌺🌺🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها این لک بینی ها کی برطرف میشه ؟  ادمو نگران میکنه 🥺

عزیزم.نگران نباش..برامن اولش یکماه طول کشید..البته هنوزم.یهو ی هفته پاکم ی هفتم لک میبینم..منم دیگه برام.عادی شده اهمیتی بهش نمیدم..فقط استراحت کن 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹