2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
اره عزیزم منم از روز سوم پریودی ال دی خوردم 15 سیکلم هیسترو شدم بعد پریود بعدی رفتم توسیکل پانکچر &n ...

ممنون ازجوابت خیلی لطف کردی

مومو جان د.طرازی چه روزای ابن سینا هست؟ من چهار روز زودتر پریود شدم! باید شنبه برم ابن سینا بدون نوبت قبلی اجازه ویزیت میدن؟؟

مشکله من اینه هیسترو با طرازی میخوام انجام بدم پانکچرو با یه دکتر دیگه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام عزيزم . سونو واژينال انجام دادي ساك بارداري ديده شد؟

سلام گلم اره سونو واژینال بود گلم نه فقط صخامت رحم رو نگاه کرد! شما باید کی بری برای سونو من هفته اینده وقت دارم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی به حق این ماه عزیز به حق دامن پاک حضرت فاطمه زهرا قسمت میدم شادی ک دیروز و امروز نصیب چهار تا آ ...

نیوا جون پنج تا😍😍

شین شین😍

سو😍

عروسک😍

سمانه😍

الهام😍

ان شاءالله سانازی و مو مو و سا۱۳۹۳هم بیان و خالمون کنن☘🍀🍃😘🐤🐥🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من عدد بتام ۱۹۵ بود پریروز یعنی کمتر از مال شما امروز تکرار کردم ۵۲۶ شده شما هم تکرار کن خیالت راح ...

واااي خدايا شكرت عزيزم . ممنونم ازت كه بهم خبر دادي. ان شالله ٩ ماه شيرين رو بگذروني . آره من شنبه مجدد آز ميدم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
وای مامان سبحا ن خیلیییببیبی ممنونم،واقعاسپاسگزارم.فکرشم نمی کردم اینجا کسی برای منم دعاکن هههههه.ا ...

ماها چیکاره ایم اینجا😁😁 

هستیم تا در حق خواهرای گلمون دعا کنیم.شک نکن دعات کردیم☘🍀🌱🍃😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام گلم اره سونو واژینال بود گلم نه فقط صخامت رحم رو نگاه کرد! شما باید کی بری برای سونو من هفته ای ...

آهان. من شنبه گفت مجدد آز بده فقط ببينم رشدش خوبه. قراره شنبه برم داروهامو برام مجدد بنويسه همون موقع ازش ميپرسم احتمالا دو هفته بعد بگه برم. به شما نگفت كي بري براي سونو؟ 

من عدد بتام ۱۹۵ بود پریروز یعنی کمتر از مال شما امروز تکرار کردم ۵۲۶ شده شما هم تکرار کن خیالت راح ...

شما چه روزايي از انتقالت آز دادي؟ 

انشاءلله خوش خبری خواهری به امید خدا  منم دیگه از رویان خسته شدم بعد از کلی اعصاب خورد کنی تصم ...

حق بهت میدم فک کن داری  از گوه بالا میری و اخرش به اونچه میخوای میرسی قوی باش خواهرگلم اگه مسایل منو یادت باشه شاید درصد کمی به بارداری بدی 

دکترم اول میگفت اگر تخمکهایی خوبی نبودن فریز نمیکردیم بعدش بعد سه تا منفی گفت تخمک بی کیفیته دلیل منفیهات همینه و به گفته خودش بدترین جنینم باشه یدونه انتقال میدم 

اخرش جنین شناس گفت این جنینت عالیه ولی ترس داشتم چون منفی ها پشت سرهم بود !

اخرش وقتی خستی میشی خدا از جایی فالگیرت میکنه که محاله گلم !

خدایا شکرت وای دلم میخواد جیغ بکشم عجب بتاییییییییییی

ممنون عزیزم بزوذی انشالله قسمت خودتت🙏🏻🌹

عزیزم ازی جون من و تو دل داریم....هیچ فرقی با بچه اولی ها نداریم 😉 انشاله تو و من هم میاییم اینجا ...

انشالله همینطور میشه عزیزم. دیروز با همسرم رفتیم خرید سه بسته نوار بهداشتی خریدم دم صندوق که رسیدیم با تعجب نگام کرد گفت خودت اینها رو برداشتی!!؟گفتم اره لعنت به این انتظارها چندسالی میشه که هیچوقت قبل اومدن پری پد نمیخرم چون همیشه میگفتم حتما ماه بعد باردارم اما دیگه خسته شدم از بال بال زدن میخوام یکم ارامش پیدا کنم اما ته دلم میدونم منو تو هم با خوشحالی میاییم اینجا خبر بارداری دوبارمون رو میدیم. 

بچه هایی که انوکساپارین دارین ، شماها خیار میخورید؟ یعنی ویتامین کا خیار اونقدری هست که خوردنش بد با ...

نگین جون من که خیلی میخورم😍🍀

فک نمیکنم موردی باشه..