2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
عزیزم تیتر بتا شد۲/۷ یعنی منفی نشد که بشه.روز من نبود

ان شاءالله خیلی زود روزی توام میشه عزیزم🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعداد روزهای از انتقال تاالان+سن.جنین موقع انتقال+14

مطمئن هستيد عزيزم؟ خيلي ها از آخرين روز پري حساب ميكنن.

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

ای جان🍀☘ مبارکت باشه مامان جون💞

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مطمئن هستيد عزيزم؟ خيلي ها از آخرين روز پري حساب ميكنن.

عزیزم برامن اینجوریی حساب کردن...البته فرقش با تاریخ اخرین پری 1روز بود

بارداری طبیعی رو از تاریخ پری حساب میکنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش الهام جون ، شايد بايد شيافت رو بيشتر كني ، همه ما ماههاي اول لكه بيني رو داشتيم من كه خون ...

روزی سه تا شیاف دارم ۲۰۰هست و استرادی ۲ 

به دکترم گفتم اصلا نگفت چیکارکتم فقط گفت ارام باش 😒اینم جوابش🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منننن اومددممممممم بچه ها خاله شذید اصلا باروم نمیشه 😢😢😢😢😢 بتا ۶۰۰بود😢😢

الهام الهام الهااااااااااااااااااااااااام💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

خاله قربون اون جووووووووووووووجه بشه 😊😇🐥🐤🐣

کلی صفحه عقب بودم تند تند میخوندم برسم بتو.. 

وای خدایا شکرت شکرت شکرت🌱☘🍀🍃😍😘👐

عزیزم چرا گفتن ال دی نخوری؟؟؟ برا پولیپ یا هیسترو و خراش؟؟؟  برا هیسترو فکر کنم اکثرا دیدم ال ...

انا جون ال دی رو برای سیکل پانکچر د.طرازی گفت بخور فکر نکنم برای هیسترو خوردن ال دی اهمیت داشته باشه،الان مشکلم اینه که مامای دکتر نصر میکه روز سوم پریود نباید ال دی بخوری!! میشه بدون ال دی وارد سیکل پانکچر شد؟؟من میخوام بلافاصله بعد ار هیسترو وارد سیکل پانکچر بشم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
افرین پس حرف دکترهم گوش کن و ارام باش 😁 فقط استراحت کن گلم اینروزا تا جوجه جاشو حسابی محکم کنه..نگ ...

ننه به جان خودم سخته  اخه میگه ارام باش برم با کاراته نشونش بدم 😂

راستی عزیزم شیاف روزی چندتا داشتی ؟

واي الهام جون تمام صورتم پر از اشك شد ، مطمئنم كه اصلا آدم قابلي نيستم ولي خدا ميدونه كه ديشب خدا رو ...

میگما واقعا دختر عمویید🙈🙈🙈 هی میخوام بپرسم یادم میره😃

خانمایی که با طرازی انتقال داشتین بعد انتقال معمولا چیا رو میده؟من یکشنبه انتقالم روز شنبه بعداز ظهر ...

عزیزم بستگی به تشخیص دکتر داره چند تا انتقال بده دارو هارم از بیمارستان تهیه میکنی.همون جا هست. 

خدای مهربونم شکرررررت .
بچه ها بياين يكم بهم روحيه  بدين،دلهوره گرفتم تا ديروز يكم علايم داشتم ولي از امروز فقط سينه ام ...

عزیزمم به علایم نگاه نکن باورت میشه منم گاهی س ی ن ه ام تیرمیکشید که اونم تموم شد و فقط درد پریودی داشتم همین !

نگران نباش حال الانت رو با تمام وجودم درک میکنم خودم مثل شما بودم ان شالله هرچی به خیرته پیش بیادگلم