2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
آنا جون یه سوال دیگه دارم،این شیاف سیکلو کلا تا هفته های بالا استفاده کنیم اشکالی نداره؟منظورم اینه ...

عزیزم خیلیا تا آخرش داشتن خودتو نگران نکن.... 

من خودم تا ١۵_١۶ سر دخترم داشتم برا پسرم فکر کنم بیشتر داشتم تا غربال دوم فکر کنم بود.... 

عزیزم من کلا واژینال گذاشتم حتی با خونریزی و جفت پایین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات مهربونم که اینقدر خوبی😍😘😍 از همینجااااا روی ماهتو میبوسم دوست گلمم 🌺🌸❤️🌹

الهام جون عزیز دلم به خدا نمیدونم از خوشحالیم چی بگم.... 

اومدم دنبال جوابت..... 

دیدی بالاخره انتظار تموم شد؟؟؟؟ 

دیدی اون سوالای بیوقتت اساسا بی‌وقت بودن؟؟؟؟ 

من جات باشم یه معذرت از اون وروجک مامانی میخوام.... 

عزیز دلم گوارای وجودت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به روی ماه تک تکتون..... 

دوستان من چند روزی مهمون دارم و ممکنه نتونم زیاد سر بزنم.... 

الانم گفتم تا مهمونا خوابن یه سر کوچولو بزنم و با شادیاتون دلم شاد بشه.... 

یکی از خبر خوشگلارو از ریپلای دوستان پیدا کردم.... 

ممنون میشم یکی یه گزارش کلی بهم بده و خبر بتای تپل بقیه دوستانم بده.... 

دوستون دارم و برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام..... 

سلام دوستاي گلم اصلا باورم نميشه هنوز هم باور نكردم 😭😭😭😭😭😭😭جواب آز من هم مثبت شد عدد بتا تيتر ...

خدایا شکرتتتتتتتت.... 

عزیزم خبر + شدن تو رو هم از ریگلایا پیدا کردم خدا وهزار مرتبه شکررررررر.... 

گوارای وجودت عزیزممممم..... 

به سلامتی بغلش کنی..... 

یه خبر بتای+ دیگه هم فکر کنم داشته باشیم درسته؟؟؟؟ 

غیر شما و الهام جون فکر کنم امروز حداقل سه نفر آز داشتن دقیق یادم نیست.... 

اینقد گریه کردم دارم کور میشم چرا باید دکتر ابله واسه منی که آزمایشم خوب بود اینو تجویز کنه.من الان ...

عزیزم نه کی گفته هر کی انجام میده جوابش خوب نیست؟؟؟؟ 

الان معمولا اینو نمينویسن.... 

عزیز دلم این استرس اذیتت میکنه که به اون وروجکها رحم کن.... 

من میگم کاش یهویی همونو مینوشتن انقدر استرس بهتون نمیدادن و جوابشم مطمئن‌تر بود و خیلی خیلی بیشتر میشه روش حساب کرد.... 

کاش اصلا هیچی نمیگفتم.... 

عزیزم استرس ممنوع.... 

دکتر عوض کردن چیه دختر خوب؟؟؟؟؟ 

عزیزم تیتر بتا شد۲/۷ یعنی منفی نشد که بشه.روز من نبود

عزیزم خیلی ناراحت شدممممم.... 

دنبال یه بتای خوشگل و یه دل شاد دیگه بودم..... 

دلم از منفی گرفت..... 

عزیز دلم انشالله به زودی خدا با معجزه خوشگلش حال دلتو اساسی خوب میکنه..... 

خانما چند روزه یه چیزی میخوام بپرسم جرات نمیکنم... از ثمین چه خبر؟ من باز عقب موندم از صفحات

متاسفانه منفی شد..... 

خدایا فقط میتونم بگم دکترا دلشو شاد نکردن خودت دست تو کارش ببر..... 

سلام بچه ها امشب دعاتون کردم انشالللله همتون حاجت روا بشین🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 منم فردا به ...

عزیزم انشالله امروز با مسافرای کوچولوت برمیگردی خونه.... 

کنگر بخورن لنگر بندازن انشالله..... 

دوستان عزيزم خاله هاي مهربون من فردا انتقال دارم و محتاج دعاي تك تكتون هستم

عزیزم انشالله شمام امروز با وروجکها کنگر خوردن برمیگردی خونه و نه ماه دیگه سر مر و گنده لنگری که انداختن رو بالا میکشن و تشریفشونو میارن بغل مامان بابای منتظرشون.... 

سلام صبحتون بخیر خب  انا جون اگر من مشکل انعقاد هم داشتم و نمیدوستم هپارین داشتم روزی دوتا&nb ...

پس معلومه مشکلت فقط انعقاد نبوده.... 

منم دفعه دوم هپارین داشتم و جواب نگرفتم اما دفعه بعد با بررسی کاملتر و رفع موانع موجود جواب گرفتم.... 

انشالله شمام جواب میگیرین.... 

عزیزم دردای پریودی نداری؟؟؟ 

طبعتو چک کردی؟؟؟ 

سلام بچه ها من یه سوال دارم تو سونو ان تی دست و پا و انگشتام مشخصه یا تو سونو آنومالی مشخص میشه؟

عزیزم دست و پاها فکر کنم مشخص بودن ولی انگشت فکر نکنم.... 

دقیق یادم نیست.... 

سلام به همه آنا جون قرار شد ابن سنا پولیپمو بردارم بعد وارد سیکل بشم. د.طرازی بهم گفتم نیمه اول سی ...

عزیزم چرا گفتن ال دی نخوری؟؟؟

برا پولیپ یا هیسترو و خراش؟؟؟ 

برا هیسترو فکر کنم اکثرا دیدم ال دی داشتن.... 

خانمها مامانا استراحت مطلق سه روز كافيه؟  من پنج شنبه جمعه شنبه رو ميتونم كامل استراحت كنم يك ...

عزیزم به نظرم کافیه اما اگه میتونی مرخصی بگیر.... 

میدونم مرخصی گرفتن سخته اما اگه دلت رو آروم میکنه بگیر الان که دیگه توجیهت راحتتره بگو میری مسافرت.... 

سلام خواهرای گلم من الان دارم از بیمارستان برمیگردم خونه، چهارمین انتقالم بود دو تا جنین بلاست برا ...

عزیزم پیشاپیش مامان شدنت مبارک.... 

سلام کسی اینجا شماره تماس مطب دکتر زرنانی و مریم توکلی را داره؟ شماره مطب میخوام ترجیحا  کدو ...

عزیزم ز ر ن ا ن ی فکر کنم گاندی ویزیت میکنه.... 

تو ک ل ی هم فقط میدونم این سینا ویزیت میکنه.... 

23519 زنگ بزن ازش وقت مشاوره بگیر....