2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزیزم شروع استرسای شیرینت رو تبریک میگم😁نگران نباش فندقت هیچیش نیست.استراحت کن

خدارو شکر مرسی عزیز دلم خیالم راحت شد😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مبارک شما و همه خانومایی که مثبت شدن، انشالله نی نی هاتو نو سالم و سلامت بغل بگیرین، منم فردا چهارمی ...

من یه روز قبل انتقال پی ار پی کردم

اما روتینش دو روز قبل انتقاله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون یه سوال دیگه دارم،این شیاف سیکلو کلا تا هفته های بالا استفاده کنیم اشکالی نداره؟منظورم اینه ضرری برای نی نی نداره اصلا؟چون فکر کنم من حالا حالاها دارمش...بعد من همش واژینال میذارم،با اینکه جفتم پایینه مشکلی پیش نمیاد واژینال استفاده‌کردنش؟🙈نخندین بهما

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم من بوشهرم😢دکترمم تاکید کرد هفته ی ۱۶ انجام بده بیا.اخه چرا وقتی دابل مارکرم خوب بود دوباره ...

اره ازمایشگاه هم به من گفت بهترین موقعیتش برای این ازمایش ۱۶ هفته هست...ولی من اصلا ته دلم حس خوبی به این ازمایش نداشتم..چون شنیده بودم درصد خطاش خیلی بالاست و دقتش پایینه..اونقد پایینه که کلا خیلی از دکترا حذفش کردن و تجویز نمیکنن و اگه نیازی به ازمایش دیگه ای باشه معمولا سلفری رو توصیه میکنن...باز خودت بهتر میدونی گلم اما اگه شرایطشو داری و جایی که میخوای بری سلفری هم انجام میدن و از نظر هزینش مشکلی نداری همون سلفری رو بده گلم

عوضش خیلی مطمئنتر و تایید شده ست

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره ازمایشگاه هم به من گفت بهترین موقعیتش برای این ازمایش ۱۶ هفته هست...ولی من اصلا ته دلم حس خوبی ب ...

اینقد گریه کردم دارم کور میشم چرا باید دکتر ابله واسه منی که آزمایشم خوب بود اینو تجویز کنه.من الان سر خود کجا برم سل فری بدم😢😢😢دکتره گفته اینو انجام بده بیا من چیکار کنم پس تو استانمونم بهترین دکتر همینه خودشم ivf کرد واسم نمیتونم دکترمو عوض کنم الان من چیکار کنم 😢😢😢یعنی واقعا هر کی انجام میده واسش جوابش بد میشه ؟

اینقد گریه کردم دارم کور میشم چرا باید دکتر ابله واسه منی که آزمایشم خوب بود اینو تجویز کنه.من الان ...

وای دختر تو از منم بدتری که

گریه برای چی؟؟اون طفل معصومو اذیت نکن تو دلت

عزیزم من گفتم تا الان اکثرا اینجوری بوده اما شاید دقت ازمایشگاه هم بی تاثیر نباشه.اصلا فکرای الکی نکن

من جرات نکردم چیزی به شوهر و مامانم بگم.فقط گفتم دکتر گفته نمیشه انومالی رو نری.چون‌واجبه برای همه...نگفتم درمورد ریسک ازمایشم چیزی گفته.مامانم گفت درمورد ازمایشت‌چیزی نگفت؟گفتم نه،گفته همه چی خوبه.ولی این سونو ضروریه

خلاصه اینکه اینبار یکم بهترم.سری اول انقد داغون بودم که کارم همش گریه بود.ایندفعه نه‌چون مطمئنم ازمایش اشتباهه.و نی نی من سالمه.شک ندارم که سالمه

توام باور کن نی نیت سالمه.اصلا برای ماها که سنمون بالا نیست زیاد و تو فامیل نزدیک نداریم این مواردو و سونو ان تی همه چی عالی بوده خیلی خیلی بعیده نی نیمون مشکلی داشته باشه...حتی من ریسک ۱:۸ دیدم که رفته امنیو نی نیش سالم بوده!!!

پس نذار نی نیت تو دلت اذیت شه...درنهایت کاری که فکرمیکنی درسته رو انجام بده

وای دختر تو از منم بدتری که گریه برای چی؟؟اون طفل معصومو اذیت نکن تو دلت عزیزم من گفتم تا الان اکث ...

شوهرم میگه حالا که خیلی داری اذیت میشی دکترتو عوض میکنیم و نمیخواد کواد مارکر بدی فقط سونو آنومالی میدی.الان تو اینستا از یه دکتر پرسیدم میگه نمیخواد بدی 

شوهرم میگه حالا که خیلی داری اذیت میشی دکترتو عوض میکنیم و نمیخواد کواد مارکر بدی فقط سونو آنومالی م ...

وای دمت گرم خوبه اینجور دکترا انلاین هم بشه سوال پرسید ازشون.دنبال همچین سایتی بودم.منم میتونم ازمایشمو بفرستم براش؟خب‌پس صبر کن تا سونوی انومالی.بنظر من هم نیازی‌نیست به کوادمارکر

عزیزم جواب ازمایشت اومد؟😍

عزیزم تیتر بتا شد۲/۷

یعنی منفی

نشد که بشه.روز من نبود

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
وای دمت گرم خوبه اینجور دکترا انلاین هم بشه سوال پرسید ازشون.دنبال همچین سایتی بودم.منم میتونم ازمای ...

اتفاقی داشتم سرچ میکردم دیدم آنلاینه واسش فرستادم تو هم بفرست ببین چی میگه اگه الانم جواب نداد فردا حتما میده

اتفاقی داشتم سرچ میکردم دیدم آنلاینه واسش فرستادم تو هم بفرست ببین چی میگه اگه الانم جواب نداد فردا ...

خدا خیرت بده عزیزم.حتما پیام میدم ببینم نظرش چیه.مرسی گلم

[QUOTE=91726840]من دردام تقریبا خیلی جزئی و کم شده الحمدالله  فقط میگم پریود بشم ک مثلا اگه خطری چیزی باشه کام ...[/QUOTE

خدارو شکر که درداتون کم شده، ان شاالله زودتر پریود میشی عزیزم، منم 28 تا داشتم، تو سونوی آخر دکتر گفت تعداد زیاد هست ولی بی کیفیت، کلی بهم استرس داد، گفتم این همه درد میکشم برای تخمک بی کیفیت

خانما چند روزه یه چیزی میخوام بپرسم جرات نمیکنم... از ثمین چه خبر؟ من باز عقب موندم از صفحات

سلام رویا جونم

ثمین عزیزم منفی شد متاسفانه😔

[QUOTE=91726840]من دردام تقریبا خیلی جزئی و کم شده الحمدالله  فقط میگم پریود بشم ک مثلا اگه خطر ...

کلا تعداد بالا هرچقدر خوبی داره اذیتی هم داره من ۳۰ تا تخمک ازم گرفتن ولی سونوی اخری دکتر گفت ۱۵ تا 😳

مگه اخر چندتا جنین تشکیل شد ؟

اخه چرا بیکیفیت 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋