2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلام به همگی ببخشید که خوش خبر نیستم براتون انشالله سری بعد خاله تون میکنم  خدا صلاح میدونه ...

چقدر خورد تو ذوقم😢 متاسفم عزیزم مطمئنن خدا بهترینارو برای بندهاش میخواد خیلی زود معجزش قسمتت میشه

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موهام ر،رنگ مشکی بذار،چون تو این یک سال،موهام خیلی سفید شده.کلا تعجبی رفته روخط سفید شدن به سرعت نور ...

بچه مامان دلسوز میخواد مامان صبور مامان دلخوش و شاد سن و سال عددِ 

من صد ساله هم بشم بازم شر و شیطونم 

پیری کیلو چند والا...

این خط این نشون + امکان نداره پیر شدن (دلی) من رو ببینید

حالا درباره موهات بگم زرده تخم مرغ گاهی بزار رو سرت دیر تر سفید میشه

الان همه جور کاری میکنن مامان ها ماشالله هلویی شدن برا خودشون تار موی سفید که عددی نیست بانو جان 😉😁

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به همگی ببخشید که خوش خبر نیستم براتون انشالله سری بعد خاله تون میکنم  خدا صلاح میدونه ...

واقعا متاسفم☹️ منم از صبح مثه خیلی از دوستان دیگه قد دفعه صفحات رو رفرش کردم و‌منتظر خبر خوبت بودم.

امیدوارم خیلی زود معجزه خدا شامل حالت بشه❤️

بله عزیزم ب امید مامان شدن باید صبور باشی...میگم شما تعیین جنسیت هم الان انجام شده و بهتون گفتن جنسی ...

نه متاسفانه هنوز جنسیت نگفتن حالا رفتم برای قرار داد فریز میپرسم ببینم چجوریه

نه متاسفانه هنوز جنسیت نگفتن حالا رفتم برای قرار داد فریز میپرسم ببینم چجوریه

بسلامتی عزیزم...انشاءالله بهترینها در انظارته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم ممنون که به یادمی خیلی محبت داری❤❤❤❤ متاسفانه به مشکل خوردم بعد عمل هیسترو متوجه شدن پرولاکتین ...

بلات دوره عزیزم انشالله که مشکلی نیست دیگه علم اینقدر پیشرفت کرده که این مسائل براحتی قابل برطرف شدن هستن 

واقعا متاسفم☹️ منم از صبح مثه خیلی از دوستان دیگه قد دفعه صفحات رو رفرش کردم و‌منتظر خبر خوبت بودم. ...

مرسی عزیزم .ببخشید که منتظرتون گذاشتم

لعنت به ازمایشگاه بد قول

انشالله که بهترین ها برای شما عزیزا رقم بخوره و شادی هاتون رو دنبال کنیم😘😍

عزیزم خوب خیلی بهتر شده....  انشالله بهترم میشه....  چرا میگی خدا جواب دعاتو نمیده....&n ...

سلام آناجون.فدای شما.

خداروشکر خوبیم.ممنون از محبتت 

ما ک فعلا خودمونو مشغول کردیم تا زمان آز مجدد شوهرم برسه بعد تصمیم بگیریم چیکار کنیم.آره آنا جون دی اف آیش بهتر شده خداروشکرررررر از ته دل.ولی زیاد ازخودمون راضی نیستم آخه جز خنکی و مصرف مکمل کار دیگه ای انجام ندادیم تغذیه ش رو زیاد حواسم بهش نیست البته مصرف چیزای مضر رو خیلی وقته کنار گذاشته.ولی حس میکنم باید یه کار جدید میکردیم تا وضع اسپرمش بهتر بشه.نه اینکه خودمون دکتریم 😃😃😃.

بازهم خداروشکر بابت داشته هامون🙏🙏🙏

از خدا برات بهترین ها رو میخوام و مگه میشه الله مع الصابرین که این همه شنیدیم اشتباه باشه!!؟خدا به یقین به بهترین شکل و در بهترین زمان جواب این صبر و ایمان محکمت رو میده. 

چقدر خورد تو ذوقم😢 متاسفم عزیزم مطمئنن خدا بهترینارو برای بندهاش میخواد خیلی زود معجزش قسمتت میشه

الهی ...

اشکال نداره دوستم رسم دنیا اینجوریاست چیزی رو که خیلی اصرار میکنی بهت بده نمیده

منم یاد گرفتم همه ی تخم مرغهام رو تو یه ظرف نزارم که بخاطر از دست دادنش غصه بخورم

جاهای مختلف چیزهای مختلف دارم که به خاطرشون خوشحالم.

این نیز بگذرد

انشالله به زودی مامان شدنت رو جشن بگیریم مهربون😍😍😍

خیلی ناراحت شدم امیدوارم خیلی زود معجزه الهی شامل حالت بشه 

فدات دوست خوبم

انشالله با هم

بچه م گفت با بچه خاله ارمغان باهم بیاییم انشالله😍😘

شیراز دکتر رستمی

منم دكتر رستمي ivf كردم چقدر اين روزها دير ميگذره من دو هفته ديگه بايد صبر كنم تازه يك هفته اش گذشته

اما امروز از صبح ساق پاهام طبق معمول ماههاي قبل كه پريود ميشدم داره درد ميكنه، همين اعصاب منو خورد كرده

خدايا شكرت🙏🏻
از خدا برات بهترین ها رو میخوام و مگه میشه الله مع الصابرین که این همه شنیدیم اشتباه باشه!!؟خدا به ی ...

همینطوره آزی جان

ممنونم دوست خوبم😘