2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا دوستمون چون تاروز12تزریق اچ سی جی داشته...براهمین ازمایشش دیرتر ازبقیه هست

آخه منم بیمار دکتر رستمی هستم، واقعا انتظار 3 هفته ای سخت و طولانی هست، ولی چه میشه کرد باید صبور باشیم🙂

اره عزیزم منشی که به نظرم بزرگترین اشتباه دکتره.دکتری با این سواد و اعتبار منشی اینجور البته از اول ...

متاسفانه دکترای معروف همینطوری شدن😐دکتر شمالی هم همینطور بود کلا ماما و دستیارا داروها وکلا ازمایشا مینویسن وبرسی میکنن..منم این سبک کار رواصلا دوس نداشتم..ترجیح دادم دکتری برم ک کلا باخودش طرف باشم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه منم بیمار دکتر رستمی هستم، واقعا انتظار 3 هفته ای سخت و طولانی هست، ولی چه میشه کرد باید صبور با ...

بله عزیزم ب امید مامان شدن باید صبور باشی...میگم شما تعیین جنسیت هم الان انجام شده و بهتون گفتن جنسیت جنینا؟یا وقت انتقال انجام میدن  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه منم بیمار دکتر رستمی هستم، واقعا انتظار 3 هفته ای سخت و طولانی هست، ولی چه میشه کرد باید صبور با ...

خدا کنه نتیجه خوبی بگیریم ،من همش میگم اشکال نداره اینا زمان بارداری هست داره میگذره، به شما هم گفته بیست و یک روزه ؟شما چند دوز hcg باید بزنید ؟

چقد خوشحال بودم میایی حتما خبر خوش میدی خیلی دلم خون شد 😢ای خدا تورو بحق این ماه عزیز دامن دوست عزی ...

عزیزم انشالله خبر مامان شدن خودت 

ناراحتی نداره که...

وقتی واقعی توکل میکنی به خدا باید دیگه ناراحت نشی از نتیجه ش 

چون میگی خدایا اگر صلاح میدونی بده 

پس صلاح ندونسته که نداده 

من ناراحت نیستم شما هم نباشید

خدا رو شکر که زندگیم خوبه و خوشبختم 

(همسر خوب ، خانواده خوب ، دوستای مثل شماها که خیلی برام با ارزشِ ، سلامتی جسمی ، روحی ، درک ، شعور ، بینش و کلی داشته های دیگه دارم )حالا نداشتن یه بچه نمیتونه باعث شه این همه داشته رو نبینی 

بله ، معلومِ باشه بهتره اما کنار همه ی داشته های دیگه ت ...

انشالله که میده ، خوبش رو هم میده

🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
متاسفانه دکترای معروف همینطوری شدن😐دکتر شمالی هم همینطور بود کلا ماما و دستیارا داروها وکلا ازمایشا ...

اینا یعنی ظلمی که دکترا در حق بیماراشون میکنن، آخه کلی هزینه میدی برای اینکه دکتر ببینی، ولی فقط چندتا ماما کارات انجام میدن، ولی من از روند کاری تو مطب دکتر رستمی واقعا راضی بودم، هم خوب راهنمایی میکردن و هم به موقع دکتر ویزیت می‌کرد، کلا نظم کاریشون واقعا عااالیه

خدا کنه نتیجه خوبی بگیریم ،من همش میگم اشکال نداره اینا زمان بارداری هست داره میگذره، به شما هم گفته ...

من پانکچر شدم و بعدش هم هایپر. گفت پریود دوم بعد از پانکچر روز 12 بیا، الان منتظرم پریود بشم و روز 12 برم ببینم چی میگن، من هنوز تو سیکل انتقال نرفتم عزیزم