2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آزمایش نیومده تو نگرانی؟ بیشتر بچه ها مشکلات حاد داشتن و الان مامان شدن خدا رو شکر  حتم ...

اخه بزرگترین شک که تو زندگیم وارد شد همین بود از اوت روز شوهرم واقعا باورش نمیشه که یک دونه اسپرم هم نداره خداکنه اشتباهی تو ازمایش پیش اومده باشه امروز میرم ازپایشو میگیرم میام بهتون میگم ببینم نظر شماها راجب ازمایش چیه تا نوبت دکترمون بشه ببریم نشون بدم ازمایشو

دوستم رحم اجاره ای خیلی خوبه بهش فکر کن...

اگر خوبه خودتون چرا ازش استفاده نمیکنید؟

به نظر من اگر قرار باشه رحم اجاره ای استفاده بشه آدم قید بچه رو بزنه بهتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام چرا دکتر شمالی رو عوض کردی؟ دکتر ای وی افت کی بود؟ 

نه دکتر ای وی افم نبود من بیمارستان زینبیه ای وی اف کردم..دکتر شمالی رو بهم معرفی کردن واس دوران بارداری رفتم ک از شلوغی مطبش خوشم.نیومد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مشکلت چی بود ای وی اف کردی؟ انتقال چندمی گرفت؟ 

مشکل در اصل اسپرم شوهرم بود ضعیف بود...خودمم.گفتن ی خرده pcoهستی..دومین انتقالم گرفت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قبل دو دقیقه هاله انداخت امروز روز ۸

مبارکه عزیزم قطعا مثبته مامان شدی الهی شکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چی میگی ثمین جون😭😭😭😭😭الهی بمیرم واسه اون دلت بخدا نمیدونم چی بگم😔😔خسته شدم دیگگه اینقداز خدا ...

شد دیگه خواهر فدای سرت چه میشه کرد

اگر خوبه خودتون چرا ازش استفاده نمیکنید؟ به نظر من اگر قرار باشه رحم اجاره ای استفاده بشه آدم قید ب ...

وای رحم اجاره ای که چیزی نیست حداقل میدونی که جنین خودت رو واست نگه میداره.اولین واکنش دکترم بعد از دیدن آزمایشات  همسرم این بود که برین برا جنین اهدایی.یعنی جنینی که هیچ طوری به من یا همسرم  نمیخوره از لحاظ ژنتیکی.تازه فکر کنم معلوم هم نیست که مال کی باشه.هیچ وقت این حرفش یادم نمیره.تا دوساعت فقط با شوهرم تو خیابونا راه میرفتم و گریه میکردم.خیلی سخت بود خیلی

بازم خداروشکر دکتر شوهرم و جنین شناس مرکز بهمون امیدواری دادن که با دارو و رعایت یه سری شرایط میتونیم خودمون جنین داشته باشیم.

نمیدونم چطور بعضی دکترا به خودشون اجازه میدن این طوری صحبت کنن با مریضا و کلا ناامید کنن مریضاشون رو.میتونست یکم نرم تر حرف بزنه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
تبریک میگم گلم.راستش دوفاستون من شنیدم مثل پروژسترون برای کاهش درد و جلوگیری از سقط هست...چون من یکی ...

نه دیگه اصلا درد ندارم ترشحاتم هم  خیلی خیلی کم شده نمیدونم طبیعیه یا نه

خیلی ممنونم گلم از دل گرمیت