2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
بعدش چطور بود خونریزی و درد داشتی یا مثل سونو؟بنظرت الان میتونم انجام بدم؟نمیدونم چرا دارم پشیمون می ...

اگر لاپرا نشده بودی میگفتم کاش حداقل هیسترو میشدی ولی تو لاپرا شدی و لوله ها و آندومتریوز برسی شدن و مشکل شون حل شده خدا رو شکر

ببین بزار واضح بگم برات

بودن کسایی که با فیبرم و پولیپ تو رحم باردارشدن اما با عفونت لوله که وارد رحم میشه احتمال بارداری کم میشه 

حالا شما با لاپراسکوپی که شدی مشکل لوله نداری اندومتریوز هم نداری

ممکن یک هزارم درصد رحم پولیپ یا فیبرم داشته باشه که اون هم اگر بزرگ باشه و نگران کننده تو سونو دیده میشه 

کار درست رو انجام دادی ...

پس بیخودی فکرت رو مشغول نکن

برسی خوبه اما اخرش ختم میشه به خدا که اون بخواد کار نشد نداره 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیروز ازمایش بتای اولمو دادم عددش 500 شد حالا از دیروز همش استرس دارم و گریه میکنم می ...

بتای دوم چی شد اوضاع خوبه عزیزم؟

بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شد

ای داد... ناراحت شدم عزیزم 

تو این انتقالها هیچ وقت بتا ت بالا نرفته؟

تخمک ضعیفِ یا اسپرم؟

سلام دوستان من تازه سه روز فهمیدم شوهرم ازواسپرمی هستش دکتر واسش ازمایش پرولاکتین fshو هورمونایی دیگه هم نوشته غروب جوابش اماده میشه از وقتی شنیدم شب کارم گریه کردنه خیلی استرس دارم حامله میشم بنظرتون.دکتر معاینه کرد همسرمو گفت هیج مشکلی نداری واریکوسلم نداری البته ازمایش اسپرم باید پنجشنبه دوباره تکرار بشه 😢😢😢

بچه ها دقت کنین یک خط محوه.بنظرتون مثبته؟روز پنجم انتقالم جنینام فریز۵روزه بودن

تو رکورد شکوندی ها 😉😂😂😂

روز ۵ اخه؟!

از روز اول انتقال میذاشتی خوب

حال و روزت چطوره؟

امپولhcg هم داشتی؟

خودمم هیچ مشکلی ندارم همه ازمایشا رو دادم تازه هفت ماه اقدام کردیم بنظرتو چون ازمایش اسپرم خونه دادیم بعدش بردیم ازمایشگاه امکانش هست بخاطر همون اسپرم دیده نشده؟

منم تا حالا سه تا انتقال منفی داشتم خیلیییییییییییییییییییییی نگرانم

کی آزمایش داری؟

اگر لاپرا نشده بودی میگفتم کاش حداقل هیسترو میشدی ولی تو لاپرا شدی و لوله ها و آندومتریوز برسی شدن و ...

ممنون از راهنماییهات عزیزم با حرفات دلم و آروم کردی😘😘درسته اگه خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته فقط میخواستم بعدا عذاب وجدان نگیرم که کاش... 

دعا میکنم شنبه با ی بتای خوب خدا بهت ی شادی بی پایان بده🙏🙏

خدا جونم شکرت...
خودمم هیچ مشکلی ندارم همه ازمایشا رو دادم تازه هفت ماه اقدام کردیم بنظرتو چون ازمایش اسپرم خونه دادی ...

عزیزم آزمایش نیومده تو نگرانی؟

بیشتر بچه ها مشکلات حاد داشتن و الان مامان شدن خدا رو شکر 

حتما جواب میگری 

از الان بخوای منفی بافی و گریه زاری کنی قید بچه رو بزن چون وقتی انشالله بیاد باید حسابی قوی باشی و مسئولیت ت صد برابر میشه و باید بلد باشی بحران ها رو مدیریت کنی

انشالله که به زودی خبر بارداریت رو بگی😍

خدا رو شکر خوشحال شدم😍

عزیزم انشاءالله همین روزاجشن مامان شدن خودت رومیگیریم😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام. 

دوستان شما از بالا بودن مقدار آنتی تی پی او در زمان بارداری اطلاعی دارید؟

من یک ساله اقدامم و تیروییدم نرماله ولی آنتی تی پی او 1100 هستش. دکتر زنان شهرمون که رفتم یکی دو جا اصلا از این آنتی بادی انگار اطلاعی ندارن و موضوع براشون مهم نیست و من را به یه سمت دیگه سوق میدن... دکتر متخصص غدد هم گفته خیالت راحت که تاثیری در بارداری نداره..!

ولی اینجا من خیلی ها را دیدم به خاطر بالا بودن این ماده دارو استفاده کردن...

شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟

اگر بخوام بیام تهران دکتر، کدوم دکتر را پیشنهاد میدید که در زمینه ایمونولوژی سواد و مهارت و تجربه داشته باشه؟

میشه راهنمایی کنید.. ممنونم

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
ممنون از راهنماییهات عزیزم با حرفات دلم و آروم کردی😘😘درسته اگه خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته فقط می ...

فدای تو مامان آینده خیلی نزدیک👍🙏

[QUOTE=90813543]من 3جلسه رفتم فقط دیگه دکترمو عوض کردم[/QUOTE الان بارداری

اره خداروشکر باردارم...ولی ای وی اف با دکتر شمالی نبودما..همینجوری تو بارداری رفتم مطبش فقط

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹