2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
پس فقط قوطی رو بخور قرص های مشابه ت رو قطع کن  اره بپرس اما احتمالا همین رو میگه👍🌸

اخه منشیه گفت فقط فیوفل رو نخور.بقیشو همه روزی یکی بخور😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر عزیزم خیالمو راحت کردین😘😘ممنونم

اره عزیزم شرایط ما متفاوته.اونا منظورشون برای بارداری طبیعیه.دکتر زنان منم گفت تا ۱۳ هفته باید قطع شه.من تقریبا هفته ی ۱۴ بودم!دیگه نخوردم!ان شاالله که اتفاقی برای وروجکامون نمی افته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من یبار اوایل ازدواج آی یو آی کردم نشد با اینکه دوتا لوله سالم داشتم واینکه تو مرکز ناباروری م ...

کدوم مرکز رفتی که مشکل همسرت رو تشخیص ندادن.

در مورد لاپرا ، بله، دکتر خوب و حرفه ایی به شدت مهمِ وگرنه همچین میزنه داغون و شل وپل میکنه که صد تا دکتر دیگه نمیتونن درستش کنن

نمیدونم الان کجا میری ولی جاهای معروف برو

و به نظرم با این شرایط اسپرم و لوله ها پس  ای وی اف کن راحت...

البته قبلش حتما هیستروسکوپی بخواه که بشی چون باید از داخل رحم ببینن لوله ها که وصل هستن عفونت میارن یا التهاب تو رحم ایجاد میکنن یا نه

انشالله بار اول میگیره 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اخه منشیه گفت فقط فیوفل رو نخور.بقیشو همه روزی یکی بخور😑

وای دختر ، منشی رو ول کن... فقط دکتر یا ماما باید نظر بدن

من نظرم اینه ویتامین زیاد برای جنین مضر هست.

اره عزیزم شرایط ما متفاوته.اونا منظورشون برای بارداری طبیعیه.دکتر زنان منم گفت تا ۱۳ هفته باید قطع ش ...

ایشالا عزیزم.nt و آزمایش غربالگریتون خوب بود؟ من خیلی نگرانم که چی میشه

وای دختر ، منشی رو ول کن... فقط دکتر یا ماما باید نظر بدن من نظرم اینه ویتامین زیاد برای جنین مضر ه ...

خب خودمم همین حسو دارم عزیزم.الان رو برگه نوشتم به بابام گفتم بره بپرسه از دکتر.اخه من نمیتونم مستقیم با دکتره حرف بزنم که.منشیه رفت پرسید ازش

ممنونم عزیزم. روی قرص یدوفولیکم نوشته هر قرص حاوی ۵۰۰ میکروگرم اسیدفولیک  و ۱۵۰ میکروگرم ید ! ...

الان با دقت نگاه کردم ویتامین دی کم نیست  

البته میدونم تا ۶۰۰ هم میخورن اما تو ماههای بالاتر.

اما بزار بچه هایی که بارداری داشتن بیان نظر بدن

و تو هم فقط با دکتر مشورت کن

عزیزم پس نوع قرارداد فرق داره.... فرق بارزش تو ناباروریه که برا ما الان سقف ناباروریش ۲۰ میلیونه... ...

پس قرارداد شما  خیلی پروپیمونه😄 در واقع مال ما هیچی پرداختی نداره درمقابل نوع قرار داد شما.ولی بازم به همین اب باریکه  شکر 

مرسی که برام وقت گذاشتی عزیزدلم یه دنیا ممنون😘

الان با دقت نگاه کردم ویتامین دی کم نیست   البته میدونم تا ۶۰۰ هم میخورن اما تو ماههای بالاتر. ...

مرسی گلم.چشم.من ویتامین دی ۱۰۰۰ روزی یکی میخوردم تا حالا.اینم خودش ۴۰۰ تا داره!

خوب خدا رو شکر  والا دوست جان نمیدونم جواب سئوالی که کردی درباره انتقال جنین ولی مدارک رو میب ...

ممنون از پاسخگوییت گلم   .پس باید رفت ودید که چه جوره  و چه مراحلی باید گذروند 

ان شالله اول شما با خبر خوشت خوشحالمون کنی عزیز دل😍🤲 

سلام دوستان من جواب گرفتم😭😭😭 مثبته بتام ۵۰۳ 😭😭😭😭😭😭😭

اخ جووون مبارک باشه خیلی خوشحال شدم 

خدا نگهدارتون باشه🌹😍

ایشالا عزیزم.nt و آزمایش غربالگریتون خوب بود؟ من خیلی نگرانم که چی میشه

عزیزم ان تی و ازمایش غربالگریم خوب بود همه چی ریسک پایین بود ولی یکی از فاکتورها که ربطی به سندروم و این چیزا نداشت یکم دکتر گفت بالاست.که برام ازمایش کوادمارکر رو نوشت.البته ربطی به این موضوع نداره ها.چون من پرسیدم خیلیا اینجوری بودن و ازمایش بعدیشون همه چی خوب بوده.میگن مهم سونوی ان تی هست که برای من خیلی خوب بود....نمیدونم عزیزم.ان شاالله برای تو هم همه چی عالی پیش بره.نگرانیتو درک میکنم اما فقط فکرای خوب کن

سلام دوستان من جواب گرفتم😭😭😭 مثبته بتام ۵۰۳ 😭😭😭😭😭😭😭

خداروشکر ماهی کوچولووووو💚😍😍😍چقد خوشحال شدم.ان شاالله قسمت بقیه ی منتظرا عزیزم

مبااارکت باشه خانمی😍