2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
خخخخخخ.... ا ل ب ر ز  

آنا جون ماهم بیمه البرز داریم .ولی نمیدونم چرا جدیدا دیگه هزینه ها رو خوب نمیده .فرانشیز ۱۰ درصد .اوایل خوب پرداخت میکرد .ولی الان وقتی فاکتور میبریم بیمه کمتر از نصف وبهمون برمیگردونه .حتی آزمایشگاه میرفتم آنلاین پرداخت میشد ولی الان آزمایشگاه میگه سقف بیمه تون تکمیل شده .وقتی به بیمه میگیم میگه نه هنوز جا دارید!!

یعنی ممکنه زیاد مصرف کردیم سقفمون تموم شده باشه که دیگه پرداختی کم شده باشه؟

من از برج ۶ پارسال که رفتم رویان ۱۱ میلیون خرج کردم .البته قبلشم مطب خصوصی میرفتم یه عمل قبلش هم انجام دادم .بنظرت سقف سالانم پرشده؟

حالا نزدیک  ۵ میلیون فاکتور ای وی اف بردیم خدا داند چقد برگردونن .

داروهاروهم اصلا قبول نکردن گفتن باید نسخه باشه .درصورتی که قبضی که رویان میده خودش یه نسخه کامله دیگه.منم چندبار دفترچه عوض کرده بودم واون نسخه هارو نداشتم 

خلاصه سرتم درد آوردم میخوام بدونم کلا اینجوره ومن از حد مجاز بیشتر مصرف کردم یا اینکه پیگیری کنم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پِرِگویت هست ظاهرا، احتمالا معادل همون پریناتال و پرگناکر هست فکر کنم ویتامین بارداریه.... بل ...

اخ اره انا جون دکتر گفت برات پریناتال مینویسم.نمیدونم چرا داروخونه اینو داده.دیشب شوهرم رفته گرفته.بنظرت همینو بخورم یا همون پریناتال رو بگیرم؟

امروز زنگ میزنم مطب میپرسم از منشی...برای شما هم پریناتال ۲تا درروز ۱۲ ساعتی بود؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فقط یه چیزی شاید با شروع فیفول، فولیک یا یدوفولیک قطع بشه زنگ بزن بپرس..... 

مرسی عزیزم حتما میپرسم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من فرفول داشتم واقعا برای کم خونی برای من عالی بود.

مرسی گلم اخه دکتر درمورد کم خونی چیزی نگفت.ولی فکرکنم برای همه تجویز میشه توی این هفته های بارداری

خیلی تعجب کردم فکر کردم همه با هم بودن     ببخشید خیلی سوال میپرسم کلافه ات میکنم  ...

برا ما هر سه مثل هم بودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوز فولیک ت رو نمیبینم تو عکس اول اینکه با دکترت مشورت کن چون چیزهای خیلی ساده هم ممکن برای جنین مش ...

ممنونم عزیزم.

روی قرص یدوفولیکم نوشته هر قرص حاوی ۵۰۰ میکروگرم اسیدفولیک  و ۱۵۰ میکروگرم ید !

روی مکمل هم دز فولیک اسید رو نوشته ۸۰۰ میکرو گرم!.

نمیدونم چرا عکسا چپکی میشه😂

البته باید زنگ بزنم حتما چون من ویتامین دی هم‌میخورم...اینم توش ویتامین دی داره!

آنا جون ماهم بیمه البرز داریم .ولی نمیدونم چرا جدیدا دیگه هزینه ها رو خوب نمیده .فرانشیز ۱۰ درصد .او ...

عزیزم نمیدونم قراردادتون چطوره....

اما برا ما اون طوری سقف نداره که مثلا آزمایشگاه بگه سقفتون پر شده....

خوب اگه میبینی آزمایشگاه بامبول در میاره آزاد حساب کن پولو بیمه تون بدن....

یا بعضا مثلا شده بود من یه آزی میدادم و یه آزمایشگاه به جای نود درصد مثلا ۸۰ درصد در نظر میگرفت میگفت قرارداد ما اینه....

من همیشه هر سه برگه رو میگم مهر میزنن...

بعد اون یکی برگه رو میدادیم مابین تفاوت رو بیمه برمیگردوند....

عزیزم خوب نسخه باید باشه بدون نسخه که بیمه نمیده....

یا لااقل نسخه تو سربرگ دکتر باشه فاکتورام باید بدین که بیمه برگردونه بدون نسخه بیمه هیچی نمیده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخ اره انا جون دکتر گفت برات پریناتال مینویسم.نمیدونم چرا داروخونه اینو داده.دیشب شوهرم رفته گرفته.ب ...

عزیزم همونه فرق نداره....

اینم مال یه شرکت دیگست....

برا من یکی بود فکر کنم اگه وزنم خیلی میرفت بالا یه روز درمیون میکرد....

دو تا زیاد نیست چاق و چله نشی....

از دکترت بپرس....

عزیزم همونه فرق نداره.... اینم مال یه شرکت دیگست.... برا من یکی بود فکر کنم اگه وزنم خیلی میرفت با ...

چشم عشقم‌مرسی.شاید دیده لاغرم گفته دوتا😂اره حتما اینم میپرسم😘مرسی مهربونم

سلام عزیزم خودت خوبی؟قند عسلت خوبه؟👶💓 ببخشید گوشیم زنگ خورد نتونستم جوابتو بدم یاسی رفتم ویزیت ...

فدات عزیزم خوبیم، شکر، دقیقا منم همین اخلاقو داشتم با دکتر جماعت رودربایستی دارم😑 ببین فوقش انتقال میدی بدون عمل و آزمایش، اگر مثبت شدی که فبها، اگر خدای نکرده نشدی دیگه با خیال راحت بدون اینکه فکر کنی چه کار بیهوده ای، میری سراغ عمل و آزمایش، ولی خوب درکت میکنم بالاخره هر منفی شدن خیلی ضربه روحی وارد میکنه بهت، تازه بماند که جنین هاتم هدر میره، پور مطرود وقت گیر آورده بود گذاشته رفته ها😤

فدات عزیزم خوبیم، شکر، دقیقا منم همین اخلاقو داشتم با دکتر جماعت رودربایستی دارم😑 ببین فوقش انتقال ...

کجا رفته خانوم دکتر؟

یه مرکز دیگه؟

عزیزم نمیدونم قراردادتون چطوره.... اما برا ما اون طوری سقف نداره که مثلا آزمایشگاه بگه سقفتون پر شد ...

برا ما یک ساله اس با فرانشیز ۱۰ درصد .با لیستی که ازش دارم پرداختیاشم خوبه ولی نمیدونم اینهمه مصرف کردم یعنی متوجه نشدم🤔

مثلا براهزینه های بیمارستانی وجراحی۱۷میلیون سالانه برای هرنفر،عمل جراحی اصلی ۲۵ میلیون هرنفر،زایمان ونازایی۷ میلیون، پاراکلینیکی ۲۴ میلیون هر نفر،جراحی سرپایی هم ۱۲ میلیون و بقیه چیزا که تو درمان الانم  استفاده نمیشه

منم همین کارو کردم  همونجا نقدی پرداخت کردم فاکتور بردم برا بیمه  ولی متاسفانه بیمه هم کمتر از نصف مبلغو برگردونو درصورتی که قبلا اینجور نبود .

راستش داروهای دیگه رو هیچ وقت فاکتور نمیبردم که هزینه شو بگیرم .داروهای ای وی اف ومیخواستم بگیرم که اونم نمیدونستم نسخه باید باشه فک میکردم همین برگه ومهر داروخونه وخود پرونده پزشکیم کافیه  .ولی متاسفانه گفت نه 

دیگه از اون گذشتم 

بقیه رو درست برگردونه خداکنه