2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
عزیزم من با انواع بیمه تکمیلی قرارداد داشتم.... دانا، سینا، البرز.... نوع قراردادمون خوبه ۹۰و بعضا ...

چه خوب حتی خصوصی ام میدن؟ 

پس به صرفه ترت بود که بیمه تکمیلای مختلف داشته باشی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما هم داناست،بیمه الانتون چیه؟

خخخخخخ....

ا ل ب ر ز 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میدونم سخته اما به این فکر کن نهایت نه ماه استراحتی بعدش یه عمر رو سر و کلتونن..... جبران میش ...

آنا جونم فدات شم دعا کن فردا آزم مثبت بشه با جون و دل نه ماه میخوابم و تکون نمیخورم

وای دقیقا این مشکل دفترچه واسه منم پیش اومد😐

انقد که نسخه ها زود زود پر میشه.. من چهارتا دفترچه عوض کردم از موقع شروع درمان. همسرم همون اولیه😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
چه خوب حتی خصوصی ام میدن؟  پس به صرفه ترت بود که بیمه تکمیلای مختلف داشته باشی؟

عزیزم همه رو که یه جا نداشتم.....

تو این چند سال این بیمه هارو داشتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جونم فدات شم دعا کن فردا آزم مثبت بشه با جون و دل نه ماه میخوابم و تکون نمیخورم

انشالله + شده فردا خبرشو میدی....

منتظر بتای تپلت هستیم فردا😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

دوستان این وروجکا بیدار شدن برممممممم....

دوستون دارمممممم.

عزیزم داروخونه دکتر وهاب زاده 02166223950 من ماه پیش گرفتم دوبسته

عزیز ممنون

زنگ زدم میگه ترکیه ایشو دارم هر بسته ۲۸ تاییش شده ۵۰ تومن

کسی اطلاع داده این ترکیه ایش کیفیتش چطوره؟؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم همه رو که یه جا نداشتم..... تو این چند سال این بیمه هارو داشتیم.....

خیلی تعجب کردم فکر کردم همه با هم بودن   

ببخشید خیلی سوال میپرسم کلافه ات میکنم 

برای میکرو کدوم از همشون بهتر بود ؟ 

سلام دوستان من جواب گرفتم😭😭😭 مثبته بتام ۵۰۳ 😭😭😭😭😭😭😭

عزییییییرم...خداروشکر خیلی خیلی مبارکت😍😍.چقد خوشحال شدم برات🙏🙏اشکات دقیقا حس خودمو یادم امد وقتی ازمایشم.مثبت شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم دکترا میگن فاصله بین انتقال ها یک تا ٣ ماهه بسته به شرایط اما به نظرم تا مشکلو پیدا نکردی عجله ...

حتما  قبلش  میرم  با دکتر مشورت  کنم  آزمایش  ایمنی  هم بدم مرسی فداتشم😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
احتیاطا بمون ریسک نکن..... من یادمه یه بار یکی از دوستان رفت طفلک بعدا حالش بد شد به سختی خودشو رسو ...

😩😩😩

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️