2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
بیمه ما سونوی مطب رو تا سقف ۲۵۰ میده.... مرکز سونو باشه محدودیت نداره.... مثلا من اخیرا یه سونوی ت ...

بیمتون چیه؟خیلی خوبه

نمیدونم چرا این سری دکتر گفت دیگه بیمه ها سونوی مطبو نمیدن،حالا ان شاءالله که بدن و گرنه هر سری ۱۳۰ تومن آزاد بدیم پوستمون کنده میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من با انواع بیمه تکمیلی قرارداد داشتم.... دانا، سینا، البرز.... نوع قراردادمون خوبه ۹۰و بعضا ...

نمیشه بمام بدن.... خخخخخخخ😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نه عزیزم استراحت مطلق نیستم. زیر سه ماه استراحت مطلق بودم چون لک بینی و خونریزی داشتم. اما خب دکتر ...

انشالله به سلامتی باشه عزیزم منم رحمم کوچیکه وقتی تازه ازدواج کرده بودم تو رویاهام به فکر مادر شدن میوفتادم و میگفتم دوران بارداری یک زن زیباترین دورانشه چون میخواد یه موجود رو به وجود بیاره و کلی واسه اون حال دلمو صابون میزدم. هیچوقت فکر نمیکردم حال و روزم اینجوری باشه. میدونم اگه انشالله حامله هم بشم استراحت مطلق میشم 

بله عزیزم

عزیزم خوبی؟خواستم حالتو بپرسم ،آنا جون گفت خوبی.انشالله ک خودت و نی نی همیشه خوب باشین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بیمتون چیه؟خیلی خوبه نمیدونم چرا این سری دکتر گفت دیگه بیمه ها سونوی مطبو نمیدن،حالا ان شاءالله ...

دانا تا ۸۵ تومن میداد برا مطب رو....

بیمه الانمون تا سقف ۲۵۰....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیشه بمام بدن.... خخخخخخخ😁

باید از محل کار همسرجانت بپرسی عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات بشم..... میدونم سخته.... انشالله زودی مامان میشی خستگی از تنت میره....

اشکم دراومد بخدا

واقعا بریدم میدونم که هنه چی دست خداست اما از بس در زدمو درو واسم باز نکرده تو حکمتش موندم

عزیزم بهتری؟

مرسی عزیزم

فعلا که خوبم خداروشکر

فقط نفخ دارم انگار سفت شدم. امروز از اتاق عمل پرسیدم گفتن طبیعیه. قرص دایمیتیکون و شربت مسهل دادن

ولی اجازه نمیدن به شهرمون برگردم. میگن ممکنه تا دوشنبه عوارض خودشونو نشون بدن

منم خسته شدم واقعا. دلم میخواد برگردم

تا الان هدف داشتم. از الان به بعد حس میکنم بیخودیه موندم

اونم تنها تو شهر غریب😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
انشالله به سلامتی باشه عزیزم منم رحمم کوچیکه وقتی تازه ازدواج کرده بودم تو رویاهام به فکر ...

عزیزم میدونم سخته اما به این فکر کن نهایت نه ماه استراحتی بعدش یه عمر رو سر و کلتونن.....

جبران میشه پس لذت ببر از استراحتت....

دیشب تو خواب دیدم که یکی داره بچشو سقط میکنه دلم گرفته بود گفتم خدایا منی که دربه در بچه ام چرا اونو به من ندادی اینقدر بی لیاقتم واقعا

از صبح که بیدار شدم دلم گرفته همش میخوام گریه کنم همش میگم ماه رمضان تموم بشه برم میکرو 

سردرگمم پنج ماهه پریود نشدم رو اعصاب و تحملم راه میره

انشالله به سلامتی باشه عزیزم منم رحمم کوچیکه وقتی تازه ازدواج کرده بودم تو رویاهام به فکر ...

عزیزم توکل کن بر خدا😍😍😍😍

نی نی جون بیاد استراحتم میکنی چی میشه مگه...

ان شاءالله بهترین حاملگی رو داشته باشی😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی عزیزم فعلا که خوبم خداروشکر فقط نفخ دارم انگار سفت شدم. امروز از اتاق عمل پرسیدم گفتن طبیعیه. ...

احتیاطا بمون ریسک نکن.....

من یادمه یه بار یکی از دوستان رفت طفلک بعدا حالش بد شد به سختی خودشو رسوند تهران بیمارستان....

تا چند روز بستری شد و دو سه باری رفت اتاق عمل اینجا باشی خدای نکرده عوارضم برگرده سریع نهایتا با سرم حلش میکنن....

باید از محل کار همسرجانت بپرسی عزیزم....

کار همسر من چون اتفاقاتش زیاده هیچکس راضی نمیشه بیمه تکمیلیشون کنه. 😑😑😑😑😑😑