2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
از تعداد چیزی نگف فقط گفت داروها اصلا جواب نداده ،امپول ۵ روز زدم ،دیگه قطع کردم امشب

چه ناراحت کننده.🙁🙁🙁🙁...

روزی که سونوی آخر پانکچرم بود یه خانم کم سن وسال کلی فولی در سایز 12 داشت در روز 18 اما دکتر سیکلشو کنسل کرد گفت از روز 11 تا الان رشد نکردن.     چقدر من غمگین شدم براش حتی بعد از انجام کارام دنبالش گشتم بهش دلداری بدم ندیدمش...شوهرم گفت اون الان نیاز به تنهایی داره ...از دیدن اشکاش از ته دل دعا کردم براش طبیعی همین ماه باردار بشه.....خیلی سخته کلی هزینه کنی کلی سختی بکشی و این اتفاقات بیوفته.....

البته من خودمم تخمک زیاد نداشتم....اما باز همش ناراحت یکی مثل شما میشم😌انشاله تو هم معجزه خدا همین ماه شاملت بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها حالتون چطوره؟حال منکه تعریفی نداره‌ امیدوارم شماها خوب باشین ببینم کیا مادرشدن تو این ما ...

خدا رو شکر کن شوهرت پشتته....

بجای اینکه تو تخت دراز بکشی پاشو بخودت و زندگیت برس.....وقتی شوهرت تو رو با روحیه و امید ببینه خیلی بیش از بیش عاشقت میشه....پاشو ضعف سبب میشه زندگیت خراب بشه...

سعی کن زیاد با خانواده همسرت ارتباط برقرار نکنی یا اگرم رفت و آمد داری آنقدر شاد باش در کنار همسرت که کسی اجازه نده چیزی بگه...

در ضمن شوهرت باید طوری جواب مادرش رو بده که اون دیگه حتی جرات نکنه جلو کس دیگه بزبون بیاره این طرز فکرشو...انشاله خدا براه راست هدایتش کنخ.

پاشو پاشو خواهر گلم.....پاشو امروز بخودت بگو خدایا شکرت بخاطر هر چیز که دادی و هر چیز که ندادی.....

تو داری تلاشتو میکنی برای بچه انشاله نصیبت میشه......اما کل زندگیتو درگیرش نکن....

اگر تو افسرده بشی شوهرت افسرده میشه و کمکم دلش میره با دیگرانی مثل مادرش....

پس پاشو عزیزم....پاشو یه دوش بگیر موهاتو شونه کن به خودت و خونه برس...اگر میتونی کلاسی برو.....پاشو شادی رو برگردون بخونت......نزار بقیه به آرزوشون برسند......فقط خودت باید زندگیتو شاد کنی....بشین جز 7 رو بخون😍

پاشو تا نیومدم بزنمت😉پاشو امروز قورمه سبزی خوشمزه درست کن......

راستی برادرت چطوره؟تو الان باید بخانواده خودت هم روحیه بدی....پاشووووو از جا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از تعداد چیزی نگف فقط گفت داروها اصلا جواب نداده ،امپول ۵ روز زدم ،دیگه قطع کردم امشب

به نظرم زمانی واسه رشد نداشتی کار درست رو انجام دادی

ببین حالا حکمت خدا چی بوده یه روز یه جا میفهمی عزیز دلم

بهترین ها رو برات از خدا میخوام🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم قبلا تجربه سیکل با سینافکت داشتی؟ میخوام بدونم مشکل از سینافکته یا نه؟ وگرنه فکر نکنم شروع ر ...

ای وی اف قبلی سینا فکت نداشتم ،فقط یکی از انتقالام سینافکت داشتم لروزای تزریقش لکه بینی پیدا کردم و منفی شدم

عزیزم بهت تبریک میگم انشالله جنینات ۹ ماه مهمون دلت باشن🤲

الهی آمین ارمغان جان

خدا بخواد و اینسری بشه 

با جنین شناس و دکتر حیدر صحبت کردم هر دو گفتن مشکل تو نه آندومتریوز خفیفِ نه لوله نه هیچ چیز دیگه

مشکلت تخمک های ضعیفِ که نمیتونن لانه گزینی کنن

حالا اینسری که زاده مدرس نبود ، حیدر بود 

بهم gcsf و hcg و قرص اکویین و فرتیل cm داد

توکل به خدا ببینم چی میشه دیگه

مال من دکاپپتیل بود و واقعا درد داشت، بردم درمونگاه هم واسم زد

آخی...

اشکال نداره نی نی جون میاد هی ماچ آبدارش کن این دردا جبران بشه

آره عزیزم من که مثل معتادا به خودم میپیچیدم.... نهایت یه روز درد داری نگران نباش.... مسکنم نخور در ...

انا جان تا صبح نخوابیدم

عجب آمپول بدی بود

الان بهترم ولی هنوز پاهام درد داره.

چشم تحمل میکنم☺

این دردا رو درد حساب نکن...انشاله داری کمکم آماده میشی برای درد زایمان 9 ماه دیگه😉...

راست میگی دوستی جان

اتفاقا خیلی دلم میخواد زایمان طبیعی داشته باشم

البته اگر خدا من رو قابل بدونه یکی از فرشته هاش رو بهم بسپاره🙏🙏🙏

بچه ها سونوی غربالگری دوم رو توی چه هفته ای رفتین؟تا کی‌وقت هست برای غربالگری دوم؟

من ۱۸ هفته و ۱۸ هفته و دو روز رفتم برا این دو وروجک....

دقیق یعدم نیست فکر کنم تا ۲۲ جا داره اما مطمئن نیستم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این دردا رو درد حساب نکن...انشاله داری کمکم آماده میشی برای درد زایمان 9 ماه دیگه😉...

انصافا درد جی سی اس اف از سزارین برا من صد برابر بیشتر بود... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

😓من خیلی استرس دارم همسرم رفته ببینه چی شد وضعیت جنین ها...دعا کنید....هر چی زنگ میزنم جواب نمیده نکنه چیزیه میخواد من ناراحت نشم....گریم گرفته وای اصلا فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه برام این لحظه ها...دیشب همش خواب تعداد جنین ها رو میدیدم😭😭😭😭😭😭😭

انصافا درد جی سی اس اف از سزارین برا من صد برابر بیشتر بود... 

آنا جون خدا صبر بده در این راه من بعد از پانکچر با اینکه هایپر نبودم برا 3 تا تخمک یک لحظه گفتم خداجون غلط کردم منو برا درد نساختی😥

ای وی اف قبلی سینا فکت نداشتم ،فقط یکی از انتقالام سینافکت داشتم لروزای تزریقش لکه بینی پیدا کردم و ...

عزیزم سیکل انتقال فرق میکنه....

احتمالا برا تو هم مثل من سینافکت نساخته....

برا من که اصلا نذاشته بود تخمدانانم بفهمن چه دارویی گرفتن....

دز داروهامم بالا بود.....

۴ تا منوتروپبن و ۳ تا فوستیمون در روز.....

سلام دوستان صبح میرم  تا واس بار ۴ انتقال بدم نمیدونم اینبار چی میشه ولی واگذار کردم ب خدا &nbs ...

به به مبارک😍😍