2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046698 بازدید | 684538 پست
سلام  دوستان  من بار اول  انتقالم  روز ۱۶ آز  دادم  منفی  بود بای ...

عزیزم چرا انقدر عجله داری....

کاش اول بررسی میکردی علت منفیو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستای عزیزم من پس فردا ازمایش دارم امشب دل دردای خیلی شدید گرفتم البته دائمی نیست مثلا ...

انشالله هر چیه خیره....

امیدوارم فردا با خبرای خوب بیایی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون من ۲۴ سیکلم رفتم سونو کرد و از همون روز گف سینافکت بزن ۵۰ واحد ،بهش گفتم دیر نیست واسه سیناف ...

عزیزم قبلا تجربه سیکل با سینافکت داشتی؟

میخوام بدونم مشکل از سینافکته یا نه؟

وگرنه فکر نکنم شروع روزش رو شرایطت تاثیر گذاشته باشه....

انا جان به من امپول سینافکت داده ۵۰ واحد امپول سینافکت برای چیه؟؟⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ من ال دیم دیشب ...

عزیزم برا مهار سیستم باروریته....

عزیزم بری سونو نه وقتشو نمیگه....

بعد یکی دو تا سونو عیار دستش میاد تقریبا انتقال کی میشه....

نه عزیزم من چندسال پیش امپول بازوهامو خودم میزدم ...ولی فراموش کردم چند درجه باید بزنم

اگه تپله ۹۰، نه که کمتر کن زاویه رو....

سلام دوستان صبح میرم  تا واس بار ۴ انتقال بدم نمیدونم اینبار چی میشه ولی واگذار کردم ب خدا &nbs ...

انشالله بهترینا منتظرته عزیزم....

سلام بچه ها حالتون چطوره؟حال منکه تعریفی نداره‌ امیدوارم شماها خوب باشین ببینم کیا مادرشدن تو این ما ...

عزیزم چرا حالت خوب نیست؟

عزیزم چرا حالت خوب نیست؟

آخرین باری که منفی شدم حالمون خیلی بد شد دیگه دنبالش نرفتم دیشب مادرشوهرش می‌گفت بزار شوهرت زن بگیره هرچند شوهرم جوابش رو داداما دلم راضی نشد بقدری عصبی هستم و از خدا گله مند که دوروزه فقط تو رخت خوابم جون ندارم پاشم😶😥

خدایا شکرت 
آخرین باری که منفی شدم حالمون خیلی بد شد دیگه دنبالش نرفتم دیشب مادرشوهرش می‌گفت بزار شوهرت زن بگیره ...

عزیزم خدا به دل مادرشوهرت بندازه که انصاف داشته باشه....

انشالله خدا خیلی خیلی زود دلتو شاد میکنه....

عزیرم یادمه اگه اشتباه نکنم سقط داشتی تو ماه بالا درسته؟

علتش معلوم نشده؟

اگه تپله ۹۰، نه که کمتر کن زاویه رو....

سلام تورك آنا جون خوبين؟

من امروز باز دكتر رفتم

گفتن دكتر راديولوژي توي عكس رنگي اشتباه تشخيص داده و اون سپتوم نيست ، بلكه يك قوص بالاي رحمه

خوشحاليم از اينكه شنيدم سپتوم نيست هنوز تموم نشده بود كه سونوگرافيست تشخيص آندومتريوز داد كه لگن و تخمدان  و  روده و ... گرفته

حالا پزشكم گفت آي وي اف كن

چون علت ناباروريت همين آندومتريوزه، اينم بگم كه خود پزشكم كار آي وي اف انجام نميدن

حالا منه بدخت هيچ شناختي روي هيچ پزشكي بابت آي وي اف ندارم

ميشه راهنماييم كنيد؟ 

بايد پيش كدوم دكتر برم؟؟ حسابي گيج شدم

اينقدر تسخيصها اشتباه بوده  كه ديگه جوني ندارم😔

سلام تورك آنا جون خوبين؟ من امروز باز دكتر رفتم گفتن دكتر راديولوژي توي عكس رنگي اشتباه تشخيص داده ...

عزیزم به نظرم اول ببین آندومتریوزت تا چه حد مانع هست....

ببین عزیزم من دو انتقال منفی داشتم و بعد لاپرا + شدم....

البته خوب بار سوم مشکل ایمنی و انعقادیمم کنترل شد....

شاید بگی خوب لاپرا نمیمردیم + میشدی....

اما چون تونستم طبیعیم بعدش باردار یشم به نظرم میاد،اگه قبل میکروی سوم لاپرا نکرده بودم و آندومتریوزم درمان نشده بود باردار نمیشدم....

به نظرم اول این آندومتریوز رو چک کن....

چون ظاهرا اگه تشخیص درست باشه زیادی درگیرشی....

دوست داشتی با پ ا د م ه ر هم یه ویزیتی شو....

سلام تورك آنا جون خوبين؟ من امروز باز دكتر رفتم گفتن دكتر راديولوژي توي عكس رنگي اشتباه تشخيص داده ...

عزیزم به نظرم فعلا آندورو بچسب....

اگه گفتن تو جواب میکروت تاثیر نداره آی وی اف رو شروع کن....

به من گفتن قبل درملن آندو احتمال منفی شدم بالاست....