2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
نشد که بشه  خسته شدم دیگه 😭😭😭😔😔😔

عزیزم الان هیچی ارومت  نمیکنه میفهمت 😞 فقط کنار نکش امیدوارم مشکلت بزودی حل بشه گلم 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چه جالب روز ه نیستم اما میل بغذا هم ندارم جز آب 

خو فک کن روزه ای    از الان دارم نقشه ای میکشم برای بعد انتقال اگه بشه روزه بگیرم   خدااایاا الشفا الهام 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم.....  اینم پاداش ایمنت به تخمدانت و اینکه ناامید نشدی و باور ک ...

مرسی مهربون

بله خدا رو شکر تا اینجا که عالی پیش رفت

خدا نگهداره فرشته هات باشه خواهر😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خدا رو شکرررر انشالله ۶ تا جنین واست تشکیل میشه،مبارک باشه

ارمغان جان منتظر خبرهای خوب شما هستم

انشالله امسال سال مون باشه

امید و انگیزه غوغا میکنه

خدا بخواد جنین هم تشکیل بشه و بعدش هم یه انتقال موفق و ادامه داستان ...

😍

دوست گلم...خیلی خیلی خوشحال شدم برات خدایا شکرت..انشاءالله کلی جنین خوب خواهی داشت ومامان شدنت نزدیک ...

الهی آمین نفسی جونم مرسی.

به جوجه طلا بگو واسه خاله ش دعا کنه

الهی که به راحتی فارغ بشی و روی ماه نی نی خوشگلت رو به موقع ببینی.

انشالله

تشکر عزیزدلم من فکرمیکردم مال ویروس اینا هست 😂  یعنی این همه وقت میرم سر از ازمایشم درنمیارم ...

عزیزدلم انشاءالله دیگه ب این ازمایشا نیاز نیست و ازمایشات بعدیتو.واس چکاب اولیه بارداری میدی..ب امید خدا🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی آمین نفسی جونم مرسی. به جوجه طلا بگو واسه خاله ش دعا کنه الهی که به راحتی فارغ بشی و روی ماه ...

عزیزم.من وجوجه همیشه درهمه حال دعاگوی شما دوستای گلم هستیم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره سارا جونم.....امروز خیلی بهتر شده....واقعا دردش بد بود الان مثل سرماخوردگی شده😉 انشاله بزودی ی ...

خداروشکر عزیزم...منم اولین بارکه بیهوش شدم؛ یادمه فکر میکردم سرما خوردم..سر بعدی ها خبره شدم دیگه😁 مراقب خودت باش عزیزم 

ان شاء الله ..مرسی گلم 😊😚😚😚

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام به همه دوستای خوبم ممنون که دعام کردید امروز پانکچر شدم با پی ار پی باورم نمیشه ۶تا تخمک داشت ...

خداروشکر عزیزم

ان شاء الله ۶ تاشم نی نی های سالم و خوشگل میشن براتون 

منتظر خبرای خوبم ازت گلم 😍😍

خو فک کن روزه ای     از الان دارم نقشه ای میکشم برای بعد انتقال اگه بشه روزه بگیرم   ...

الهام جونم نقشه نکش عزیزم..بعد انتقال باید مایعات زیاد بخوری گلم..الهی که بهترین ها واسه تون رقم بخوره و همین ماه مبارک مامان بشی ماهم کلی ذوق کنیم 👼👶🤰😚😚😚

رفتم عزیزم  بتام شده بود 8😔

الهی بگردم

خیلی ناراحت شدم

ان شاء الله این سیکل پیش رو طبیعی باردار بشی عزیزم 

قوی باش ..غصه نخوریا ..توکل کن به خدا 

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم ان شاء الله این سیکل پیش رو طبیعی باردار بشی عزیزم  قوی باش ..غصه ...

مشکل همینه من طبیعی باردار نمیشم

لوله چپم رو با فندوقم برداشتن 

لوله راستمم گفتن چسبندکی به لگن داره 

من سه ساله ازدواج کردم

اندازه شصت سال درد کشیدم 

خدا خودش دردا و رنجا و حرفا رو نشنید 

چجور دکتر جوابم کردن 

سه ماه گریه میکردم 

فک کن بفهمی بارداری 

بعد حالت بد بشه ده ردز بیمارستان همه بلای سرت بیارن

اخرم ببرن لوله رو درربیارن

اخر بگن دیکه طبیعی باردار نمیشب برو 

ای وی اف 

یکسال هم هست داشتم میجنگیدم که قسمت من بوده بیام تو این راه پس خودت هوام رو داشته باش

اخه جالبش اینه از تمام کسای که انتقال داده بود من فقط منفی شدم 

ادم اونوقت چی فکر میکنه 

اخه اون بتا چی بود داشتم حالا نیستش

تو این مورد نیستا 

خدا تو همه موارد از همه طرف یهو همچین حال منو میگیره که خودم نفهمم از کجا خوردم 

اخرم اینم جوابم بع اعتمادش 

دستش درد نکنه 

بخدا دیگخ نمیتونم خودمم تحمل کنم 

یعنی پوکیدم امروز