2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
اینا هم آزمایشات روماتولوژی بود

ظاهرا اینا نرمال بودن من خیلی آشنا نیستم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جان  من چهارشنبه انتقال دارم انشاالله  الان گفته از یکشنبه روزی دوتا امپول پ ...

عزیزم به نظرم راحت‌تر میشه شیاف رو تبدیل به آمپول کرد اما برعکسش شاید درست نباشه.... 

میدونم سخته من که هم آمپول داشت هم شیاف برا من اتفاقا شیاف سخت‌تر بود ولی در کل هر دو تقریبا یکین.... 

ببین با کدوم راحت‌تری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستای خوبم ممنون که دعام کردید امروز پانکچر شدم با پی ار پی باورم نمیشه ۶تا تخمک داشت ...

عزیزم خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم..... 

اینم پاداش ایمنت به تخمدانت و اینکه ناامید نشدی و باور کردی که میشه.... 

انشالله نیم جین وروجک مامانی منتظرتون.... 

اره عزیزم خودم میدونم  بسته بودن لوله هام درد کمی نبود  حالا مشکل ایمنی هم اضاف شده  ...

عزیزدلم من اواخر ۹۶ انجام دادم نزدیک  ۳۰۰ شد با بیمه.. ایمنی و انعقادی بود البته توش هپاتیت و ایدز و گروه خونی اینام بود. بعدش که یه فاکتور ایمنیم بالا بود روماتولوژی رفتم اردیبهشت ۹۷ که اونم آزمایشای دیگه ای نوشت که ۳۸۰ شد. آزمایش اولی رو انتقال خون کنار برج میلاد انجام دادم و دومی رو مرکز رماتیسم ایران.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
فکر کنم ترانه جونم همین حالات رو داشت و ظاهرا دکترش شل کننده عصلات داده کاش به دکترت بگی....  ...

نه ترشحاتم بدون خارش و سوزشه. الان که مرکز نیستن. تا شنبه باید صبر کنم. خداییش کل پروسه میکرو یه طرف این منفی شدن و حالات بدی که بهم دست داده یه طرف دیگه. 

چند روز بعد منفی شدن باید پریود شد؟ اون همه حجم از پروژسترون رو قطع کردم اما تشریفشو نیاورده هنوز😠😠😠🤕🤕🤕😩قیافم دقیقا شکل اینه الان

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
چه خوب😍😍 من موقع پانکچر عضلانیارو بیرون میرفتم زیر جلدیارو همسرم کم کم یاد گرفت.. اما دل نمیده ع ...

انوكسان كه راحت ترين تزريق رو داره عزيزم ، خيلي راحته يكي دو باو خودت بزني راحت ميتوني بزني .

انا جون اگه بعد انتقال امپول وشیاف باهم استفاده کنیم بعد یه هفته شیاف وسرخود قطع کنیم چی میشه؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
الهام جون دقیق نمیدونما ولی فک کنم اینا ب سیستم.ایمنی مربوط باشه عزیزم اگه اشتباه نکنم

تشکر عزیزدلم من فکرمیکردم مال ویروس اینا هست 😂 

یعنی این همه وقت میرم سر از ازمایشم درنمیارم 😬 

۶ ماه به ۶ ماه وقتش تموم میشه و باید ازمایش بدم دهنم رو سیلبیس کردن 😬خیلی گرونه 🤕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸