2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
یورویتال چیه همون ویتامین ای آنا جون 400 رو هر روز می خوردید

عزیرم برا من یه روز در میون تجویز کرد..... 

ویتامین ای مارک یوروویتال گفت تهیه کنم.... 

هنوز نخریدم ببینم یبلا هم اینو میخوردم یا نه ولی این دفعه که برا چکاپ رفتم گفت مارک یوروویتال بخر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان منم کاندید ای وی اف شدم الان روز دوم پری هست و دکتر برام یه امپول نوشت گفت نصفش رو ۶ خرد ...

عزیزم احتمالا دیفیرلین یا دکاپیتیل یا سایر مشابهاتش درسته؟ 

عزیزم دکتر برات سیکل بلند در نظر گرفته احتمالا و میخواد سیستم باروزیتو زودتر و بلندتر مهار کنه که اختیار امورت بیشتر دستش باشه.... 

بعد شروع پریودم داروهای تحریک تخمدانت شروع میشه..... 

با شروع اونا دیگه دولا راست شدن ممنوع.... 

جارو برقی ممنوع.... 

آب کلا زیاد بخور..... 

رژیم پر پروتئین هم داشته باش هم کیفیت تخمکات بالا ميبره هم احیانا ریسک هایپری داشتی عوارضش رو تا حدی مهار میکنه.... 

قابل توجه @مامان_سمی13    

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام😘😘😘عزیزم این آمپول میدونی واسه چیه ؟؟؟؟(من توی سیکله انتقال هستم)

برای مهار سیستم باروریته.... 

خانوما من خیلی نگرانم تو نت نوشته اونایی که فیبروکیستیک دارن نباید قرص جلوگیری بخورن من که مجبورم چی ...

عزیزم فکر نکنم با یه دوره چیزی بشه.... 

عزیزم روز چند سیکلتی؟  یعنی هنوز آزاد نشده؟

انا جون نمیدونم روز چندمم بود،،۴۳روز از سقطم میگذشت کهرفتم واسه بقایا گفت دفع شده اینم گفت که فولیکول داری،،،بنظر شما اناجون کیست نیست؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نسخه 3 و 4 ایمنی انعقادی هستن.  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریو ...

قربون دستت انا جون مرسی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان وقتتون بخیر امروز روز یازدهم انتقالم هست و بیبی چک گذاشتم یه خط کمرنگ ولی قابل رویت ظاه ...

عزیزم مبارکت باشه انشالله برا مادر شدنته عزیزم..... 

اگه بعد انتقال هاش سی جی نداشتی 99 درصد مال بارداریه..... 

انا جون نمیدونم روز چندمم بود،،۴۳روز از سقطم میگذشت کهرفتم واسه بقایا گفت دفع شده اینم گفت که فولیکو ...

والا نمیدونم اما حدس می‌زنم کیست بوده..... 

سلام دوستان وقتتون بخیر امروز روز یازدهم انتقالم هست و بیبی چک گذاشتم یه خط کمرنگ ولی قابل رویت ظاه ...

من میگم مثبتی😉ایشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم مبارکت باشه انشالله برا مادر شدنته عزیزم.....  اگه بعد انتقال هاش سی جی نداشتی 99 درصد م ...

آنای گلم

خواستم ازت تشکر کنم....خیلی چیزا ازت یاد گرفتم.جسارت این رو بهم دادی که به شوهرم برای تزریقات اعتماد کامل کنم با اینکه تا الان اینکار رو نکرده بود.....توی این دوره پانکچر خیلی خیلی راحت بودم .....

الانم چون سرگیجه و بیحالی شدید داشتم از اعتماد زیاد در تزریق بهش یه آمپول نوروبیون دادم بهم زد😊

اینا فقط از اینجا نشات گرفته و اعتماد بنفسی که تو بهم دادی....ممنون😍😙😙😙😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام😘😘😘عزیزم این آمپول میدونی واسه چیه ؟؟؟؟(من توی سیکله انتقال هستم)

من یبار سیکل انتقالم سینا فکت داشتم و الان واسه آی وی اف مجدد دوباره میزنم این تخمدان مهار میکنه