2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
دوستان ی سوال  چند روز از موعد پری بگزره میشه رفت ازمایش بتا داد؟

بستگی داره اما معمولا تا یه هفته بتا خودشو نشون میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم ببخشین من بعضا نمیتونم از تک تکتون تشکر کنم برا لطفی که در حق من و عزیزم دارین..... 

فقط با لایک تشکرمو اعلام می‌کنم..... 

بدونین شادی تک تکتون آرزومه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مرجان_و_لوبیاش     مرجان تو بودی گفتی اوایل جوش زدی درسته؟منم از اولش تمام صورت و گردن ...

منم کل شکمم ریز ریز دونه زده. خیییییلی زشت شده. میخواستم از تکونای نی نی فیلم بگیرم دیدم خیلی ناجوره. آبروم میره با این شکم خال خالی🙈

عه.... چرا ریپلای نشد!!! منظورم نی نی نفسی بود⁦☺️⁩

عزیزم وقتی فقط عکس رو رپلای کنی اینطوری میشه..... 

اگه عکس بدون متن باشه اینطوری میشه.... 

عه.... چرا ریپلای نشد!!! منظورم نی نی نفسی بود⁦☺️⁩

فدات عزیزم.. خدا گل پسرتو حفظ کنه😙

چشم انتظاری میکنم تا برم ان تی و دقیق ببینمش😍فک کنم سونو ان.تی خیلی لذت بخشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم کل شکمم ریز ریز دونه زده. خیییییلی زشت شده. میخواستم از تکونای نی نی فیلم بگیرم دیدم خیلی ناجوره ...

خب خوشکلامیون رو ارث میدیم ب فسقلامون...پس خودمون زشت بشیم اشکال نداره😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای خدااااا😍 بند انگشتی رو ببین

آخ جووون..تیکرت تک رقمی شده دیگه..چ حس خوبیه😃

فدات عزیزم.. خدا گل پسرتو حفظ کنه😙 چشم انتظاری میکنم تا برم ان تی و دقیق ببینمش😍فک کنم سونو ان.تی ...

هنوز ان تی هم استخونی و کوچولو ان

به نظرم سونوی ۱۸ هفته خوشمزه ترن

انشالله مرحله به مرحله میبینیش کیف دنیا رو میبری

الهی به حق این ماه عزیز که داره میاد خدا درای رحمتشو برای هممون باز کنه مخصوصا سمین😌

اره عزیم ....خیلی ملتمس دعام....امیدم خیلی زیاده...😋

ای جانم ...به سلامتی

آخ جوون...نی نی های مریم جون ایز لودینگ 👼👶👼👶🤰❤

اومدی خونه از خودت بهمون خبر بده.منتظرتم گلم 😙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آخ جووون..تیکرت تک رقمی شده دیگه..چ حس خوبیه😃

از استرس زایمان شبا کابوس میبینم. باورت میشه!!!! 

فکرشو نمیکردم به این روزا برسم. خدایا کرمتو شکر

شبا تا صبح چند بار از درد و خواب رفتگی دست و‌ پا بیدار میشم و قدم میزنم. همون نصف شبی همش به خدا التماس میکنم تک تک بچه های اینجا این لحظه ها رو تجربه کنن

عزیزم آب زیاد بخور.....  پیاده روی خوبه....

ممنونم عزیزم حتما انشاللللللللله اینبار با کمک خدای مهربون و تلاشمون ههمون مثبتیم⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
از استرس زایمان شبا کابوس میبینم. باورت میشه!!!!  فکرشو نمیکردم به این روزا برسم. خدایا کرمتو ...

عزیزم سخت نگیر...زایمان هم قسمتی از حس مادریه..خداروشکر اون روزای سخت رو پشت سر گذاشتی و ب بغل کردن گل پسرت نزدیک شدی

انشاءالله قسمت تک تک دوستامون 

@مرجان_و_لوبیاش     مرجان تو بودی گفتی اوایل جوش زدی درسته؟منم از اولش تمام صورت و گردن ...

آره عزیزم.من بودم.. پشت گردنم و روی قفسه سینمم هست تک و توک.اما صورتم تا دلت بخاد..‌بعد خودش هی خوب میشه یهو باز زیاد میشه😁😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀