2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم من کلا بعد انتقال آمپول پروژسترون داشتم. لک که اوردم شبی یکی گفت استفاده کن. خونریزی که کردم ...

مرسی که‌انقد با حوصله برام‌توضیح دادی عزیزدلم.چقد خوبه که دکتراتون انقد خوب حواسشون به شرایطتون هست.ان شاالله پرنسسمونو به سلامت بغل بگیری😘❤ مرجان جون بنظرت اگه خونریزی نداشته باشیم همون شیاف کافیه تا هماتوم برطرف شه و نیازی به امپول نیست؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 چشم انا‌جونم ولی واقعا سوالم اینه این فاکتور papp چیو بررسی میکنه؟!درمورد چیه کلا؟

اینو نمیدونم عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که‌انقد با حوصله برام‌توضیح دادی عزیزدلم.چقد خوبه که دکتراتون انقد خوب حواسشون به شرایطتون هست. ...

عزیزم ان شاءالله توام صحیح و سلامت دردونت رو بغل میگیری ...😍

والا من موقع هماتومم هم امپول داشتم هم شیاف. و بصورت لخته کم کم دفع شد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
چشم مهربونم.همینجوری ادامه میدم تا یکشنبه که سیکلو میرسه به دستم انا‌جون دوتا سوال داشتم.یکی اینکه ...

عزیزم اون گرفتگی پشت ساق پا رو دکتر من منیزیم تجویز میکنه..... 

شبا قبل خوابم آب زیاد بخور..... 

عزیزم من موقع خونریزیام آنوکسانم قطع شد..... 

آسپرینم کلا نداشتم چون بهم نساخت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام مجدد آنا جان.من همین الان بی بی چکم کاملا پررنگ مثبت شد😃

به نظرتون فردا که روز 13 اممه برم آزمایش بدم یا بازم تا 16 ام صبر کنم؟

در ضمن من از روز هفتم یک روز در میان بی بی میزدم کمرنگ میشد تا امروز که کاملا مثبت شد.hcg رو هم 16 روز پیش زدم

بچه ها من ۲۸ سیکلمه پریود نشدم هنوز البته اصلا نمیدونم چندم باید پریود شم چون سیکل قبل که انتقال داشتم ۴۰ روز طول کشیده بود سیکلای قبلشم اکثرا با ال دی بود به خاطر همین منظم بود با قرص تنظیم میشد،گیج شدم.

یه بار ۱۹ سیکلم که میشه نه روز پیش لک دیدم ولی خیلی کم بود همون روزشم نوبت دکتر داشتم که جواب آزمایش ایمنیمو نشونش بدم که به دکتر گفتم احتمالا فردا پریود شم چون لک دیدم(قبلا هم من سیکلام دو هفته یه بار بود قبل مصرف ال دی و پانکچر رو همین حساب فکر کردم دوباره دو هفته یه بارشده ولی  همون یه بار بود که تموم شد) الان موندم این لک چیه؟به بارداریم شک نمیکنم چون یه بارفقط نهم سیکلم رابطه داشتیم یه بارم فردای اون لک،با وضعیت اسپرم و اینا جایی برای بارداری نمیمونه  مگر یه درصد😂

کلی دارو خریدیم برای شروع سیکلم پریود نمیشم حالا،پردنیزولونو ال دی و مکمل کلسیمو گفت پریود شدی شروع کن

کسی اینطوری شده؟سیکل دوم بعد آی وی اف پریودتون منظم بود یا بهم ریخت؟ممکنه طولانی شه؟

عزیزم ان شاءالله توام صحیح و سلامت دردونت رو بغل میگیری ...😍 والا من موقع هماتومم هم امپول داشتم ه ...

مرسی عزیزم.همچنین

راستی مرجان جون سایز هماتومت بزرگ بود؟از موقعی که فهمیدی هماتوم داری خونریزی و لک داشتی یا فقط اخرش که میخواست دفع شه اونجوری شد؟میدونی من کلا لک و خونریزی ندارم منظورم اینه یعنی ممکنه واسه منم با خونریزی دفع شه یا جذب میشه ؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم اون گرفتگی پشت ساق پا رو دکتر من منیزیم تجویز میکنه.....  شبا قبل خوابم آب زیاد بخور.... ...

چشم عزیزم کلا این چندروز تلاشمو کردم اب خیلی بیشتر از قبل بخورم.درمورد منیزیم هم به دکترم میگم ببینم نظرش چیه...مرسی فداتشم

درمورد اینکه کلا موقع دراز کشیدن پاهامونو یکم بالاتر قرار بدیم برای جفت پایین نظری نداشتین؟🙈خیلی سمجم من

بچه ها من ۲۸ سیکلمه پریود نشدم هنوز البته اصلا نمیدونم چندم باید پریود شم چون سیکل قبل که انتقال داش ...

عزیزم من بعد تخمک کشی که بهم‌گفت برو بعد دوتا پریودت بیا تا انتقال بدیم،حدود ۱۰ روز تاخیر داشت پریودم.ولی فکرکنم تو پریود بعد انتقال منظورته...هرچند با وجود این همه هورمون که وارد بدنمون میشه بنظرم کاملا طبیعیه که پریودمون به هم بخوره یا لک بینی پیدا کنیم...ان شاالله هرچه‌زودتر وارد سیکل میشی و وروجکاتو انتقال میدی و سفت میچسبن به دلت❤

مرسی عزیزم.همچنین راستی مرجان جون سایز هماتومت بزرگ بود؟از موقعی که فهمیدی هماتوم داری خونریزی و لک ...

سایز هماتومم حقیقتش یادم نیست... 

من خونریزی کردم که رفتم سونو معلوم شد هماتوم بوده و دقیقا پشت جفت قل دومم... البته فقط یروز خونریزی داشتم و بعدش تا دوماه لک بینی قهو ه ای... ک سونوی ان تی ک رفتم تقریبا از بین رفته بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم من بعد تخمک کشی که بهم‌گفت برو بعد دوتا پریودت بیا تا انتقال بدیم،حدود ۱۰ روز تاخیر داشت پریود ...

مرسی عزیزم،آره بعد انتقال منظورمه من ۲۳ اسفند انتقال اولم بود که منفی شد،آره والا انقدر دارو زدن که پریودم فکر کنم برنامش ترکیده😂فقط امروز دل درد پریودیم شروع شده خداکنه خیلی بازی در نیاره فقط

سلام مجدد آنا جان.من همین الان بی بی چکم کاملا پررنگ مثبت شد😃 به نظرتون فردا که روز 13 اممه برم آز ...

عزیزم گوارای وجودت همین امروزم میتونی آز بدی..... 

مبارکت باشه به سلامتی بغلش کنین....