2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
عزیزم نگران نباش.....  ده دقیقه بخوابی با پشت ایراد نداره....  آره لازم نیست بلند شی آرو ...

ممنون عزیزم. دقیقا همه ی اینکارا رو میکنم...

دوتا زیر سر،وسط پا،اینطرف اونطرفم😁هر چی بالشته جمع کردم.😂😂

البته الان دو شبه دردم کمتره.. یا عادت کردم یا انقد خستم ک نمیفهمم... والا نگران اینم باید باشم که چرا دردم زیاد بود الان کمه🙈🙈🙈

ان شاءالله همه دردونه ها صحیح و سلامت بیان بغلمون💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرجان جان منم همینطور بودم بالش بارداری خریدم خیلی کمکم کرد دیگه با همون بالش غلت میخوردم حتی به نظر ...

چشم عزیزم.حتما درموردش تحقیق میکنم ... واقعا فک کنم نیازم باشه💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم 😘 بله من بعد از سونوی آنومالی انجام دادم تو سونوی آنومالی ب من جنسیتو گفتن هفته ۱۸ رفتم

آها...من قبل سونو رفتم آزمایشو.. فک کنم ۱۴ هفته و خورده ای رفتم.

سونوی انومالیم که ۱۷ هفته و سه روز بودم.

خدا رو شکر که خوبی مامان خانم زیرت رو نرم کن با پتو یا تشک پنبه ایی اینجوری لگن درد نمیگیری من تقر ...

ممنونم مهربون💙 خیلی خیلی لطف کردی که جوابم رو دادی🤗

ان شاءالله خیلی زود خودت صاحب یه فرشته میشی و چندتا پتو و تشک اضافه💙

سلام استارتر عزیز

وقتی که دیدم مشکل شوهرامون یکی بوده خیلی امیدوار شدم.

چند تا سوال ازتون دارم. عضو سایت شدم که باهات در تماس باشم.

شما خصوصی میکرو کردی یا دولتی؟

شوهرتون چند وقت تحت درمان بود؟

با مورفو و تحرک و تعداد چند نتیجه گرفتی؟

الان شوهر من مورفوش صفره تعداد پنج میلیون تحرکشم کمه

ببخشید سوالام زیاده بذارش پای استرس و نگرانیم.

به جز کانال تل گرام گروه نداری ؟

دزشون رو با هم مقایسه نکن....  همین دکتر من که معمولا شیاف سیکلو یا آمپول میده من یادمه برا سو ...

سلام آنا جون.اگه یادت باشه من یکی دوماه پیش اومدم بهت گفتم که دوبار میکرو کردم موفق نشده و لیست آزمایشات رو ازتون خواستم.حالا جواب کاریوتایپ ها اومد نرمالن اما جواب dfi شوهرم ۶۵درصد شده ...حالش خیلیییی خراب شده .دیگه کلا ناامیده.بنظر شما درست میشه؟ آخه تا شکست اسپرم پایین نیاد میکرو کردن هم فایده نداره...چندوقت پیش هم رفتیم پیش یه دکتر که اول بار رفتم پیشش گفت که ۳ماه دارو بخوره.امپول و داروهای خیلی گرونی واسش نوشت چون قبلاً یه ماه خورد یکم بهتر شده بود آز بعدیش.جواب آز ایمنی خودم هم هنوز حاضر نشده

هنوز آزمایشات رو نشون دکتر ندادیم.گفتیم همه باهم آماده شن بعد.ممنون میشم راهنماییمون کنید

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم خداروشکر که همه چی خوب بوده.ازمایش برای هفته ی ۱۶ یا سونو؟من فکرمیکردم تا هفته ی ۱۸ چیزی نداری ...

استراحت مطلق بودم روزی سه تا شیاف و یدونه آمپول داشتم تا ماه قبل، آزمایش 16 هفتگی نمیدونم چیه غربالگری 18 هفتگی هست

هرکاری میکنم به خودم زمان بدم فکرنکنم نمیشه گاهی میخوام راه درمانو ول کنم وقتی خدا نخواد بیهوست برام ...

عزیزم.میفهمم خسته شدی.. چون همه سیکلات پشت هم بود.. اگه میدونی فعلا حوصله و روحیش نداری ی مدت ب خودت زمان بده. تا ب ارامش برسی بعد دوباره ازسربگیر..فقط امیدوار باش گلم ب لطف خدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بحث انتقال با طبیعی فرق داره.....  تو انتقال شما دقیقا لحظه ای که لقاح اتفاق میفته رو می ...

راستی آناجون این آزمایش همسرم‌رو‌میبینید؟ چه جوریه؟  الان‌مورفو کدوم‌رو‌ در نظر میگرید؟ به نظرتون‌امکان بارداری طبیعی هست باهاش؟

سلام دوستان گلم من تازه ب جمعتون پیوستم

میخوام کمکم کنید و البته آرومم

من کیست آندومتریوز ۱۱ سانتی دارم در سمت چپم که باعث چسبندگی لوله و رحمم شده و لوله ی سمت چپم عفونت کرده و ویتامین دی بدنم کم هست که دارم قرص میخورم و کم کاری تیرویید دارم که با قرص نرمال شده

و در حال حاضر کلینیک نازایی بیمارستان امام خمینی میرم که دکتر گفته دوم پریودم برم برای سونو که پیشنهاد دادن اول جنین فریز کنم و بعد تصمیم به لاپارایکوپی و هیسترو کنن و همچنین ذخابرم تفریبا ۱.۲ هستش و دکتر گفت امکان داره دفعه اول ای وی اف نتبجه مثلت نگیرم 

خیلی نگرانم

و البته من یکبار سال ۹۲ عمل باز انجام دادم و سال۹۴ بطور طببعی باردار شدم که سقط شد تو هفته ی ۱۸

سلام استارتر عزیز وقتی که دیدم مشکل شوهرامون یکی بوده خیلی امیدوار شدم. چند تا سوال ازتون دارم. عض ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

عزیزم من اینجا و از طریق ایمیل هر خدمتی ازم بر بیاد در خدمتم و تو هیچ گروه تل گرامی نیستم..... 

عزیزم رز به زیز مراحل درمانیم صفحه اوله هست..... 

اما بازم چیزایی که یادم میاد بهت میگم..... 

عزیزم مورفوی همسر من قبل از آخرین میکرو صفر شده بود..... 

تحرکشم صفر بود.... 

تعداد فکر کنم 8 میلیون شده بود..... 

دی اف آی اسپرم 32 درصد بود در حالی که باید زیر 15 می‌بود..... 

خلاصه مکملاش که مثل قبل بود فقط الکارنتین از قرص به دز بالاتر یعنی شربت تبدیل شد..... 

یادمه اون موقع شربت پیدا نکردیم دز معادل‌ قرص جوشان خریدیم فکر کنم 1000 بود..... 

یه تغییری هم که تو روالمون دا یم همسرم طبعش گرم بود و من قبلا زیادی بهش گرمی میدادم دیدم اشتباه میکنم دیگه اعتدال رو رعایت کردیم و زیادی گرمی بهش ندادم و اگه گرمی هم می‌خورد کنارش خنکی هم می‌خورد..... 

یه کار مهم دیگه هم که انجام دادیم خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها بود.... 

هر شب کمپرس یخ از رو لباس زیر..... 

شستشو با آب سرد..... 

حموم داغ و سونا و جکوزی ممنوع شد..... 

شلوار لی نپوشید.... 

اینارو رعایت کرد مورفو شد 1 و تحرک تند 5 و کند 20 با 25 و دی اف آی هم تکرار نکردیم..... 

خلاصه پنج تا جنین عالی قسمتم ن شد و من تونستم مامان بشم..... 

بعد دخترکم که معجزه خدا شامل حالمون شد و دوباره طبیعی باردار شدم و الان دو تا وروجک ناز دارم..... 

پس امیدتونو از دست ندین وتلاشتونو بکنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com