2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
پنتو پرازول دارم خونه.از فردا میخورم امیدوارم اثر کنه

نوش جونت عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی فدای شیطنتش بشم.... 

آناجون من امروز رفتم رویان سونوم کردنـ....گفتن میخوان برام دومرحله ای انتقال بدن....ولی اینسری بهم امپول بوسرلین دادن چرا؟؟؟ال دی هم دادن ولی سری قبل ققط ال دی واسترادیول داده بودن..دلیلش چیه که امپول دادن؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببین من جات باشم الان که دو روز زدی شاید ادامه بدی بهتر باشه بالاخره اگه زدنش خوب نباشه دیگه ز ...

خودم هم همین فکر رو می کنم

چون اون دکتر داره شرایط منو می بینه من به دلیل اینکه ذخیره تخمدانم پایینه داروهای ای وی اف بهم خیلی جواب نمی ده خودش هم گفت مجبورم اینو بدم 

دلم که می گه نزن ولی اگر هم نزنم فرصت رو از دست می دم 

آناجون من امروز رفتم رویان سونوم کردنـ....گفتن میخوان برام دومرحله ای انتقال بدن....ولی اینسری بهم ا ...

خوب عزیزم این دفعه سیکل اگونیست برات در نطر گرفتن..... 

بوسرلینت کی شروع میشه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم فکر کنم چون جفتم پشت مونده خودش جلو مونده همه ی تکوناشو میفهمم.از هفته ی 14 دیگه قشنگ حس ک ...

ای جوووون😍چقد دلم خاست..من الان کاملا حس میکنم.یه چیزی تو دلمه و سمت چپم هست از همون اول حسش کردم چون یه حالت سنگینی پیداکرده..دست ک میکشم کاملا معلومه فسقلی داخلشه..گاهی مثل نبض میزنه ک میگن خب این تغییرات مربوط ب رحم هست و اون فسقل الان نمیزنه😃.ولی تکون خوردن ی چیز دیگس..دوس دارم زودتر تجربه کنم..یکی هم.عاشق شکم قلمبه هستم..هرروز نگانیکنم ببینم کی قلمبه میشه😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خوب و بد ندارن.....  در کل هر دو شیافای خوبین مهم اینه کدوم بهت می‌سازه.....  مثلا ...

اره عزیزم اما دزش پایینتر از بقیه شیافاست.ولی خب مرکز ما به همه همینو میداد.اما جدیدا همون پروژسترونو میده به بقیه

حالا به هرحال تا اینجا که اذیتم نکرده.به شوهرم گفتم بازم دوتا بسته دیگه برام سفارش بده تا وقتی هماتوم دارم ادامه بدم روزی یکیو.هر بسته ۲۱ داره!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم اما دزش پایینتر از بقیه شیافاست.ولی خب مرکز ما به همه همینو میداد.اما جدیدا همون پروژسترون ...

دزشون رو با هم مقایسه نکن.... 

همین دکتر من که معمولا شیاف سیکلو یا آمپول میده من یادمه برا سوگلی جون که حساسیت نشون داد بدن‌ش به آمپول و شیاف سیکلو بهش آندومترین داد.... 

معلومه کارشون یکیه که جایگزین کرده.... 

درمورد پایین بود جفت بهم هیچی نگفتن. ولی خودم میفهمم خیلی پایینه قشنگ رو مثانه خوابیده همونجا جفتک م ...

ای جون دلممممم.وای چه‌خوبه.حتما جفتت خلفی هست که انقد زود حسش کردی.اخه من جفتمم ظاهرا قدامی هست و توی نت دیشب سرچ‌کردم نوشته بود جفت قدامی کلا کمتر و دیرتر حرکات نی نی رو میفهمه😓چون جفت جلوی نی نی قرار داره.و مثل یه مانع بین شکم و نی نیه

ان شاالله به سلامتی به دنیا بیاد‌وروجک شیطونت😍😍دلم ضعف رفت براش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دزشون رو با هم مقایسه نکن....  همین دکتر من که معمولا شیاف سیکلو یا آمپول میده من یادمه برا سو ...

درسته عزیزم.من تو‌فکر مقایسه نبودم بخدا.دکتره اینو انداخت تو سرم😂حالا هرچی که بوده خداروشکر تا اینجا اذیتم نکرده.درسته شدیدا بد بو هست ولی خب باهاش مشکلی ندارم دیگه کم کم اخراشه😊😍

توهم شدی مثل محیا سوالات عجیب غریب میپرسی هاااا. هیچی نیست

منو ول کنن از محیا بدترم تو سوال عجیب غریب پرسیدن🤣ولی آبروداری میکنم😂

عزیزم اول آز بده بعد...... ریسک نکن بدون آز اصلا کاری نکن....  الان به تاپیکی بود تقریبا شرای ...

آنا جون اگه واقعا یه همچین مواردی باشه پس ماها که پروژسترون بعد از انتقال داریم و ازمایش که منفی میشه قطعش میکنن چی میشه، چون قطع پروژسترون باعث‌ خونریزی میشه و اگه جنینی باشه دفع میشه درسته؟

سلام بچه ها.من تازه به جمعتون پیوستم.یه سوالی دارم.من امروز روز نهم انتقال جنینم هستش.تقریبا چند روز ...

خوش اومدی....انشاله بتای تپل مپلت رو بیایی اطلاع بدی.....در مورد مشکلت فکر کنم از استرس باشه اخه من در حالت عادی وقتی فکرم درگیره و با عجله حتی شکلات هم بخورم زیر حلقم تقریبا بین دو سینم میمونه و حس خفگی بهم دست میده اما الهی شکر مال من معمولا با خوردن اب برطرف میشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،